Şimdi Ara

MAZDA ORJINAL VE YAN SANAYI YEDEK PARCALARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
17.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BERK OTOMOTİV Yedek Parça Dış. Ticaret Ltd. Şti.
    Doğan Araslı Cad. Fatih Oto. San. Sit. C7 Blok NO: 5 Esenyurt - IST
    Tel:0212 428 51 66
    Fax:0212 428 51 67
    Msn:berk-oto@hotmail.com

BERK OTOMOTİV YEDEK PARÇA DENEYİMLİ, UZMAN KADROSU İLE 5 YILDIR TOPTAN VE PAREKENDE OLARAK HİZMET VERMEKTEYİZ.
    JAPON-KORE YAN SANAYİ VE ORJİNAL PARÇALARINI BULABİLİRSİNİZ.

Desteğini Alabileceğiniz Otomobiller:
    - TOYOTA
    - HONDA
    - HYUNDAI
    - MAZDA
    - SUZUKI
    - MITSUBISHI
    - NISSAN
    - DAIHATSU
    - KIA
    - ISUZU
    - PROTON
    - CHEVROLET
    - DAEWOO
    - SUBARU

• 1991 Sedan 323 1.6
    Ön amortisöler
    Motor kulakları
    Ön ve arka fren balataları
    Fren diskleri
    Parçaların Fiyatlarını bildirirseniz sevinirim.
  • mazda 3 2006 orjinal paspas arıyorum ,,ama ne ilginçtirki bulamıyorum!!!sizde varmıdır..

birde arabama dış hava filtresi takmayı düşünüyorum herhangi bir sakıncası varmıdır??seste etkili olurmu ..
    teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

1991 Sedan 323 1.6
    Ön amortisöler
    Motor kulakları
    Ön ve arka fren balataları
    Fren diskleri
    Parçaların Fiyatlarını bildirirseniz sevinirim.

AMORTİSÖR TANEİ 50 YTL MOTR KULAĞI ÖN 40 YTL ÖN BALATA 25 ARKA 30 YTL FREN DİSKİ TAKIM 60 YTLDİR
  • ya ben izmirde oturuyorum mazda 323 sedan arabam war we ön sağ farım kırık bunu izmirde nerde buulabilirim ve fiyatı kac paradır yardımcı olursanız cok memnun olurum
  • mazda6 icin MPS tipi ön ızgara varmı ? fiyat ne civarda?
  • BERK OTO FOS ÇIKTI
  • quote:

Orjinalden alıntı: [K]aNsİz

ya ben izmirde oturuyorum mazda 323 sedan arabam war we ön sağ farım kırık bunu izmirde nerde buulabilirim ve fiyatı kac paradır yardımcı olursanız cok memnun olurum

izmirde seni ancak yetkili servise yönlendirebilirim istanbulda olduğum için buranın piyasasını biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ferazdak

mazda6 icin MPS tipi ön ızgara varmı ? fiyat ne civarda?

mazda piyasada parçası şu sıralar bulunmayan bi model yardımcı olamıycams
  • mazda 323 sedan 94 model ön salıncak arka demirli burçları nekadar sağ-sol
  • mazda 626 tüm çıkma parçaları temin edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berse_01 -- 2 Eylül 2007; 20:58:10 >
  • 99 mazda 323 1.5 sedan , sürücü koltuğunun yükseklik ayarını veren sistem bozuldu. yayı falan kırılmış sanırım. tamir takımı varmıdır , ne kadardır ?
  • vay be ne kadar çok mazdacı varmış.

mazda 3 için kapı çitaları lazım fosforlu yeşillerden mazda 3 yazan mevcutmudur?
  • merhaba bende mazda 323 1.8 1996 familli sedan kasa otomobil var bunun sağ ön komple aks ve sağ ön çamurluk tozluğu fiyatlarını öğrenmek istiyorum ve ödeme şekilleri nasıl bir an önce cevaplarsanız sevinirim msn:Underbc@hotmail.com şimdiden teşekkürler
  • selam bende yakın bir zamanda 99 323 familia aracımı bakıma sokucam şarz dinamosu konnektörü arızalı sanırım artık nasıl oluyosa . 4 amörtisör triger kayışı disk ve balata buji ve buji kabloları lazım ama orjinal olması şart

birde bu araçların klima sistemini nerden bulurum sizde varmı varsa ne kadar maliyeti var
  • 1990 model hecbek mazda 323 ün arka tampon ve arka 323 yazan reflektör varmı fiyatı ne kadar yan sanayii ve orjinali acil cevap ltfn
  • 1991 MODEL MAZDA 323 HB FREN KAMPANASI arıyorum.Çıkma da olabilir.Teşekkürler.

MARKA : MAXDIA

PARÇA NO : B 455 8

201,5 mm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.