Şimdi Ara

Sıfır araçta Garanti Hangi parcaları Kapsıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sıfır araç aldım bayi dediki garanti pek birşeyi kapsamıyor dedi sadece bakımda indirim olur dedi ?

bu iş böylemi yürüyor fiat bayisi birmot dedi bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 15 Kasım 2016; 13:23:43 >

• ağzını burnunu kırsaydın o temsilcinin.
    Ne demek hiç bişey kapsamıyor.
    Aracın tüm motor ve mekanik parçalarını kapsar.
    Bazı parçalar kullanıma bağlı ömrü vardır Örneğin fren balataların. 40-50 bin kmde bir değişir.Ama tutup da 5bin km de arıza çıkarırsa onuda kapsar.
  • Fiat bayisi mi dedi bunu? Siz nereden araba aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik sibop kapaklarına kadar kapsar.
  • Bu nasıl alışveriş, bu nasıl temsilci.

• Lpg taktırınca garanti nasıl değişiyor acaba ?

• http://www.fiat.com.tr/satissonrasi/sayfalar/Garanti.aspx

okuyunca farkettim ki, binekler 3 yıl veya 150000 km garantideyken, yalnızca egea 3 yıl veya 60000 km garantili.

egea. ezber bozan tenekea (söylemeden edemedim).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Lastik sibop kapaklarına kadar kapsar.

kücükyalı birmot
  • -tüm parçaları kapsamıyor mu?
    -kapsıyor aslında ama süründürüyolar kırılan/bozulan parçanın üretim hatası olduğunu kabul ettirene kadar
  • Citroen yıpranan vites körüğünü direksiyonu falan da değiştirmişti Berlingo'da, C5'te de teybin üstündeki kapaklı gözün kapağı bazen kapanmıyordu kapanınca açılmıyordu onu değiştirmişlerdi

bir de Berlingo'da turbo değişmişti garantinin bitmesine 300km kala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 15 Kasım 2016; 18:18:6 >
  • sen baskın çıkarsan vidasına kadar garanti kapsamında.

sen pasif olursan bariz hatalarda dahi "bunda bir şey yok. bu modeller böyle. hepsinde var. bu şikayetle gelen ilk kişisiniz. problem sizde" gibi cevaplarla karşılaşırsın. liseli çırak bile maytap geçer.

servise bilgisiz gitmeyin. serviste dik durun. kanunun size verdiği hakları bilin. yapılan bütün işlemleri kayda geçirin.

hyundai servislerinin bana öğrettiği bunlar
  • archerman11 A kullanıcısına yanıt
    Valla bunu egea başlığında paylaşırsan ortalık karışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

sen baskın çıkarsan vidasına kadar garanti kapsamında.

sen pasif olursan bariz hatalarda dahi "bunda bir şey yok. bu modeller böyle. hepsinde var. bu şikayetle gelen ilk kişisiniz. problem sizde" gibi cevaplarla karşılaşırsın. liseli çırak bile maytap geçer.

servise bilgisiz gitmeyin. serviste dik durun. kanunun size verdiği hakları bilin. yapılan bütün işlemleri kayda geçirin.

hyundai servislerinin bana öğrettiği bunlar

Aynen katılıyorum. Zamanında, gururla yerli bir markamızın hem servisi, hem de müşteri hizmetleri klimanın kumandası taşınabilir parça olduğu için garantiye girmez demişti. Bende kendilerine bu söylediklerinin yasal olmadığını(Böyle birşey olsa bile garanti sözleşmesinde yazması gerektiği), güzellikle yeni kumanda vermezlerse, inad edip tüketici mahkemesi yoluyla alacağımı belirttim.

Öbür gün ben işteyken, servis gelip asık suratlı bir şekilde yeni kumanda bırakmıştı. Türkiye'de firmalar bu kadar kurumsal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.