Şimdi Ara

Mazda ve İ-stop Özelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Videoda mazdanın start stop özelliğindeki gecikmeleri optimize etmek için piston konumlarından hareket ederek daha hızlı bir start stop özelliği geliştirmelerinden bahsediyor bu özelliğe de i-stop demişler .

http://siz.net/bisiklet-otomobiller-videosu/

• Mazdanın İ-Stop özelliği diğerlerinden daha hızlı ve sarsıntısız devreye giriyor.

Cruise kontrol özelliği de farklı, diğerleri gibi bodoslama gitmiyor, önüne araç çıkınca algılayıp hızını düşürüyor ve önü açılınca devam ediyor.
  • Zoom-Zoom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su Mazda tutulsa başka arac alınmaz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Su Mazda tutulsa başka arac alınmaz ya

sen almazsam ben almazsam nasıl çıkar mazdalar ortalığa
  • Dünya'daki en saçma vergi sisteminden ötürü faydalanamıyoruz şu güzelim otomobillerden.
  • ah ulan mazda Türkiye. Allah seni bildiği gibi yapsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istop ne abi.. Bulamamışlar mı başka isim ? Apple telif hakkı davası açmasın sonra :)
  • Ne çok isterdim bir Mazda'ya sahip olmak.
    Ama işte burası Türkiye.

Araba almadan önce ikinci elini düşünüyoruz.
  • Mazdaların durumu kötü değil.

İyi kötü servis var.Eğer yeni modeller ufak motorlarla gelirse Chevrolet gibi toparlanır bence.

Baya Mazda3 görüyorum trafikte.Alan alıyor yani.
  • Neredeyse 10 senedir varolan mevcut teknolojiyi süsleyip püsleyip yeni bir şey icat etmiş gibi yaygara yap

Mühendisler yönetince şirketi böyle oluyo sanırım. Piyasadan haberleri yok adamların.

Bu arada "bisiklet" ve "start-stop" teknolojisini bağdaştırma temalı reklam filmi bir yerden tanıdık geliyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 2 Mart 2013; 13:10:18 >
  • Mazda koy koy gazla

• quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Neredeyse 10 senedir varolan mevcut teknolojiyi süsleyip püsleyip yeni bir şey icat etmiş gibi yaygara yap

Mühendisler yönetince şirketi böyle oluyo sanırım. Piyasadan haberleri yok adamların.

Bu arada "bisiklet" ve "start-stop" teknolojisini bağdaştırma temalı reklam filmi bir yerden tanıdık geliyor mu acaba?

Zaten yeni teknoloji dememiş ki , mevcut start-stop sistemleri gücelleyerek daha hızlı bir hale getirmeyi vaad etmişler .

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcan007

quote:

Neredeyse 10 senedir varolan mevcut teknolojiyi süsleyip püsleyip yeni bir şey icat etmiş gibi yaygara yap

Zaten yeni teknoloji dememiş ki , mevcut start-stop sistemleri gücelleyerek daha hızlı bir hale getirmeyi vaad etmişler .

Taklit ettiğin teknolojiye "beceriksiz teknoloji" demek?
    Kaldı ki şu an kullanılan start-stop teknolojisinin beceriksiz olduğunu da düşünmüyorum.
    Gayet hızlı ve sorunsuz çalışan sistemler. En azından Fiat ve Toyota'da hiçbir "beceriksizlik" hissetmedim.

• Mazda plastiği yumuşak, kapıları tok yapmadıkça Türkiye'de satamaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcan007

quote:

Taklit ettiğin teknolojiye "beceriksiz teknoloji" demek?
    Kaldı ki şu an kullanılan start-stop teknolojisinin beceriksiz olduğunu da düşünmüyorum.
    Gayet hızlı ve sorunsuz çalışan sistemler. En azından Fiat ve Toyota'da hiçbir "beceriksizlik" hissetmedim.

Zaten videoda tam olarak çeviri yapılmamış , bir ksım yerleri kendi kafalarına göre çevirmişler .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.