Selamlar mazdanın yedek parça sıkıntısı olduğunu duydum rica etsem bu konu hakkında doğru bildiklerinizi lütfen yazabilir misiniz ?
Lantis almayı düşünüyorum...
2 yıl boyunca 1993 model 626 kullandım, 8 aydır da mazda3 sahibiyim, bahsettiğiniz sorunu hiç bir şekilde yaşamadım... İyi bir Mazda ustası bulursan zaten gerisi geliyor... Temiz olmak şartıyla Mazda sahibini üzmüyor...
e-rose
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim dostum ellerine, bilgine, tecrübene sağlık saol
Koca formda senden başka Mazda kullanan kimse yok heralde :D baksana düşünüpte bi sen yazmışsın Allah razı olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: Xandel
Teşekkür ederim dostum ellerine, bilgine, tecrübene sağlık saol
Koca formda senden başka Mazda kullanan kimse yok heralde :D baksana düşünüpte bi sen yazmışsın Allah razı olsun...
Ben teşekkür ederim; Özelden yazdığım Mazda forumuna da beklerim, daha hızlı ve daha fazla seçenekte yanıt bulabileceğin bir yer... Sağlıcakla görüşmek üzere...
Selamlar, e-rose e katılıyorum, hele ki eski modellerde parça sıkıntısı hiç olmaz, hepsi şehir efsanesi.
quote:
Orijinalden alıntı: immmir
Selamlar, e-rose e katılıyorum, hele ki eski modellerde parça sıkıntısı hiç olmaz, hepsi şehir efsanesi.
Aydınlattığın için Teşekkürler Dostum bakalım hayırlısıyla bi temizini bulursak alacağız inşallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme