muhteşem...... Haydi artık gidelim bu kapıdan Işık söndü ayaz bastı gönlüm.. Tanıyanlar nerden diye sormadan Terk edelim sokağını gönlüm başımın belası.. Yavaşyavaş alışalım geceye , Umut etme ne yarına seneye, İki de bir tutupta pencereye Dönüp dönüp bakma artık gönlüm başımın belası... Şimdi şurdan çıkacağız caddeye Yaralıyız belli etme kimseye Yardan kalan bu ateşi sinede Yaka yaka kül olalım gönlüm başımın belası.... Yavaşyavaş alışalım geceye , Umut etme ne yarına seneye, İki de bir tutupta pencereye Dönüp dönüp bakma artık gönlüm başımın belası...
Baba Resul Balay tek geçerim yau
ne alaka yaaa.. mazlum çimenin kim olduğunu biliyo musunda resul balaydan bahsediyosun.
nakaratına bıtıyorum.gönlüm gönlüm başımın belası... nasıl bı sestır o ya ınsanın ıcıne ıslıyor mazlum çimen forever
dostum muzık zevklerımız aynı sanırım cevdet bağcayı tavsıye ederım sana
quote:
Orjinalden alıntı: alwayscarisma
nakaratına bıtıyorum.gönlüm gönlüm başımın belası... nasıl bı sestır o ya ınsanın ıcıne ıslıyor mazlum çimen forever
dostum muzık zevklerımız aynı sanırım cevdet bağcayı tavsıye ederım sana
şimdi bi şarkısını indirip dinleyeceğim. teşekkürler..
areste bulamadım. you tube dan dinliyorum şimdi.cevdet bağca-bahrevan.. gerçekten güzelmiş..
quote:
Orjinalden alıntı: deepbluexxx
areste bulamadım. you tube dan dinliyorum şimdi.cevdet bağca-bahrevan.. gerçekten güzelmiş..
aynı albumde "yoklugun ölüm", diger albumunden de "dağlar"saklımda sevdan"bilesin" bunları kesınlıkle dınl e
bulamazsan youtube falan atayım dınlemen ıcın yada rapı d e falan atarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme