Arkadaşlar artık tek telefon doğal olarak yetmiyor,bende bugün evde babamın bozuk diye kaldırdığı eski telefonu mc60'ı buldum. Telefon açma tuşuna basılı tutulduğunda mor bir ekran geliyor ve bip diye bir ses duyuluyor. Bunun siemenslerde genetip bir problem olduğu ve bunun yazılım sorunu olduğunu duydum bir kaç yerden,sizce gerçekten sadece yazılım yenilenmesiyle sorun düzelir mi?
Eğer yazılımla halledilebiliyosa tamir ettirmeyi planlıyorum,ikinci telefon olarak kullanıcağımdan,şimdi sıfır telefona para vermek istemiyorum,bide bunun sarjı 6 gün filan gidiyodu ve seviyorum mc60ı.
o sorun hem yazılımsal hem de donanımsal hataların belirtisidir. yani telefonda yazılım çökerse veya ekran arızalanırsa ekran o şekilde gözükür. onun için şimdiden arızanın kaynağı tam belirlenemez.eğer data kablon varsa yazılım at. ama yazılım ile düzelmeyedebilir.
Arkadasim o sorun bataryayla ilgili.Bende de ayni telefon var ve ayni sorun o yüzden degistiricem ama suan halen kullaniyorum.Bataryan büyük ihtimalle temassızlık yapiyo o yüzden telefonu açarken bataryasini bastiracaksin bikaç deneme sonunda açiliyo olmadi kagit fln sikistir sorununu halleder saniyorum..
bendede 4 buçuk senedir kullanıorum büyük ihtimalle donanımsal hatadır tamirle hallolur o sorun. Ve inanın bu kadar sürede nokia bile kaldıramadı dayanaklığı şaşırmamak elde değil .