Bildirim
Mcafee Güvenilir Öğe Sorunu Acill !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: akkuscihan
Arkadaşlar bilgisayara program yükluyorum mcafee crackleri virüs olarak görüyor bunu kaldırmanın yolunu bılen varmı?Mcafee ' de güvenilir öğeler listesi var ama ekleme seçeneği yok.Birde program bana sormadan direkt olarak karantinaya alıyor?
Aynı durum ben de de mevcut hatta ben TT Net'in bana sağlamış olduğu güvenlik anti virüs hizmetinden faydalanıyorum. TT Net Müşteri hizmetleri bile çözüm bulamadı aradığım kadar forum platformlarında da çözüm yok çünkü bununla ilgili pek paylaşım yok. ya bu programı kaldırıp başka bir anti virüs programı kuracağız yada hiç kullanmayacağız -
quote:
Orijinalden alıntı: Akbaba_Volkan
quote:
Orijinalden alıntı: akkuscihan
Arkadaşlar bilgisayara program yükluyorum mcafee crackleri virüs olarak görüyor bunu kaldırmanın yolunu bılen varmı?Mcafee ' de güvenilir öğeler listesi var ama ekleme seçeneği yok.Birde program bana sormadan direkt olarak karantinaya alıyor?
Aynı durum ben de de mevcut hatta ben TT Net'in bana sağlamış olduğu güvenlik anti virüs hizmetinden faydalanıyorum. TT Net Müşteri hizmetleri bile çözüm bulamadı aradığım kadar forum platformlarında da çözüm yok çünkü bununla ilgili pek paylaşım yok. ya bu programı kaldırıp başka bir anti virüs programı kuracağız yada hiç kullanmayacağız
Ben silemem anti virüs programını şu an satın aldım mecburi şekilde 3 sene kullanıcam bunu ama bu programa güvenilir öğelerine bir dll eklemem gerekiyor
-
-
Teşekkürler çok faydalı oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X