Şimdi Ara

Mcafee Güvenilir Öğe Sorunu Acill !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara program yükluyorum mcafee crackleri virüs olarak görüyor bunu kaldırmanın yolunu bılen varmı?Mcafee ' de güvenilir öğeler listesi var ama ekleme seçeneği yok.Birde program bana sormadan direkt olarak karantinaya alıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: akkuscihan

Arkadaşlar bilgisayara program yükluyorum mcafee crackleri virüs olarak görüyor bunu kaldırmanın yolunu bılen varmı?Mcafee ' de güvenilir öğeler listesi var ama ekleme seçeneği yok.Birde program bana sormadan direkt olarak karantinaya alıyor?

Aynı durum ben de de mevcut hatta ben TT Net'in bana sağlamış olduğu güvenlik anti virüs hizmetinden faydalanıyorum. TT Net Müşteri hizmetleri bile çözüm bulamadı aradığım kadar forum platformlarında da çözüm yok çünkü bununla ilgili pek paylaşım yok. ya bu programı kaldırıp başka bir anti virüs programı kuracağız yada hiç kullanmayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba_Volkan

quote:

Orijinalden alıntı: akkuscihan

Arkadaşlar bilgisayara program yükluyorum mcafee crackleri virüs olarak görüyor bunu kaldırmanın yolunu bılen varmı?Mcafee ' de güvenilir öğeler listesi var ama ekleme seçeneği yok.Birde program bana sormadan direkt olarak karantinaya alıyor?

Aynı durum ben de de mevcut hatta ben TT Net'in bana sağlamış olduğu güvenlik anti virüs hizmetinden faydalanıyorum. TT Net Müşteri hizmetleri bile çözüm bulamadı aradığım kadar forum platformlarında da çözüm yok çünkü bununla ilgili pek paylaşım yok. ya bu programı kaldırıp başka bir anti virüs programı kuracağız yada hiç kullanmayacağız

Ben silemem anti virüs programını şu an satın aldım mecburi şekilde 3 sene kullanıcam bunu ama bu programa güvenilir öğelerine bir dll eklemem gerekiyor

• arkadaşlar!!! bu sorunla ben de uğraşıyordum ki internette arama yaptım çözüm yok kurcalayarak buldum işte çözüm:

taranmasını istemediğimiz dosya için ya da karantinaya alınan dosya da olabilir. gerçek zamanlı taramayı devre dışı bırakıp karantinadaki dosyayı geri yükle deyip hemen gerçek zamanlı tarama kısmına dönüyoruz ve oradan dışlanan dosyalar bölümüne taranmasını istemediğimiz dosyayı ekliyoruz artık sorun bitmiş oluyor o dosya için.

not : ttnet in mcafee programını kullanıyorum. Mcafee Güvenilir Öğe Sorunu Acill !!! Mcafee Güvenilir Öğe Sorunu Acill !!! Mcafee Güvenilir Öğe Sorunu Acill !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon_23 -- 24 Mayıs 2015; 16:04:41 >

• moon_23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler çok faydalı oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultrasurf Programı Güvenilir mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.