Arkadaşlar bu iki arabada 1 milyon doların üstünde Mclaren F1 240 mhp Bugatti de yanılmıyorsam 235 mph hız basıyormuş bu durumda sizce bu iki araba arasında hangisi daha iyi sizce her yönüyle gerek tip olarak gerek fonksiyonellik bakımından amacım insanların bu iki araba arasında hangisini tercih ettiğini görmek
ek olarak
Bugatti veyron 0- 100 kmh ye 3 sn de ulaşıyor 1000 beygir gücünde
mclaren f1 0 - 100 kmh ye 3.2 saniyede ulaşıyor 670 beygir gücünde
Yorumlarınızı bekliyorum vede değişik resimleride
Benm görüşüm mercedes;)
ben yanlız mercedes mclaren i demiyorum nfs de sürekli görmeye alıştığımız mclaren f1 i diyorum
f 1 bence
ne oyoksa alıcakmısın yada almayacaksan böyle süper otomobilleri buralara neden yazıp milletin ağızının suyunu akıtıyorsun yada alıcaksan bize niye soruyorsun biz onların bujilerini bile alamayız
quote:
Orjinalden alıntı: SGH-66
Arkadaşlar bu iki arabada 1 milyon doların üstünde Mclaren F1 240 mhp Bugatti de yanılmıyorsam 235 mph hız basıyormuş bu durumda sizce bu iki araba arasında hangisi daha iyi sizce her yönüyle gerek tip olarak gerek fonksiyonellik bakımından amacım insanların bu iki araba arasında hangisini tercih ettiğini görmek
ek olarak
Bugatti veyron 0- 100 kmh ye 3 sn de ulaşıyor 1000 beygir gücünde
mclaren f1 0 - 100 kmh ye 3.2 saniyede ulaşıyor 670 beygir gücünde
Yorumlarınızı bekliyorum vede değişik resimleride
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme