Bildirim
MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
harika video olmuş teşekkürler, sürekli hamilton çalışıyor gibi geldi :) pit stoplarıda mükemmeldi -
quote:
Orijinalden alıntı: lvd.disappear
harika video olmuş teşekkürler, sürekli hamilton çalışıyor gibi geldi :) pit stoplarıda mükemmeldi
Rica ederim :)
Bana da öyle geldi, Button anca gevezelik yapıyo videoda -
Eski bi reklam değil miydi bu ya ? 1 sene önce falan izlemiştim nerdeyse yanlış hatırlamıyorsam ?
Ama harbiden çok güzel yapmışlar yine. Vodafone bu işi iyi biliyor ya. -
Button binmediği aracın montajını yapıyor. bir zahmet Hami şampiyon olduğu şasinin montajını yapsın. yau bu macca cılarda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
Eski bi reklam değil miydi bu ya ? 1 sene önce falan izlemiştim nerdeyse yanlış hatırlamıyorsam ?
Ama harbiden çok güzel yapmışlar yine. Vodafone bu işi iyi biliyor ya.
Evet, yaklaşık 1.5 senelik reklam filmi. Bir sitede görünce paylaşmak istedim, çok hoş olmuş -
McLaren Tech Center'da geçirilen bir günün özetini anlatan bir yazı...
Okurken bile hayal dünyasında dolaştım
Buyurun -
-
quote:
Orijinalden alıntı: eaglemania
Di Grassi'nin tek gözü yerine konulan (nasıl konulmuş onu anlayamasam da ) kameradan Barselona'da bir deneme turu, işte F1 pilotu gerçek görüş açısı.
http://www.youtube.com/watch?v=m3DY7HIjXMc&feature=youtu.be
bu kamerayı yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılında dc'ye takmışlardı brezilya yarışında.. gerçi ilk virajda yarış dışı kalmıştı o zamandan sonra kullanmadılar.. neden kullanılmıyor bilmiyorum, bence muhteşem bir görüntü.. geçilmek üzere olan birinin aynaları sürekli kontrol ettiğini görsek bu açıdan çok hoş olurdu bence
-
öyle ya olurda Massa, Hami'ye atak yapar da Hami görmedim falan derse anlardık aynaya bakıp bakıp bakmadığını. ya da tam tersini. -
Bu kamera bence göz hizasından daha yukarıda.
Ben aynaya bakınca arka tekeri görüyorum, göz seviyesi biraz daha alçakda kalıyor bence.
Ama gerçekten güzel bir görüntü.. Keşke hep kullansalar. -
quote:
Orijinalden alıntı: the_cantan
Button binmediği aracın montajını yapıyor. bir zahmet Hami şampiyon olduğu şasinin montajını yapsın. yau bu macca cılarda.
Massa Hamilton'a atak yapinca mi ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
hiç görmedin değil mi_ ? kafan az çalışsın. Hami direksiyonu Massa ya kırıyordu değil mi. görmek istemiyorsun zaten kafanı kırarsın diye.
-
quote:
quote:
quote:
hiç görmedin değil mi_ ? kafan az çalışsın. Hami direksiyonu Massa ya kırıyordu değil mi. görmek istemiyorsun zaten kafanı kırarsın diye.
Senin kafan da çok çalışsın, zira benden daha çok çalışmaya ihtiyacın var.
-
ne o alındın mı? massa hakkında yalan mı soyledik? doğru soylemedik mi? tabi az çalışırsa yapacağımız bir şey yok biraz çalışsın demekten gayri. -
mclaren in video mükemmelmiş. pitstopları süperdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: boQ7niz
mclaren in video mükemmelmiş. pitstopları süperdi.
Senin kullanıcı adının da onlardan aşağı kalır yani yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drexler22
takımıma ihanet ettim, puma'nın ferrari konseptli ayakkabısından aldım
-
quote:
ne o alındın mı? massa hakkında yalan mı soyledik? doğru soylemedik mi? tabi az çalışırsa yapacağımız bir şey yok biraz çalışsın demekten gayri.
Senin de alınmanı gerektiecek bi durum yok o zaman ortada. Zira az çalışarak arayı kapatamassın . Kafan bol bol çalışsın ağzın boş boş laf yapıcağına..
-
kimin boş çuvalla mesaj yazdığı belli oluyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X