Şimdi Ara

MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
1
Favori
58.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tam konusu, sizlerle paylaşmak istedim

• harika video olmuş teşekkürler, sürekli hamilton çalışıyor gibi geldi :) pit stoplarıda mükemmeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

harika video olmuş teşekkürler, sürekli hamilton çalışıyor gibi geldi :) pit stoplarıda mükemmeldi

Rica ederim :)

Bana da öyle geldi, Button anca gevezelik yapıyo videoda
  • Eski bi reklam değil miydi bu ya ? 1 sene önce falan izlemiştim nerdeyse yanlış hatırlamıyorsam ?
    Ama harbiden çok güzel yapmışlar yine. Vodafone bu işi iyi biliyor ya.
  • Button binmediği aracın montajını yapıyor. bir zahmet Hami şampiyon olduğu şasinin montajını yapsın. yau bu macca cılarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Eski bi reklam değil miydi bu ya ? 1 sene önce falan izlemiştim nerdeyse yanlış hatırlamıyorsam ?
    Ama harbiden çok güzel yapmışlar yine. Vodafone bu işi iyi biliyor ya.

Evet, yaklaşık 1.5 senelik reklam filmi. Bir sitede görünce paylaşmak istedim, çok hoş olmuş
  • McLaren Tech Center'da geçirilen bir günün özetini anlatan bir yazı...

Okurken bile hayal dünyasında dolaştım

Buyurun
  • Di Grassi'nin tek gözü yerine konulan (nasıl konulmuş onu anlayamasam da ) kameradan Barselona'da bir deneme turu, işte F1 pilotu gerçek görüş açısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Di Grassi'nin tek gözü yerine konulan (nasıl konulmuş onu anlayamasam da ) kameradan Barselona'da bir deneme turu, işte F1 pilotu gerçek görüş açısı.

http://www.youtube.com/watch?v=m3DY7HIjXMc&feature=youtu.be

bu kamerayı yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılında dc'ye takmışlardı brezilya yarışında.. gerçi ilk virajda yarış dışı kalmıştı o zamandan sonra kullanmadılar.. neden kullanılmıyor bilmiyorum, bence muhteşem bir görüntü.. geçilmek üzere olan birinin aynaları sürekli kontrol ettiğini görsek bu açıdan çok hoş olurdu bence

• öyle ya olurda Massa, Hami'ye atak yapar da Hami görmedim falan derse anlardık aynaya bakıp bakıp bakmadığını. ya da tam tersini.
  • Bu kamera bence göz hizasından daha yukarıda.
    Ben aynaya bakınca arka tekeri görüyorum, göz seviyesi biraz daha alçakda kalıyor bence.
    Ama gerçekten güzel bir görüntü.. Keşke hep kullansalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

Button binmediği aracın montajını yapıyor. bir zahmet Hami şampiyon olduğu şasinin montajını yapsın. yau bu macca cılarda.

Massa Hamilton'a atak yapinca mi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Button binmediği aracın montajını yapıyor. bir zahmet Hami şampiyon olduğu şasinin montajını yapsın. yau bu macca cılarda.

hiç görmedin değil mi_ ? kafan az çalışsın. Hami direksiyonu Massa ya kırıyordu değil mi. görmek istemiyorsun zaten kafanı kırarsın diye.

• quote:

quote:

quote:

hiç görmedin değil mi_ ? kafan az çalışsın. Hami direksiyonu Massa ya kırıyordu değil mi. görmek istemiyorsun zaten kafanı kırarsın diye.

Senin kafan da çok çalışsın, zira benden daha çok çalışmaya ihtiyacın var.

• ne o alındın mı? massa hakkında yalan mı soyledik? doğru soylemedik mi? tabi az çalışırsa yapacağımız bir şey yok biraz çalışsın demekten gayri.
  • mclaren in video mükemmelmiş. pitstopları süperdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boQ7niz

mclaren in video mükemmelmiş. pitstopları süperdi.

Senin kullanıcı adının da onlardan aşağı kalır yani yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

takımıma ihanet ettim, puma'nın ferrari konseptli ayakkabısından aldım

• quote:

ne o alındın mı? massa hakkında yalan mı soyledik? doğru soylemedik mi? tabi az çalışırsa yapacağımız bir şey yok biraz çalışsın demekten gayri.

Senin de alınmanı gerektiecek bi durum yok o zaman ortada. Zira az çalışarak arayı kapatamassın . Kafan bol bol çalışsın ağzın boş boş laf yapıcağına..

• kimin boş çuvalla mesaj yazdığı belli oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.