Şimdi Ara

MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
1
Favori
58.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valencia biletleri 2 hafta önceden bitmiş durumda
  • Hamilton'un pilotlar şampiyonluğuna razıyım ama markaları Ferrari alsın hadi fifti fifti anlaşalım
  • Ben sene başında Webber pilotlar şampiyonluğunu McLaren de takımlar şampiyonluğunu alır diye düşünmekteydim.
    Ama böyle giderse yıllar sonra çifte şampiyonluk yaşayacağız inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ
    Ben sene başında Webber pilotlar şampiyonluğunu McLaren de takımlar şampiyonluğunu alır diye düşünmekteydim.

amin
    12 yıl oldu be.dıle kolay 12 yılen azından onu canlı canlı ızleyebıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ
    Ben sene başında Webber pilotlar şampiyonluğunu McLaren de takımlar şampiyonluğunu alır diye düşünmekteydim.

amin
    12 yıl oldu be.dıle kolay 12 yılen azından onu canlı canlı ızleyebıldım

Takım kadrosnunun bu kadar güçlü olduğu bu dönemde alabiliriz anca çifte şampiyonluğu zaten.
    Red Bull'lara yetiştik gibi artık. Yavaş yavaş onları geçmeye başlarsak hız olarak bu pilot çiftiyle takımlar şampiyonu oluruz bence.
    Bakalım Hamilton 2 yarıştır olduğu gibi bu çiftin başını çekip pilotlar şampiyonu mu olucak ?
    Yoksa Jenson "Yanlış seçim yaptın Button, McLaren'e gitmek hataydı.." diyenlere adeta bi tokat niteliğinde cevap verip ikinci şampiyonluğunu mu alıcak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 16 Haziran 2010; 10:49:09 >

• Bu arada Button'ın yeni kaskı.
    Çok hoşuma gitti benim açıkçası.

MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden
  • 29 agustos 2010 spa
    5. yarıs galıbıyetımız

vettel ın button un yarısını mahvetmese mıhtemelen duble gelecek ve takımlar klasmanında bır nebze nefes alabılecektık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 29 Ağustos 2010; 21:15:54 >
  • quote:

McLaren’da üzülmek yok, çalışmak var

McLaren takım patronu Martin Whitmarsh, şampiyonluk umutlarının zayıflamasına üzülerek zamanı boşa harcamayacaklarını, bunun yerine son üç yarışı kazanmak için aracın gelişimine odaklanacaklarını söyledi.

Mevcut gidişatın McLaren’ı, şampiyonluk mücadelesinin dışına ittiğinden endişe edip etmediği sorusuna Whitmarsh, “Biz bu konuda endişelenerek zaman kaybetmiyoruz. Bunu konu üzerinde durarak siz zaman harcayıorsunuz. Gerçek şu ki, aracın dayanıklı olduğundan, aracı geliştirmeye devam ettiğimizden ve önümüzdeki yarışlarda elimizden gelenin en iyisini yaptığımızdan emin olmamız lazım” dedi.

McLaren’ın Kore GP’de yeni bir ön kanat kullanacağını belirten Whitmarsh, Japonya’da yeterince test edemedikleri arka kanadı da Kore’de daha verimli bir şekilde kullanmayı umduklarını söyledi.

Whitmarsh, “Bunun dışında birkaç parça daha var. Dolayısıyla, geriye kalan bu üç yarışta herşeyimizi ortaya koyacağız” dedi.

Tüm ihtimaller tükeninceye kadar sonuna değin çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Whitmarsh, “Biz yapabileceğimiz şeyler üzerine yoğunlaşıyoruz. Diğerlerinin ne yaptığını da bir etkide
    bulunamayız. Bu yarışları kazanıp ondan sonra ortaya çıkan tabloya bakmamız lazım” diye konuştu.
    Hamilton’ın yaşadığı vites kutusu problemine de değinen Whitmarsh, bu konuda Kore’de problem yaşamayacaklarını söyledi.

TurkiyeF1.Com

sansımız azalmaktan da beter olsa yınede gerı kalan 3 yarıs bıze yakısan mucadeleyı yansıtalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

2001 sezonu.

vıdeo nun basına dıkkat ettıysek mıka daha start verılmeden motor duruytor ve bunu yarıs dırektorune belırtmek ıcın ellerını sallıyor.
    yanlıs hatırlamıyorsam boyle bır durumda daha yarıs baslamadıgı ıcın otomobıller tekrar bır formasyon turu atıyorlardı.ve sorunlu arac calıstırılabılıyrsa calıstırılıp grıd ın son sırasına gecıyordu.ama gel gelelım yıne gecmıs donemde mıchael ın kaza yapması vede start ın tekrar verılmesı ıle yedek otomobıl ıle tekrar yarısa dahıl olabılem mıchael e nazaran bızım charley mıka nın ısrarlı el uyarısını gorememıstır(!)
    neyse dıyıp vıdeo nun sonuna dıkkat etmenızı ıstıyorum

ah be o yarışta montoya sürpriz bi şekilde schumi yi geçip arayı açtıktan sonra o gerizekalı arrows pilotu (verstapen miydi neydi) arkadan montoya ya bindirdiğinde delirmiştim sinirden

• mp4 26

• quote:

McLaren'dan NASCAR'a motor kontrol ünitesi

McLaren, 2012 yılından itibaren NASCAR serisinde standart elektronik motor kontrol sistemleri tedarik etmeye başlayacak.

Singapur Grand Prix'de, NASCAR Başkan Yardımcısı Lesa Kennedy'nin hazır bulunması, Amerikan serisinin İngiliz ekibiyle anlaşmak üzere olduğu yönündeki söylentilerle aynı zamana denk gelmişti.

Yapılan anlaşma, aynı zamanda tüm Formula 1 takımlarına da zorunlu elektronik kontrol üniteleri tedarik eden Woking merkezli McLaren Electronic Systems ile NASCAR arasında olacak.

MES İdari Direktörü Peter van Manen yaptığı açıklamada, "Dünyanın en önemli iki motor sporları serisine standart ekipman tedarik etme pozisyonda olmak bizim için inanılmaz bir başarıdır" ifadelerini kullandı.

TurkiyeF1.Com

http://www.turkiyef1.com/haber/24927/McLarendan-NASCARa-motor-kontrol-%C3%BCnitesi

• http://www.youtube.com/watch?v=StPeDlGEDes

mp4-26 çıktı meydane
    hani ferrari nerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasuh48 -- 16 Şubat 2011; 10:37:08 >
  • atatürkçülerin gözleri açık uyumaları olmaları yok mu? tilt oluyorum solcu olarak.uyusunlar bakalım.
    Macca nın Berlin de ki tanıtımını yaptığı lego toplama parçlarıda sahte bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

atatürkçülerin gözleri açık uyumaları olmaları yok mu? tilt oluyorum solcu olarak.uyusunlar bakalım.
    Macca nın Berlin de ki tanıtımını yaptığı lego toplama parçlarıda sahte bu arada.

hmm.güzel tespit paylaştığım videodan ''Atatürkçüler gözleri açık uyuyolarmış'' anlamını çıkardıysan senin bu forum köşelerinde ne işin var ya.git yandaş medyada köşe yazarlığı yap.vaktini boşa harcıyosun buralarda.
    insanları anlamak mümkün deil.ben paylaştığım videoda bu araba sahtedir veya gerçektir diye bir cümle kurmadım ama kaşıntın olacak ki sen öyle anladın galiba...

• senin koyduğun vidyonla ne alakasi var ki
  • MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden

macarıstan 2011

maksat konu ölmesin
  • takımıma ihanet ettim, puma'nın ferrari konseptli ayakkabısından aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

takımıma ihanet ettim, puma'nın ferrari konseptli ayakkabısından aldım

Bir gün herkes Ferrarili olucak demiştik
  • MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden

tum mclaren taraftarlarının 700. yarısı kutlu olsun
  • West renklerinden bir araç varken parlak gümüşten 2 tane olması ilginç. West renkleri 9 yıl boyunca kullanıldı, diğeri ise sadece 6 yıldır var oysa ki.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.