Şimdi Ara

MCU Thor (Post-IW) DCEU Superman (JL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Star buster ve mcu thoru.Kardeşim moon level demedim.Moon level bile değil o.Neyse tartısmayacagım superman net bir şekilde daha güçlü.Chrish hemsworth ün kendi bile söylemişti.Wonder woman kick thor ass diye.Superman in ww den ne kadar daha güclü olduğunu biliyoruz.

Normal thor vs superman konusu açalım da orda tartısalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    abicim yıldızı tanklamak star buster diye geçer. sen ona yıldız değil diyosun yani benim yazdığım bilgisayara bilgisayar değil demekle aynı şey.
    https://forum.donanimhaber.com/post-jl-superman-i-yenebilecek-film-karakterleri--132713332 şahsen bu konuya bakmanı tavsiye ederim bana görede bu liste uygun
  • Ayrıca infinty gauntletin stormbreaker tarafından durdurulduğu bi filmde 1 2 feat e bakaram konusmayalim.O zaman ig universal ise stormbreaker da universal böyle mi diyeceğiz?

ben filmdeki saçmalıklarla ilgili konuşmadım ama featlere bakılınca thor önde yapacak bir şey yok. stormbreaker thor'un yıkım gücünü gösterir yani thor'un yıkım gücü universal-multi galaxy civarı oluyor
  • eskilerdenim E kullanıcısına yanıt
    Bende sana diyorum o tankadigi kücük bir mahalle büyüklügunde şeyin yıldızla alakasi yok.

Güneş de bi yıldız hemde büyük olmayanlardan.Yıldızin bi ısisı olur çekim gücü olur.Ne yaptı o sahnede.Heat vision gibi bı ışın tankladı kızarıyodu nerdeyse.

mahelle büyüklüğü filan değil baya büyüktü ama turist olmadığımızdan her tarafı gezdirmediler. o dediğin ışıkta yıldızın tüm enerjisi oluyor işte süperman yıldızın enerjisini tanklasa ölür thor'un kızarması normal yani.
    Marvel fanboyları kandırsın kendini.Dayanıklılıği ile ilgili baya feat gördük diğer filmlerde.Orda ufaak bi ısik tankladi diye star level feat demek yanlış.

işine gelmeyince millete fanboy filan demek yakışmıyor. diğer filmlerde süperman hakkında da bir sürü feat gördük. süpermanin de dayanıklık leveli planet level ama bunu kabul etmek lazım. Iw filminde thor çok güçlendi şuan film evrenin kralı Thor bunu kabul etmek lazım yakında C.marvel gelcek o kral olucak bunuda thor fanları kabullenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskilerdenim -- 23 Ağustos 2018; 21:19:19 >
    Ne kadar boş yapmışsın ya, Stormbreaker 6 gemli IG'nin beam'ini delip Thanos'u kalbinden saplayabiliyorsa neyin kafası bu? Zar zor tektonik plaka seviyesinde olan mother boxu ayıran Superman'mi Son of Odin'i alacak? Güldürme allasen, Thor curbstomp diyeceğim ağır olacak. Nötron yıldızının ısı enerjisi ve radyasyon enerjisinin bir beam'e dönştürülmüş halini 2-5 dakika gibi bir süreliğine tuttu. DCEU Superman gelsin bunu yapsın sonra beni ***in nasıl fikir?
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    mother boxlar planet level oluyor diğer kısımlarda katılıyorum tabi hakaret olmıyan kısımlarında
    Tektonik plaka Hulk'un mevzusu işte, planet level senin dediğin gibi. Benim gösterdiğim Sakaar'daki Tektonik plakalar gibi düşünebiliriz.
    he tamam anladım. neyse ben çıkıyorum size iyi tartışmalar
    İyi geceler.
  • 2-5 dakika derken ?

30 saniye bile etmez la :D

Ig tüm gücünü kullansaydı erirdi. Eldiven 6 taşı aynı anda kullanınca ongüce dayanamıyor. 6 taşı kullanmadığını düşünüyorum.

Yıldız tanklıyor ama helanın kılıçlarınıı ve elektro şoku tanklayamıyor ? :D

• Kangal- K kullanıcısına yanıt
    hocam yıldız tanklamak tnaklamaktır süresi önemli değil :D

Ig tüm gücünü kullanmasa bile multi galaxy feat oluyor. ama tümünü kullandı kesin

hela'nın kılıcını süperman filanda tanklıyamaz zaten ama elektro şok olayı bambaşaşka orda tamamen haklısınız ama Iw filmin de üstünü örttüler o hatanın
  • sonunda banım bitti yahu
  • Kangal- K kullanıcısına yanıt
    Gidip dikkatlice araştırsan, minimum 2 dakika boyunca tanklıyor onu. Hiçbir fikrin yok galiba Grandmaster'ın Obedience Diskleri hakkında, Silver Surfer'ı kontrol altına almış "elektroşok" dediğin şey. Git biraz çizgi roman oku lütfen, 6 taşın hepsini %100 gücünde kullanmamış olabilir fakat 6 taşın Beam'i gibiydi o renk. Cücenin dediğini hatırla istersen "You understand boy, you're about to take the full force of a star. It'll kill you."

İngilizcen 0 olduğu için şöyle çevireyim:

"Anlıyor musun evlat, bir yıldızın tüm gücünü almak üzeresin. Seni öldürecektir."

https://www.youtube.com/watch?v=Fhc2lCoMgIY

Dediğim gibi, 2 dakika.

Elektroşoku başta açıkladım ama şöyle özetleyeyim:

Grandmaster 13-14 milyon yaşında biri, Obedience Disk denen elektroşok veren mikroçipler ise Silver Surfer'ı durdurabilecek güçte. Superman'i bile K.O'lar sana öyle söyleyeyim.

Cevap vermeye değmez.

Bunu nedense biri size sürekli doğru bir karşı argüman sunduğunda kullandığınızı gördüm. Boş yapmaya geldiniz ve şimdi yok oluyorsunuz, hadi ötede Supes fanboyluğunuzu yapınız.
  • O kadarınıda anlıyorum ya :D

Sadece yaşıtlarıma göre biraz daha kötü benim ingilizcem

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.