Şimdi Ara

MCU Thor (Post-IW) DCEU Superman (JL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helanın kılıçları > Cüce yıldızın enerjisi demek he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kangal- K kullanıcısına yanıt
    Önemli değil, bazen sinirlenebiliyorum. Benim hatam.
    thor zaten cüce yıldızı tanklayınca turp gibi çıkmadıki. hela'nın kılıcı surturu bile deliyor
  • Yine ego tatmini bir konu bunun gibi bir sürü konu dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Yine ego tatmini bir konu bunun gibi bir sürü konu dolu.
    O reis yoksun

• O zaman cüce yıldız>=Helanın kılıçları :D

• MichaelTownley M kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle bir süre daha girmeyeceğim gibi. Konuların çoğu hakaretten geçilmiyor.

hela zaten baya güçlü biri o seviyede olabilir doğrudur.
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Argüman diye sunduğun şeyler zaten benim bildiğim şeyler.Fakat sen olaya sadece bir taraftann baktıgın için objektif olamiyorsun.Kaç kez superman çizgi romani okudun?Şuan elimde 50 sayılık thor hikayesi var 40. sayidan gidiyorum yarın da bitireceğim.Fanboy değilim.En azından senin kullandıgin anlamda.

Yorumlarım olabildigince objektif.Fakat sizin gibi marvel fanboylar marvel ve dc hiyerarşisini karakterlerin güc seviyesi bakımından eşit görünce cahil yorumlarda bulunuyor ve daha sonra benim gibi bilgili kisileri "fanboy" diye etiketliyor.Hiç hoş değil.

• Surtur nasıl öldürüyor o zaman bunu :D

• Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    sende bize fanboy diyorsun. bu arada ben objektifim deme lütfen
    senin dediğin tam güç surtur yani sonsuz alevle birleşmiş surtur. jl süperman'e tek atacak biri :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 23 Ağustos 2018; 23:46:10 >
    Sen senaryoyumu değiştiriyorsun kafana göre ? Eitri diyor orda bunu yaparak bir yıldızın tüm gücünü tanklayacaksın diye?

Gerçi Superman Thanos'u ezer diyen birine laf anlatılmazki. Bide komik komik marvel fanboyları diyor ya komik adamsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 24 Ağustos 2018; 0:35:12 >
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Sakin ol fanboy.Eitri diyorsa doğrudur.Yıldız tankladı sonuçta.Mangog bile çizgi romanda güneşe düşüp ölüyor(ki kendisi odinden kat ve kat güçlü) gücleri film evrenine uygun olsun diye inanılmaz törpülenmıs thor yıldızı tanklıyor.

Neyse eitri diyorsa doğrudur.

• pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Ayrıca superman thanosu ezer diye bişey demedim.Siz fanboylar gerçekleri duyunca gözünüz dönüyor.Olur olmadık laf çarpıtıyosunuz.

Notron yildizi miydi, Beyaz Cuce miyi neydi yani baya guclu bir yildizi bir sureligine tankladi. Superman ise kafasina bir atom bombasi yedi ve bayildi, atmosfer disinda yani uzayda olmasaydi muhtemelen uzun sure kendisine gelemeyecekti. Ayrica Doomsday filmde cok guclu degildi. Filmdeki Doomsday, cizgi romandaki Doomsdayin yanindan bile gecemez. Thor bu Doomsdaye Supermanin verdigi zarardah daha cogunu verebilecegini dusunuyorum.

Nasil ki Odinforce buyuktur yildizlar ve gezegenler. Hela'da filmde baya gucluydu. Kendisi, Odinden "hayir sen daha guclusun" lafini duyan Thordan bile gucluydu. Onun icin Hela buyuktur cuce yildiz.

Kendisi Odinden kat kat guclu degil. Belki biraz daha gucludur. Kat kat olsaydi Odini öldürmüstu coktan. Gunese dusup olmesi bence sacmaydi ama madem öldürdüler aciklamasi da vardir. Ki Mangogun o seride buyu gucu yoktu. Saf beden kuvvetiyle Asgarda geldi. Odininse buyu gucu var. Bu buyu gucu onu guneste zarar gormez bir hale getiriyor. Fiziksel dayaniklilik ile buyusel dayaniklilik baska sey. En basitinden Mangog zamani durduramaz, zamanda yolculuk yapamaz, dunyalar yaratamaz vs. Birde Odinin gucu galiba Mangoga islemiyordu. Ya odingucunu emip geri yansitabiliyordu ya da Odingucune karsi bagisikligi vardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Bende sana diyorum o tankadigi kücük bir mahalle büyüklügunde şeyin yıldızla alakasi yok.

Güneş de bi yıldız hemde büyük olmayanlardan.Yıldızin bi ısisı olur çekim gücü olur.Ne yaptı o sahnede.Heat vision gibi bı ışın tankladı kızarıyodu nerdeyse.
    Ha ha ha cidden bu kadar bilgisizce konuşulamaz

Yıldız küçük diye güçsüz mü oluyor? gücünü büyüklüğü mü belirliyor? Tam tersine küçüldükçe daha da enerji yayıyor kütle çekim kuvveti artıyor gidin bir nötron yıldızları ile ilgili araştırma yapın filmdeki bir nötron yıldızıdır ve kara delik olmaya yakındır yaydığı enerji normal bir güneşin milyar yılda yaydığı enerji ye denk küçük olmasının nedeni ise yıldız ın kütlesinin içine çökmesnden dolayıdır.

• MCU Thor (Post-IW) DCEU Superman (JL)

Bu süperman in nükleer bombadan sonraki hali nötron yıldızı nı geçtim normal bir yıldızın saniyenin milyonda birinde yaydıgı enerji bile çok daha güçlü nükleer bombadan ama süperman zombiye dönüyor hatta resimdeki hali iyi bile ilk hali daha berbat ama resimler net degil atamıyorum Thor ise sadece biraz is tutup kararıyor sonra çok daha iyi olarak dönüyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 24 Ağustos 2018; 9:49:48 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.