Şimdi Ara

MCU Thor (Post-IW) DCEU Superman (JL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok senin gibi 15 yaşındaki bir ergenin dediği doğru tabiki filmdeki adamın dediği neden doğru olsun Komik velet.
  • Nükleer bombalarının yaydığı enerji shockwave yayıldıkça azalıyor, Thor'un tuttuğu yıldız enerjisi ise bir Beam'e odaklanmış durumda içinden geçiyor. Thor'un feati Superman'in featinden kat ve kat daha güçlü. Ve bu yıldız böyle hafife alınacak bir yıldız değil. 1 kilo metalin 100*C sıcaklıkta yaydığı enerji 2 kilo metalin 100*C sıcaklıkta yaydığı enerjinin yarısıdır. Nötron yıldızı Nükleer bombadan kat ve kat daha ağır olduğuna göre Thor'un feati Superman'i ezip geçiyor diye düşünüyorum.
  • O nüklüer bomba eski filmdeydi. Eskileri ele alıyorsak Thor lokiden bıçak yemişti ona ne diyosun ? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kangal- K kullanıcısına yanıt
    Superman'in en yüksek feati bu değil mi? Nükleer bombanın yüzünde patlaması sonra iyileşmesi? Başka durability feati var mı nükleer bombadan daha güçlü olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal-

O nüklüer bomba eski filmdeydi. Eskileri ele alıyorsak Thor lokiden bıçak yemişti ona ne diyosun ? :D
    Öyle diyorsun ama eski filmlere atlayan sizler degilmisiniz bazılarınızın yaptıgı ile söylediği birbirini tutmuyor nedense
    Ayrıca asgard büyüsü içeren silahlardan hasar alabiliyor thor ama mesela adamantium la bile sadece derisi çizilebiliyor yani loki olsun asgardlı büyüculerin silahları olsun ya da babasının silahları olsun thor a hasar verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 24 Ağustos 2018; 12:47:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal-

2-5 dakika derken ?

30 saniye bile etmez la :D

Ig tüm gücünü kullansaydı erirdi. Eldiven 6 taşı aynı anda kullanınca ongüce dayanamıyor. 6 taşı kullanmadığını düşünüyorum.

Yıldız tanklıyor ama helanın kılıçlarınıı ve elektro şoku tanklayamıyor ? :D
    Bakın eski filmde kaldı diyen siz ne demişsiniz hela iw filminde varmıydı yoksa ben farklı bir sey mi izledim işinize gelmediginde neden eskide kaldı diyemiyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Nükleer bombalarının yaydığı enerji shockwave yayıldıkça azalıyor, Thor'un tuttuğu yıldız enerjisi ise bir Beam'e odaklanmış durumda içinden geçiyor. Thor'un feati Superman'in featinden kat ve kat daha güçlü. Ve bu yıldız böyle hafife alınacak bir yıldız değil. 1 kilo metalin 100*C sıcaklıkta yaydığı enerji 2 kilo metalin 100*C sıcaklıkta yaydığı enerjinin yarısıdır. Nötron yıldızı Nükleer bombadan kat ve kat daha ağır olduğuna göre Thor'un feati Superman'i ezip geçiyor diye düşünüyorum.
    Superman i Milyarlarca kat aşıyor zaten nötron yıldızının yaydıgı enerji normal yıldızların yaydığı enerjinin milyar mı milyon mu ne katı fazlaydı küçük olmasının nedeni belli kutlesi icine cokuyor ondan daha sonra ise karadelik oluyor zaten

• Thor yıldızı tanklarken yine çekiçsizdi ama :D

Herhangi bi power up almadı. Superman ölüp geri gelince power up aldı

• Film evreni bana göre kaynak olmamalı çok dengesiz çünkü.

• Beyler boşuna tartışmayın.

Superman Thoru öldürecek güce sahip değil. Thorda Supermanı öldürecek hıza sahip değil

Marvelciler hızın önemini pek bilmediğinden Thor hemen alır, rahat alır gibi şeyler diyor. DC ciler Supermanın Thoru öldürecek güce sahip olduğunu sanıyor. Kimse aşağılama felan olarak algılamasın..

Bu konuda tarafsız davrandığımı düşünüyorum..

Yıkım gücü + Dayanık > Hız + Fiziksel güç ben böyle düşündüğümden dolayı thor alır diyorum. ayrıca yıkım gücü olarak thor baya bir önde.
  • İsterse herşeyi önde olsun (yıkım gücü,dayanıklılık,kuvvet) ama kozmik gücğ veya yüksek seviyede büyüsü yoksa hızlı birini alamaz.

Mesela Flash vs Thor. Herşeyde Thor önde ama flash alır. Çünkü daha hızlı

Bir de IMP si var

o senin düşüncen işte. bir kez hız o kadar önemli bir şey değildir senin dediğin gibi thor her şeyde önde olsa hız hariç süpermani 2 saniye de gömer. bu arada flash thor'u nasıl alcakki thor alır flash'ı. ayrıca thorun yıkım gücü baya bir fazla baltayı yere atsa dünya yok olur o derece diyeyim. dayanıklıkta da önde süperman'in yumrukları işlemez. o yüzden thor alır diyorum
  • Imp ile Supermanı bayıltıyor. Ki Thor dha rahat bayılır.

Ya da phasing ile kalbini söker Thorun. Thor Reflex gösteremez

İşte DC okusanız hızın ne adar önemli olduğunu anlarsınız

Birine dokunamayınca yıkım gücü pek işenyaranıyor malesef

ben filmden bahsediyorum hocam siz ne arada çizgi romana geçtiniz

filmde thor yere baltasını vursa gezegen yok olur ondan sonrada süperman ölür yani hızın önemi kalmadı film evreninde

çizgi romana geçtiğimizden haber verin hocam sonra şaşırıyorum :D
  • Thanos gidince balta yere düştü ama bişe olmadı. :D

Superman havada zaten dünya yok olsa bişe olmaz.

Çizgi romana geçtiğimde haber veririm tamam

hocam balta thanosa saplantı sonra thanos parmağını şıklatıp gitti ve balta vucudundan yere düştü :D orda thor yere atıp düşme olayı filan olmadı yani :D

süperman havada olsa ne olcakki ? gezegen direk patlıyacak asgard'ın patladığı gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 24 Ağustos 2018; 21:24:11 >
  • Gezegen patlamaz parça parça olur. Öyle olsa bile gezegen patlarken parçalar havada asılı kalır Supe kaçar ordan

https://www.youtube.com/watch?v=K2dd9sfe9s8

burda surtur'un asgard'ı yok ediş sahnesi ve sonrasında asgard'ın patlama sahnesi var. dünyada aynı öyle patlar :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.