Şimdi Ara

MD ile yks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıldır MD (maladaptive daydreaming) ile uğraşıyorum. Azaltmayı denedim geri döndüm, yerine başka şeyler koymaya çalıştım olmadı başa sardım (tamamen benden kaynaklı). Mezun senemdeyim ve 1 yıl daha yks çalışmak istemiyorum. Hele de MD ile birlikte asla. Birden bırakmayın diyorlar ama son düzlükteyiz. Bugünden itibaren MD ile ilgili ne varsa kaldırıyorum hayatımdan. Hadi bakalım başarılar diliyorum kendime

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• O ne diyenler için
    Hayal kurma bozukluğu veya Gündüz Düşü diye geçiyor. Bi nevi emzik arkadaşlar. O an ne olmasını istiyorsanız hayalini kurup olmuş gibi davranıyosunuz. Mesela sınavda derece yapmak :D herkes hayal kurar ama bu durum daha ilerisi. Kafanızda dizi çekiyorsunuz ve başrolü sizsiniz. Gerçek hayata dönünce büyük hayal kırıklığı yaşanıyor tabii.

• Benim için MD'yi tetikleyen şey başlıca müzik. Sınava kadar müzik dinlemeyeceğim arkadaşlar. Klasik bile. Bunun yerine daha fazla kitap okumak istiyorum. Buraya güzel geri dönüşler yaparım umarım :)

• Dışarıdan bakınca büyük eziklik bence. Çoğu zaman başka birinin gözünden bakınca kendimi tanıyamıyorum. Bu da depresif yapıyor beni. Bırakamadığım için de kendime kızıyorum. Artık buraya yazarak büyük adımı atmış olayım. Kendi içimde bahsettiğim kötü döngüye girmesin.

• Çekim yasası gibi bir şey mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam müzik, kitap, dizi film bunların hepsi etkiliyor ama sınav senemdeyim kitap okumak zorundayım bu yüzden ondan vazgeçmeyi düşünmüyorum yoksa dediğinizde haklısınız. Ve kitap okumak bana iyi geliyor

• Benim için hem gerçek hayatta yaşanmasını istemek hem de anında başarmış olmanın verdiği sahte mutluluk :')

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi nevi o an kendini kandırmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 20 Mayıs 2022; 21:34:49 >
  • Evet maalesef

• Birkaç gün bu illeti yine yaptım. Ama şunu fark ettim eskiye oranla daha az oldu. Yani ilerleme var. İyi yönden bakalım. Bi de buraya yazdıktan sonra MDye bakış açım değişti. Hayal kurarken ne yapıyorum ya ben diyip kendime geliyorum hsjsjs arada yazarım neler oldu diye. Sınava da az kaldı zaten

• hocam bi tavsiyede bulunamam ama tebrik ederim sizi

böyle bir zorlukla uğraşırken sınava hazırlanmak herkesin yapabileceği bir şey değil

• türevini al sıfıra eşitle T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Keşke tek sıkıntı bu olsaydı :')

• herkesin kendince büyük dertleri oluyor hocam

başkalarının da derdinin olması sizinkini değersiz kılmıyor, demek istediğim bu normal bir şey, hayatın akışının bir parçası

yapılabilecek en önemli şey metanetli olmak ve bunu hayat boyu sürdürebilmek, böyle düşünürseniz her şeyin üstesinden gelinir

herkese bol şans 

Son cümleyi savaş hocanın sesiyle okudum

• Hiçte sevmem kendilerini ama yine de herkese bol şans

• maroonedd kullanıcısına yanıt

ne yalan söyleyeyim ben de pek sevmiyorum

Haklısınız hocam. Bol şans

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.