Şimdi Ara

MD Portal vJunior | Test Edecek Serverlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
24.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Konu Temizlenebilir mi .. Portalı son Haliyle Yayınlayıp istekler doğrultusunda geliştmek istiyorum..

Test edecek geliştirmemize yardımcı olacak serverlar da aranıyor..

Versiyon hikayesi ve yapılanlar burda yazılacak..

quote:

08 Haziran 2009
    * Kurulum İçin Sql Script hazırlandı.
    * Portalda Kullanımu sağlayabilmek için ufak değişiklikler yapıldı.
    * Ver Portal Test Aşamasında (:
    09 Eylül 2008
    * Karakter İşLemleri Sayfasına Karakter Oluşturma fonksiyonu eklendi.
    * Referrer ve vote sistemi alt yapısı hazırlandı
    * PK Listesinde Yenilik yapıldı (Pk Listesinde Seviyeler Artık Renkleriyle ve Skorlarıyla Gösteriliyor)
    * Guild Listesinde GuildMarklara OnMouseOver Özelliğiyle Görsellik kazandırıldı.
    * Siteden Kastırabilme Alt yapısı Hazırlandı
    * Admin Paneline Online Char Account ve IP Leri Eklendi.
    * GM Yetkilendirme Sistemi yapıdlı (Sitede Her GM ye ayrı yetki verilebilecek..)
    05 Eylül 2008
    * Karakter İşLemleri Sayfası hazırlandı.. (Point Dağıtma Yapılabiliyo - Reset ve Pk İşlemleri yapımda)
    * Uyarı Sistemi Alt Yapısı Hazırlandı (Direk Ban Cezası Olmayacak Uyarılar Dolunca Otomatik Ban.!)
    * Kullanıcı Paneline Her Karakter için HP ve Mana Göstergesi ile Görsellik sağlandı.
    * Siteden Karakter Oluşturma Alt Yapısı Hazırlandı..
    * GM Paneli Alt Yapısı Hazırlandı.
    * EN iyiler Listesi Karakterler , Guild ve PK List Olarak 3 e ayrıldı
    01 Eylül 2008
    * Premium Karakter Listesi Yapıldı (Otomatik Premium Bitişi, Başnagıç ve Bitiş Tarihleri.).
    * Haksızlığa Karşı Yeni Reset Sistemi Geliştirildi Ayrıntılar
    * Kullanıcı Paneline Hesap İşlemleri Yapıldı. Artık portaldan şifre değişimi yapılabilecek.
    * Hesap Türleri sayfasına hesap numaraları ve destek e-mail i Eklendi...
    * Online Listesine Oyuncu Statüsü Eklendi. (Gm ve Adminler Ayrıldı..).
    * VIP server denemesi yapıldı.
    31 Ağustos 2008
    * Auto Reset ve Auto GrandReset Sistemi Yapıldı. Denendi ve Sağlıklı Çalışıyor..
    * En İyiler Listesindeki Online Offline Hatası Düzeltildi.
    * Magic Gladiator ve DarkLord Karakterlerine Level Başı gelen point sayısı düzeltildi
    * Her Sayfa için hatırlatıcı Uyarı sistemi yapıldı.
    * En iyiler listesinde karakterlerin bulunduğu harita adının yanına koordinatlar da eklendi
    29 Ağustos 2008
    * Online Listesi Yapıldı.
    * Üyelik Sayfasındaki Güvenlik KOdu Hatası Düzeltildi.
    * Server Kuralları Yazıldı.
    * Server Durumları Genel İstatistikler ve Lag Durumu Göstergesi Yapıldı.
    28 Ağustos 2008
    * En iyiler
    * Yönetim ve Ban Listesi
    * Auto IP Ban Sistemi
    Gibi Özellikleriyle Portalımız Hizmete Girmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLy® -- 9 Haziran 2009; 16:18:44 >

• Başarilarin devamini dilerim Kardesim...Bu olayla Türklerin gücünü göstereceksin yabancilara/b]
  • Kolay Gelsin.Başarılar ...
    Ama Yazı Tipini Değiştiriseniz Daha Güzel Olur Bence
    Tahoma veya Trebuchet MS
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRbLack

Kolay Gelsin.Başarılar ...
    Ama Yazı Tipini Değiştiriseniz Daha Güzel Olur Bence
    Tahoma veya Trebuchet MS

Son haLi Tahoma zaten (: kırmızı Grili temaya bakarsan değiştim yani..

quote:

Başarilarin devamini dilerim Kardesim...Bu olayla Türklerin gücünü göstereceksin yabancilara /b]

Saol.. Yaptıkları Altı Üstü bi web.. Sattıkları Fiyat 300$ ama görcekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLy® -- 11 Haziran 2008; 0:26:48 >

• Hah Güzel Durmuş
    Neyse Tekrar Başarılar + İyi Geceler
  • güzelmiş kolay gelsnn...
  • Başarilarinizin Devamını Beklioruz. Türkiye Olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elne sağlık DeLLy..
  • Ellerine saglık
  • Güzel Bir İş... Başarılarının Devamını Dilerim
  • DeLLy Bir Çalışma
  • Valla Ne desem boş kardeş sizin yaptığınız hiç bir şeye güvenim kalmadı desem yeridir yaptıklarınızdan sonra insanlar size nekadar güvenir bilmiyorum
    güzel şeyler yapıyorsunuz ama amacınız farklı veya nedir anlamak mümkün degil umarım güzel şeyler yapmaya devam edersiniz insanların güvenini kazanırsınız ....................
  • Cidden sizleri anlayamıyorum.Adamlar size herşeyin acıklamısını yaptı.Siz hala art niyet arıyorsunuz.
  • Ellerine sağLık Tufan sabirsizLikLa bekLiyoruz..
  • Hayırlı olsun, başarılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

Valla Ne desem boş kardeş sizin yaptığınız hiç bir şeye güvenim kalmadı desem yeridir yaptıklarınızdan sonra insanlar size nekadar güvenir bilmiyorum
    güzel şeyler yapıyorsunuz ama amacınız farklı veya nedir anlamak mümkün degil umarım güzel şeyler yapmaya devam edersiniz insanların güvenini kazanırsınız ....................

Bu Sözüne bende aynı şekilde cevap weriyorum..Güvenmek yada güvenmemek size kalmış..Bizi Destekleyenler var.Karşı olanlarda var..ßu Karşı oLanlar da kıskanan kişiler.Her topicde aynıu lafları döndürüp yazıyolar.Artık dicek bişeyim yok kullanan kullanır.
    Edit:/
    Bu Arada Aklımda GüzeL ßi Tema var..Wait Me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 11 Haziran 2008; 12:01:52 >

• Elinize Sağlık...
  • (sevinçten)
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

Valla Ne desem boş kardeş sizin yaptığınız hiç bir şeye güvenim kalmadı desem yeridir yaptıklarınızdan sonra insanlar size nekadar güvenir bilmiyorum

Bu Sözüne bende aynı şekilde cevap weriyorum..Güvenmek yada güvenmemek size kalmış..Bizi Destekleyenler var.Karşı olanlarda var..ßu Karşı oLanlar da kıskanan kişiler.Her topicde aynıu lafları döndürüp yazıyolar.Artık dicek bişeyim yok kullanan kullanır.
    Edit:/
    Bu Arada Aklımda GüzeL ßi Tema var..Wait Me

quote:

Orjinalden alıntı: _Xeo_

quote:

Orjinalden alıntı: ?AkRep?

Başarilarin devamini dilerim Kardesim...Bu olayla Türklerin gücünü göstereceksin yabancilara/b]

ver gazıı ver gazııı sonra bukadar büyütmeyin arkadaslar altı üstü sitelerden kopyala yapıstır renk degiştir yazı tipi degiştir baskada bişe degil

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.