Şimdi Ara

MD Portal vJunior | Test Edecek Serverlar.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
24.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Loo Senin Marş Basıo deiLmi Kaç Defa Dedik o FixLerde Açık yok Die Fix kuLLanmayan Server Gösterin Karakter TabLosunu gene siLerizz ..

Sadece Bizi Çekemiyorsun KabuL et Artık Bunu
  • GÜZEL KONU EMEĞİ GEÇENLERİN ELİNE SAĞLIK
  • kardeş resmde yıldızlı yerleri doldurunuz yazıyo hiçbir yerde yıldız yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mskomek

kardeş resmde yıldızlı yerleri doldurunuz yazıyo hiçbir yerde yıldız yok

Hangi Resimde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLy®

#Arkadaşlar MD Team oLarak Portalımızı Yazmaya Başladık..

MD Portal vJunior |||||||||%30

Gelişmeleri Buraya yazıcam Tek Başlığımız oLacak..

Diğerlerinden Farklı Olarak Yapmak İstediklerimiz..

• Grand Reset Sistemi
    • Premium Account Özelliği
    • Kolay Yönetilebilir Gelişmiş Admin Paneli
    • Güvenlik

İşte Bi Kaç Görüntü..
     MD Portal vJunior | Test Edecek Serverlar..

Bu Da Guild Masterlar için Guild Mark Editor (:.. admin ve Guild masterlar GuildMark DeğişebiLecekLer siteden..

uyelik Formu Bitti (:

vs. vs... işte..

Fakat 2 Tema yetmez Çıkmak için (= Tema yapabiLecek Varsa bekliyorum.. Birden Fazla Tema iLe Çıkarmak İstiyorum..

Ayrıca Bi Ricam Olacak .. Doğru Dürüst Eleştirisini ya da Yorumunu yapmayacaksanız PM atarak yazın..

Gereksiz Mesajlar da TemizLenirse I Love You Lucifer Diye Konu açarım

Şimdiden Teşekkürler

Wallaha Diyecek Laf Yok Harika oLms .

• quote:

Orjinalden alıntı: mskomek

kardeş resmde yıldızlı yerleri doldurunuz yazıyo hiçbir yerde yıldız yok

Yldızlı yerleri doldurunuz yazmıo ki .. bütün alanların doldurulması zorunludur yazıyo ...

Ayrıca:

Kaale aLınmayacak insanlar buraya boşuna yazıyo cevap yazıp yorma kendini ali abi..

Bi kaç gün ara vericem webe iki üç gün sora yine devam... takip edin..
  • ELİNİZE SAGLİK SÜPER Bİ WEB OLCAK BENDE SERVER AÇARSAM KULANİRİM ABİLERİMİN WEBİNİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01
    bak ageofali zamanında bu adamlar senin serveri hacklediklerinde suanda hacklenemeyen saldırılara kalkan gibi gögüs geren sitemi benden istemedin mi bende sana indirebilecegin yolu gösterdim ve bunu beceremedin ne yaptın gittin işin kolayı bunlarla işbirligi yaptın ögretmenin maaşıymıs yok su yok bu işi paraya dökeceksen okadar para vermişsin mademki aç GLOBAL e rakip ol bizde alkışlayalım sen kaç aylık serversınki gelmiş burda bana laf atıyorsun hele bi yerini bil sonra konus.. savundugun takımın bile kendilerine ait bir ismi olmayan serveri var bana dedilerki kingmu önceden baskalarınındı sonradan isim haklarını aldılar sizler sanırım böle kendiniz üretmek yerine baska yerlerden alıntı yapmaya mahkumsunuz bakın arkadasım Lee ile Mu-Adana ile ugrasmayı bırakında düştügünüz bataklıkdan cıkın neyi kanıtlamamısım yaptıgınız hacki emek hırsızlıgını mı egerki kanıtlamamıs olsaydım o üst konu halen orda sapa saglam duruyor olurdu ancak kendi sitenizde durur o baska yerlerde duramaz yapmıssınız bi muweb kolay gelsin dedim yazmadım bişe emek harcanıp yapıldıysa orda bana susmak düşer ama buralarda banna laf atarsanız cevabını alırsınız.. SON POST BU TOPİC E CEVAP YAZARSANIZ SÖZ HAKKIM DOGAR CEVAP YAZARIM TOPİCINIZDE BASARILAR emek harcayan herkese kolay gelsin...

Madem ÖyLe Sen Önce KingMu Nun KaLitesine Yetiş ondan sonra Konuş..Ordan ßurdan aLıntı Dedigin kişi Abim sayılır bnm.Kendi Kendine ürüme.Kendi çapınızda 1-2 kişi bişeyi kanıtlamış gibi görünüyorsunuz.Ama Yazan tek şey includes/muweb.php de ki açıktan dolayı konu kilitlendi.Hani Kanıt? Göster açıgı varsa.Sonra Konuş.

Hadi Sana Kendi Serverinde iyi kasmalar.Hea ßide ßu gece saat 00:00 da Kendine Res eklemeyi unutma

• 1.TUFAN ELİNE SAGLIK DAHA GUZELLERİNİ BEKLİYORUZ!!!
    ageofali+lee bakın ikinizde yasınız olarak bizlerden buyuksunuz simdi ben burda ikiniziden birini kayirmicam gercekleri solicem bakin Lee ageofali nin bizim mu onlineye kattikları yeterince belli bunu herkes iyi bilior 2 nizinde serveri wardi tatsiz bir olay oldu sanirim ondan ageofalinin serveri kapandı bu arada gecmis olsun diyorum ins yenisten acabilirsin bide su kavgayı bitirin artik birbirimize destek olmanının wakti gelmedimi?Yabancı serverlar bize fark atmaya basladı biz hala burda o sunun serveri hackledi yok hacklicek yok sole bole derken adamlar gecti bizi bence artık bisiler yapmanın vakti geldi.
    bide ageofali adam ogretmenlik yapiyor baskalari gibi haram para almıyor bilgehan abininde ne oldugunu biliyoruz.. Sanırım o Yazdıklarını Sinirlendigini İcin Yazdın Bundan Eminim...Saygılarımla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c!hat -- 16 Haziran 2008; 17:20:51 >
  • Lucifer Clean The Topic pLs (=
  •  MD Portal vJunior | Test Edecek Serverlar..

Gm ve Admin List

Banlist Ve Auto Unban
  • O değilde ben bu adamın imzalara bayılıyom yahu
  • kolay gelsin güzel olmuş
  • güzel çalişmalar bi şeyi emek vererek üretmek kadar gurur verrici bişey yok.başarilar dileriz.
  • Çalışma Uzun Süredir %41. Çalışma Durduruldumu Yoksa Aramı Verildi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

Çalışma Uzun Süredir %41. Çalışma Durduruldumu Yoksa Aramı Verildi ?

Kısa ßir Süreligine ara veriLdi.Bi kaç geLişme yazılmıs durumda diiL.Portalda kalan tek eksik 1 tane tema ve Admin paneli
  • hadi hayırlısı bittiği zaman gayet güzel olacak. başarilar dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baltazar123

hadi hayırlısı bittiği zaman gayet güzel olacak. başarilar dilerim.

Eyw Kardeşim
  • Hortlatalim bakalim bir topicigi :))

Temayi yapmaya yardimci olurum ( Tabi isterseniz )

• quote:

Orjinalden alıntı: DarKLq

Hortlatalim bakalim bir topicigi :))

Temayi yapmaya yardimci olurum ( Tabi isterseniz )

Tema boyLe iyi bence.. ama portalı bitirdikten sonra Yenİ temaLar yapabiLirsin..

ŞimdiLik askıda. Server anakartı geLince tekrar devam edicem..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.