Şimdi Ara

MD Portal vJunior | Test Edecek Serverlar.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
24.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

Problem Cıkardıgını Sanmam. Cunki Tufan Tekno Host Satış Departmanında

Agzı oLan konuşuyor işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLy®

Merhaba Arkadaşlar 15 Gündür iş yüzünden Telefon Cekmeyen Bi Şantiyedeyim.. ve daha 1 ay gibi bi süre kalıcaz..

Girmişken bişeyler yazim dedim (:

O bahsettiğin dosyayı ben de ilk gördüm bi işlevi de yok bir sürü yabancı dosya var zaten içinde decoder scripti bile var .. ayıklayıp atamamışız demekki..

ben açık koymak istesem sen değil DH ayakLansa buLamaz kusura bakma cocuq...

indirin o dosyayı silin.. benim muweble işim olmaz artık .. decoder bile yaptık alın kullanın daha ne konuşuyosunuz..

www.muonlinedestek.com/decoder.php al burdan kendin cevir....

/ İngilizce oLmasının Sebebini de yazayım.. ben script kodlarken yarı ingilizce yarı turkce yazıorm..

kalkıp oraya BANLANMIŞ CHARLAR yada YASAKLANMIŞ KARAKTERLER gibi saçma Şeyler Yazacak değiLim..

Banned Chars Banned Accounts en güzeL CümLeler..

hadi kolay gelsin..

Çocuk saçmalama sen otur önündekini ye önce acık veririm kimse bulamaz felan dosyayı indirdim 1 dakika sürmedi o dosyayı gördüm sen koymadın kim koyacak? özellikle adını ınc yapıyorsun kendini bişey sanıyorsun bu işleri bırakman iyi olmuş(çalıntı çırpıntı işleri) şantiyene devam et sendende zaten amele olur başkada bir cacık olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: rLzApex

quote:

Merhaba Arkadaşlar 15 Gündür iş yüzünden Telefon Cekmeyen Bi Şantiyedeyim.. ve daha 1 ay gibi bi süre kalıcaz..

Girmişken bişeyler yazim dedim (:

O bahsettiğin dosyayı ben de ilk gördüm bi işlevi de yok bir sürü yabancı dosya var zaten içinde decoder scripti bile var .. ayıklayıp atamamışız demekki..

ben açık koymak istesem sen değil DH ayakLansa buLamaz kusura bakma cocuq...

indirin o dosyayı silin.. benim muweble işim olmaz artık .. decoder bile yaptık alın kullanın daha ne konuşuyosunuz..

www.muonlinedestek.com/decoder.php al burdan kendin cevir....

/ İngilizce oLmasının Sebebini de yazayım.. ben script kodlarken yarı ingilizce yarı turkce yazıorm..

kalkıp oraya BANLANMIŞ CHARLAR yada YASAKLANMIŞ KARAKTERLER gibi saçma Şeyler Yazacak değiLim..

Banned Chars Banned Accounts en güzeL CümLeler..

hadi kolay gelsin..

kimse bulamaz felan dosyayı indirdim 1 dakika sürmedi o dosyayı gördüm.

quote:

Orjinalden alıntı: WolfBroS
    Bunu kodlara bakarken ben bulmuştum

Ya ikinizde aynı kişisiniz Yada Övünmek içn birbirinizden izin almamışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 9 Ağustos 2008; 18:00:58 >

• Övünülecek birşey varmı ki ortada?
    Sen işine bak reso.

ayrıca

quote:

Ondanmı suspend atmışlar :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 9 Ağustos 2008; 18:21:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rLzApex

Övünülecek birşey varmı ki ortada?
    Sen işine bak reso.

ayrıca

quote:

Ondanmı suspend atmışlar :P

ßen işimdeyim zaten..Sizde işinize bakarsanız iyi oLur..ßir ProbLem oLdugundan deiLdir buna emin oLabilirsin..Extreme nin dedigi gibi tufan TeknoHost Satış departmanında TeknoHost sahibiyLe de Samimi.Ki sitenin Konuyla ne alakasi var anLamadım.Yoksa ortada ßi ÇekememezLik mi var

• Site Aşırı Hit Aldığından Suspendlemiş Olabilirler. Reso Haklı Sitenin Konuyla Ne Alakası Var.
  • Ellerine sağlık. Emek verilerek yapılan bir paylaşım olacak. Kolay editlenebilir olmasın bari.
  • ßu yazılarımı silen hangi yönetici ya..Milletin zorunamı gidiyo bizim birşeyler yapmamız ?
  • ÇaLışmaların devamını Dilerim
    Tabi Devam Ediyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyanoqLu -- 22 Kasım 2008; 12:59:18 >
  • Bu Forumun Yönetici Kadrosunun iyi bi gözden geçiriLmesi gerekLi çok fazLa haksızLık yapılıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

Sen Sorunlusun gaLiba yiğenim ??

Bu tip hareketleri git YT lik yaptıqın topicte sergile hadi canım Naş.

ßu arada Çalışmalarımız Devam ediyor..vJunior'a yeni bir Özellik ekledik..

Özellik hakkında biraz bilgi veriim;
    Siteden Herhangi Bir Char'ın Oyunda Üstündeki Seti ( Oyundaki Gibi ) Resim halinde Görebilir,resim üzerine geldiqiniz zamanda hangi itemin ne özelliqte olduquna bakabilirsiniz..Bu çalışma bittikten sonra vJunior daqıtılacaktir..

Bu Özelliğe Benzer Bişey Görmüştüm. VJunior a Böyle Bir Özellik Yapmanız Çok Hoş Olucak

• Ayrıca Yeni Ufak ama ÖnemLi ßir Özellik

Premium Satan serverLar'la ilqili olaraktan Admin PaneLinde Premium charlar ve Premium süresi Bitmiş olan charlar Listelenecektir..BitenLere Sitedeki Acc'ina PM ve acc'in alındıqı iletişim adresine MaiL atarak Premium'un bittiqini uyarı olarak gönderen bir özellik..Ayrıca Süresi bitmeye yakın olanlara da aynı şekilde uzatmak istermisiniz gibisinden bir uyarı gönderiLecektir..Uyarılar'ın otomatik mi yoksa Yönetici isteqine baglı olarak mı gönderileceqide Server Yöneticisi tarafından belirlenecektir..
  • Server'a Siteden Res atabiLiriz artk

Md PortaL admin paneLinden Serverin res atmadan önceki yedeqini aLdırıp reset atabilirsiniz..ßu ne kadar güvenli olur ki demeyin..Övmek için sölemiyorum MD portal gerçekten güvenilir..Hatta bnnla ilgili bugun başıma gelen bişeyi anLatım

Yeni bir özellik eklices,admin paneLinden sql'e kod ekleme..autoreset herhangi bir chari gm yapma gibisinden JOB'la fln ugraşmicaktiniz..Hepsini yaptık ama birşeyi unuttuk..Onuda MD portal HatırLattı..

BANNED Siteden SQL'e kodlama yapamiyormusuz..Admin olarak ban yedik

• quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

Server'a Siteden Res atabiLiriz artk

Md PortaL admin paneLinden Serverin res atmadan önceki yedeqini aLdırıp reset atabilirsiniz..ßu ne kadar güvenli olur ki demeyin..Övmek için sölemiyorum MD portal gerçekten güvenilir..Hatta bnnla ilgili bugun başıma gelen bişeyi anLatım

Yeni bir özellik eklices,admin paneLinden sql'e kod ekleme..autoreset herhangi bir chari gm yapma gibisinden JOB'la fln ugraşmicaktiniz..Hepsini yaptık ama birşeyi unuttuk..Onuda MD portal HatırLattı..

BANNED Siteden SQL'e kodlama yapamiyormusuz..Admin olarak ban yedik

Helal Ne Diyelim Tabi ki Site Tek Türkçe Olmayacak Değil mi ?

• quote:

#Arkadaşlar MD Team oLarak Portalımızı Yazmaya Başladık..

MD Portal vJunior |||||||||%41

Gelişmeleri Buraya yazıcam Tek Başlığımız oLacak..

Diğerlerinden Farklı Olarak Yapmak İstediklerimiz..

• Grand Reset Sistemi
    • Premium Account Özelliği
    • Kolay Yönetilebilir Gelişmiş Admin Paneli
    • Güvenlik

İşte Bi Kaç Görüntü..
     MD Portal vJunior | Test Edecek Serverlar..

Bu Da Guild Masterlar için Guild Mark Editor (:.. admin ve Guild masterlar GuildMark DeğişebiLecekLer siteden..

uyelik Formu Bitti (:

Gm ve Admin List

Banlist Ve Auto Unban

vs. vs... işte..

Fakat 2 Tema yetmez Çıkmak için (= Tema yapabiLecek Varsa bekliyorum.. Birden Fazla Tema iLe Çıkarmak İstiyorum..

Ayrıca Bi Ricam Olacak .. Doğru Dürüst Eleştirisini ya da Yorumunu yapmayacaksanız PM atarak yazın..

Gereksiz Mesajlar da TemizLenirse I Love You Lucifer Diye Konu açarım

Şimdiden Teşekkürler

YÜRÜBE KOÇUM KİM TUTAR SENİ GÖSTER ONLARA

• Bu proje taaa ne zaman ortaya atılmıştı, ama halen bir sonuç çıkmadı..
    Bir süre öncede, bazı suçlamalar yapılmıştı, ama onada dogru dürüst cevap gelmemişti..Kimseye yalakalık yapmaya ihtiyacım yok, bu projenin olmasını bende isterim..Ama bu gidişle bişe çıkacaga benzemiyor..
  • quote:

Bu proje taaa ne zaman ortaya atılmıştı, ama halen bir sonuç çıkmadı..
    Bir süre öncede, bazı suçlamalar yapılmıştı, ama onada dogru dürüst cevap gelmemişti..Kimseye yalakalık yapmaya ihtiyacım yok, bu projenin olmasını bende isterim..Ama bu gidişle bişe çıkacaga benzemiyor..

http://mmn.sytes.net/vjunior Bak çocuqum şu anda burada bahsettim özellikler ekleniyo..Amacınız kanıt istemekse aLın size kanıt boş yere durmuyor bu burda..

Ayrıca ßu gidişle derken neyi kastediyosun ? Sıfırdan portal yazmak öyLe ragede sagda solda yalvararak c-p yaparak olmuyor..BiLiyorum sana boşuna anlatıyorum bunları çünkü ne demek olduqunu bile bilmiyosun hayatında hiç bişeye emek vererek sıfırdan yapmamışsın ki anLayasın..Ama anLayanlar için yazıyorum bunları..BekLeyen bekLer ve görür..Beklemeyen hiç girmesin bile bu topic'e .!

• quote:

quote:

Bu proje taaa ne zaman ortaya atılmıştı, ama halen bir sonuç çıkmadı..

http://mmn.sytes.net/vjunior Bak çocuqum şu anda burada bahsettim özellikler ekleniyo..Amacınız kanıt istemekse aLın size kanıt boş yere durmuyor bu burda..

Ayrıca ßu gidişle derken neyi kastediyosun ? Sıfırdan portal yazmak öyLe ragede sagda solda yalvararak c-p yaparak olmuyor..BiLiyorum sana boşuna anlatıyorum bunları çünkü ne demek olduqunu bile bilmiyosun hayatında hiç bişeye emek vererek sıfırdan yapmamışsın ki anLayasın..Ama anLayanlar için yazıyorum bunları..BekLeyen bekLer ve görür..Beklemeyen hiç girmesin bile bu topic'e .!

Evladım o zaman yazacaksın adam gibi millette görecek ne oldugunu..

• Tarih 11Haziran 2008 MdPortal Yazilmaya baslanmıs. O zamandan bu zamana neler degisti neler konuldu sanal alemde yeniliklerin üstüne ve tarih 24Kasım2008 ve Halen Bitmemiş bir proje hakkında insanlar birbirlerine yorumlar yaparak bir takım satasmalarda bulunuyor. Bu projeyi bitirip gelir burda sonunda yayınınızı yaparsınız onla bunla yada sununla polemige giripde bir yerlere varamazsınız kişisel düşüncem budur yapın getirin bizlerde sizleri alkişlayalim olay bu yani. Kimse kimseye satasmasın söz söylemesin adam gibi gecinip gidin. Herkese İyi Günler Kolay Gelsin..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.