Şimdi Ara

MD Portal vJunior | Test Edecek Serverlar.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
24.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 Haziran 2008 den 24 Kasım 2008 e kadar hiç uyumadik gezmedik eglenmedik okumadik yemedik içmedik portal yazdıkda bitsin dimi..Sizi birtürlü anlayamıyorum ya..iLk Defa bir türk kalkmış burda Muonline portalı yazıyor sıfırdan sizin gibi türklerde destek çıkacagı yerde laf atıyor..Evet Yenilikler geldi geldikçede yenilemeye çalışıyoruz portalı..ßu yaptıklarımız normalde bizim için 1 hafta sürmez ama bunu düşünerek planlayarak yapıyoruz.Yazmaya karar werdik sonra bunlar aklımıza geldi ve bunlar 4-5 ayda yaptık diye birşey yok ortada..Portalı yazmaya başladıgımızda Muweb'den bi farkı yoktu özellik olarak sadece 1-2 bişey fazlaydi öyle yapıp paylaşsak daha mı iyi olurdu ondan sonra hackle huckle ugraşın..

İşine GeLen bekLer kullanır işine gelmeyen varsa ßy€ ..
  • Güleyimde araya gitmesin bari. Subject Truve Serverinin Topicine gidipde bi bakin arkadaslar kimlerin ne oldugunu anlarsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_26762965/mpage_1/key_/tm.htm

Bu adamın nasıl bir kişilik oldugunu merak edenler üst tarafa tıklasın ve görsün ne EDİT miş beeee :D:D.. Hadi koç moç koyun falan bizleri yildiramazsin Filipinlerdemiydin thailanddamıydın sen git kendini kandir.. MD Portal bitsin getirin yapin bizlerde alkişlayalim dedik yukarda sizlere sizin bizlere yaptiginizi çelme takmalari yapmadik eleştirimiz yıkıcı degil yapicidir. Sizler bunu anlamayacak kadar hırs dolusunuz alti üstü bi portal yapmıssınız. Basarilar..

• quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

Güleyimde araya gitmesin bari. Subject Truve Serverinin Topicine gidipde bi bakin arkadaslar kimlerin ne oldugunu anlarsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_26762965/mpage_1/key_/tm.htm

Bu adamın nasıl bir kişilik oldugunu merak edenler üst tarafa tıklasın ve görsün ne EDİT miş beeee :D:D.. Hadi koç moç koyun falan bizleri yildiramazsin Filipinlerdemiydin thailanddamıydın sen git kendini kandir.. MD Portal bitsin getirin yapin bizlerde alkişlayalim dedik yukarda sizlere sizin bizlere yaptiginizi çelme takmalari yapmadik eleştirimiz yıkıcı degil yapicidir. Sizler bunu anlamayacak kadar hırs dolusunuz alti üstü bi portal yapmıssınız. Basarilar..

altı üstü Dogru kedi - ciger meselesi..

7Mb'lık kodlama+tasarm Altı üstü dimi..Millete yalvararak yaptırdıgınız serverla övünürsünüz buna altı üstü dersiniz asıl ben senin kişiligini merak ediyorum.Senin ne alkışına ne reklamına ne yorumuna ihtiyacımız yok..ßu portalı yapma amacımız aslında kingmunun daha guvenli olmasıydı ama isteyenler oldu bizde ek özellikler yaptık dagıtıcaz..Ama herkese diil..Onun için Lee sana Md-portal konusuna en ufak virgül koyma şansını bile vermiyorum git kendi topicini noktalarla doldur.

• 1cisi MiLLet'e YaLvararak ServerLa ÖvünüyoRsunuz Yazmışsın. Bunu DogruLayacak Kanıtın Varmı?? Herkez AtıyoR Bu Arkadaş FıRLatıyoR.. Ztn ALkışa Ve RekLamımıza Deyecek Bir OLay Yok Ortada. Gördük Ne KadaR GüvenLi OLdugu TarihLer BeLLi Maximum Acik KaLma Gün Sayısı 4 Gün.^^ İsteyen OLursa DagıtıRsın. Şahsen Ben iStemem. BraziLyaLıLarın Yaptıgı SiteLer Varken. html ALtında CaLismayi KuLLanmam..
  • hatırlarsan bi ara biresim vardı buralada Connect my pc please die

Ayrıca biz ona html altında bi çalısma DiiL SEO diyoruz..Seo yu biraz araştırda biLgin olsun
  • Neyse ByLoRD o güzelim parmaklarına yazık Birileride tehdit etmişler möhöhyt yani baskada bişe degil. Recep ivedik saolsun. Kingmuonline 1.5yıldır Buradayım Toplamda 2-3 ay ya acık oldu ya olmadı sizler ne kaliteden ne devanmlılıkdan bahsediyosunuz bırakın allah askına yukardaki topicide bastan sona dogru okuyun Sonra kişilikler hakkında yorum yep beni DeLLy Lendirme :D hade işinize bakin bitirinde kendinizi kurtarin.. Buraya Son posttur. Eywallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Lee| -- 24 Kasım 2008; 19:16:37 >
  • Ya ne zaman gelecek acama tamamilen MD Portal??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergunaksoy1

Ya ne zaman gelecek acama tamamilen MD Portal??

MD Portalın Gelmesi İçin Zaten Bir Servera İhtiyac Var. Ama | ReSo | Mu KoliC e Vereceklerini Açıkladı. Bence Güzel Olur.

Peki Md Portala Ajax Entegre Ettinizmi ? Yani Mu KoliC Ajaxlı Bir Portalmı Kullanıcak ? ( Eğer Böyle Olursa Çok Daha Güzel Olur )

Tema Konusunda Benim Fikrim, Daha Çok Gri ve Siyah Tonlar Kullanmanızdır.

Başarılar..
  • Şu anda vgrand bitmiş diiL..Daha zaman ister..

Tema konusunda Üyelerden gelecek temalarıda bekleriz tabiki tema yapmaya yetenekli kişileri bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergunaksoy1

Ya ne zaman gelecek acama tamamilen MD Portal??

Ergün msn adresini pm olarak at müsait bi zmnda werim portaL'i..Ama başkasına wermek yok

Ztn takipte werdiklerimizin haricinde bi domainde görürsm BANNED
  • Umarım En Kısa Zaman Uygulamada Goruruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolverinX

Umarım En Kısa Zaman Uygulamada Goruruz...

KingMu Serverinde Görmüş olman Lasım..
  • Bu portaL Muweb 09 dan daha güvenLi Peki nie üst konu diiL ? ByLord Açmadı diyemi ?

Castlemu da kullanılıyor portaL hackleyebiLen warsa hacklesin..Hani bazıları bekliodu ya =) Bu arada MD portaL Grand geLio hea xD yıllar sonra DH ya ugradım baktım ki muweb 09 ustte duruyo MD portaL ortada yok vjunior dagıtılmaya başlandı yakında link koycm (:
  • FakeLer şimdi diyecekLer Yaptıqınız FixLerde Açık vardı kuLLanmayız Biz
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

Bu portaL Muweb 09 dan daha güvenLi Peki nie üst konu diiL ? ByLord Açmadı diyemi ?

Castlemu da kullanılıyor portaL hackleyebiLen warsa hacklesin..Hani bazıları bekliodu ya =) Bu arada MD portaL Grand geLio hea xD yıllar sonra DH ya ugradım baktım ki muweb 09 ustte duruyo MD portaL ortada yok vjunior dagıtılmaya başlandı yakında link koycm (:

Bitmediğinden Dolayı Olabilir. Bitirince Üst Konu Olacağindan Eminim. Ellerinize Sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ı N3SRi ı|

FakeLer şimdi diyecekLer Yaptıqınız FixLerde Açık vardı kuLLanmayız Biz

Fake'leri takan kim babacan bea (: .. İndiren indirir..Ne demişler ? İndirirsen ekime indirmessen .... e kadar xD

Bu arada PortaL bitti sadece Link yok Ama tüm DH nın böyLe bi portaL hakkında Bilgiye sahip olma hakkı yokmu ? xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: ActionMu

quote:

Bu portaL Muweb 09 dan daha güvenLi Peki nie üst konu diiL ? ByLord Açmadı diyemi ?

Bitmediğinden Dolayı Olabilir. Bitirince Üst Konu Olacağindan Eminim. Ellerinize Sağlık.

ßencede..Veya tam bir tanıtım ve link koyarsanız üst konu olur reşom.

ßana göre ikiside üst konu olmamalı Md Portal neysede MuWeb9 kesinlikle olmamalı. Hem güvenlikten bahsederler hemde muwebi yaygınlaştırırlar anlıyabilmiş değilim.

• Muweb güvenLi diolar kendileri kullanmıyolar ne ayak çözemedim (: Master'a yaranmak içinmi acaba
  • quote:

Muweb güvenLi diolar kendileri kullanmıyolar ne ayak çözemedim (: Master'a yaranmak içinmi acaba

+1905 Aynen!!!!
  • quote:

Muweb güvenLi diolar kendileri kullanmıyolar ne ayak çözemedim (: Master'a yaranmak içinmi acaba

+1905 Aynen!!!!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.