Şimdi Ara

MD101 anlık donmalar(dota cs:go hots)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steamden dota 2 oynarken cs go oynarken veya heroes of the storm oynarken anlık donmalar yaşıyorum ve artık lanet ettirdi.
    Genelde dikkat ettiğim problemler ilk başlarda yaşanıyor.yarım saat sonra stabil oynayabiliyorum.veya hiçbişey yokken birden başlıyor.sebebi ne olabilir? Ne yapmak lazım? Ram ile alakalı mıdır yoksa hd4000den midir nedendir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HD4000 diye düşünüyorum, macbookunuz güncel mi? arkada çalışan uygulama var mı? Varsa kapatın derim çünkü anlık oluyor demişsiniz belki de güç ayarlarıyla alakalıdır ben de alıcam bir macbook az çok bilgimiz olsun :) paylaşırsanız çözülünce sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • macbook güncel evet arkada ne var ne yok kapamaya özen gösteriyorum,bende hd4000 sıkıntısı olduğunu düşünüyorum çözümü olmama ihtimali var,harici ekran kartlı bir macbook almanızı öneririm :)
  • Illa oyun oynamak istiyorsanız egpu Çözümü kullanabilirsiniz Thunderbolt portu üzerinden ve önerim soğutucu kullanmanız bu oyunlarda çok ısındıkları oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-gpu olayını bir araştırın derim. çözümünüz var
  • araştırayım arkadaşlar teşekkür ederim
  • smc reset atabilirsiniz.Bence heroes of the storm oynuyorum.Kasmalarımı çözüyor smc reset.Ama sizinki anlık fps düşmeleride olabilir ekran kartına bağlı olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ne kadar alakası var bilmiyorum fakat macbook'a smcfancontrol adında bir uygulama yükledim fan değerini normalde 3500 de tuttum makina ısısı 48 derece civarında oldu oyuna girdiğimde başlangıçta herhangi bir kasma takılma vs yaşamadım ve bu şekilde yaklaşık 3 saat oynayadım,oyuna girince fan otomatik olarak 6500 civarlarına çıkıyor fakat çıkınca yine sizin belirlediğiniz default değere geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.