Şimdi Ara

MDPortal | Yeni Mu Online Portali... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

Reso Bide Portalı Tamamen Türkçe Yapsaydınız Daha İyi Olmazmıydı ?

Delly Daha Önce Banned Char Yazan Yere Banlanan Charlar Yazmak Hoş Olmaz Demişti.

Ceza Alan Oyuncular Daha Hoş Olur Bence.

Birde Bu Portalın Tamamen İng Olarakta Yapmanız İyi Olur. Yabancı Serverlar Mu Web 0.9 Almak Yerine Bunu Satın Alabilir.

Ama Bunun İçinde Referansa İhtiyacınız Var.

Yaparsınız Siz Her B.ku Yapıyonuz Bunuda Yaparsınız

Helal

Portalda İngilizce Tek yer Banned Chars ve Banned Accounts tu.. Onu da Senin Dediğin Gibi değiştim..

vhistory.html bunu da değişmem.. versiyon_tarihi.html gercekten saçma olur (=

Ayrıca bunu satma gibi bi niyetimiz olsa bile diğerlerinden pahalıya vermemiz lazım sanırım.. daha bitmeden diğerlerinden iyi oldu cunku.. bu parayı verecek server olamaz..

Yakında açıLcak bi servera sattık ondan da OrjinaL Server Files aLcaz .. nese boLe işte..

saoLun.

• quote:

Orjinalden alıntı: DeLLy®

quote:

Reso Bide Portalı Tamamen Türkçe Yapsaydınız Daha İyi Olmazmıydı ?

Delly Daha Önce Banned Char Yazan Yere Banlanan Charlar Yazmak Hoş Olmaz Demişti.

Ceza Alan Oyuncular Daha Hoş Olur Bence.

Birde Bu Portalın Tamamen İng Olarakta Yapmanız İyi Olur. Yabancı Serverlar Mu Web 0.9 Almak Yerine Bunu Satın Alabilir.

Ama Bunun İçinde Referansa İhtiyacınız Var.

Yaparsınız Siz Her B.ku Yapıyonuz Bunuda Yaparsınız

Helal

Portalda İngilizce Tek yer Banned Chars ve Banned Accounts tu.. Onu da Senin Dediğin Gibi değiştim..

vhistory.html bunu da değişmem.. versiyon_tarihi.html gercekten saçma olur (=

Ayrıca bunu satma gibi bi niyetimiz olsa bile diğerlerinden pahalıya vermemiz lazım sanırım.. daha bitmeden diğerlerinden iyi oldu cunku.. bu parayı verecek server olamaz..

Yakında açıLcak bi servera sattık ondan da OrjinaL Server Files aLcaz .. nese boLe işte..

saoLun.

Küçük Bir Tahmin Yürütmek Gerekirsek, Portalın İngilizcesi Yok ve Siz Bunu Birine Full Files Karşılığı Verdiniz.
    Verdiğiniz Kişinin Türk Olduğu Buradan Anlaşılıyor. Türk Olupta Full Files Bulunduran GlobalTURK Sahibi Var Diye Biliyorum.
    Yani Full Filesi Sizde GlobalTURK Sunucusundanmı Alıcaksınız ?

• Doğru gidiodn ama sonlara dogru Fıss

ŞöyLe yazim bak

PortaL bi türke Full fiLes karşılıqı satılck Bu GlobaLtürK fLn diiL..MuOnline'a gerçekten değer veren bir Admin..Daha Öncede Buna benzer şeyLer satın almıştı Serveri için
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

Doğru gidiodn ama sonlara dogru Fıss

ŞöyLe yazim bak

PortaL bi türke Full fiLes karşılıqı satılck Bu GlobaLtürK fLn diiL..MuOnline'a gerçekten değer veren bir Admin..Daha Öncede Buna benzer şeyLer satın almıştı Serveri için

Walla Benim Çevrem Yok Bu Dediklerinden Birtek Gürcan ve Arif İkilisini Çıkardım. Ama Eğer Onlarsa Nasıl Konuşmayı Başardınız Bilmiyom.

Heraclia Bilgisayara Falanmı Gittiniz

Edit : Onlar Mu Oynamıyorlardı. Neden Portal Alsınlarki. Kim Merak Ettim Yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade -- 1 Eylül 2008; 19:20:13 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

Doğru gidiodn ama sonlara dogru Fıss

ŞöyLe yazim bak

Walla Benim Çevrem Yok Bu Dediklerinden Birtek Gürcan ve Arif İkilisini Çıkardım. Ama Eğer Onlarsa Nasıl Konuşmayı Başardınız Bilmiyom.

Heraclia Bilgisayara Falanmı Gittiniz

Edit : Onlar Mu Oynamıyorlardı. Neden Portal Alsınlarki. Kim Merak Ettim Yaw

Ergenekon olayına döndü bu sır gibi sakliyoruz
    Kendi istedigi zmn Yada sattıgımız zmn söyLeriz

• Premium Listesi YapıLdı..Premium Char Başlayış ve ßitiş Tarihi GösteriLdi..

Resim;
     MDPortal | Yeni Mu Online Portali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 2 Eylül 2008; 23:44:50 >
  • HayırLı oLsun Akaruz =)
  • Pekı bunun muweb gıbı bır acıgı warmı warsa neLer bunu test ettınızmı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akaruz

Hakkında:

Md Portal - MuOnlineDestek.com Adına DeLLy & ReŞo Tarafından Hazırlanmıştır. Portal Çok Kapsamlı Olacak Şekilde Hazırlanmıştır. Aynı Zamanda Yenilikleri ile dikkatleri Üstene Çekmeye Başladı...

Kodlayana ve Tasarlayana Teşekkürler..

Md Portal

VJunior:
    28 Ağustos 2008

* En iyiler
    * Yönetim ve Ban Listesi
    * Auto IP Ban Sistemi
    Gibi Özellikleriyle Portalımız Hizmete Girmiştir..

29 Ağustos 2008
    * Online Listesi Yapıldı.
    * Üyelik Sayfasındaki Güvenlik Kodu Hatası Düzeltildi.
    * Server Kuralları Yazıldı.
    * Server Durumları Genel İstatistikler ve Lag Durumu Göstergesi Yapıldı.

31 Ağustos 2008
    * Auto Reset ve Auto GrandReset Sistemi Yapıldı. Denendi ve Sağlıklı Çalışıyor..
    * En İyiler Listesindeki Online Offline Hatası Düzeltildi.
    * Her Sayfa için hatırlatıcı Uyarı sistemi yapıldı.
    * En iyiler listesinde karakterlerin bulunduğu harita adının yanına koordinatlar da eklendi..

- YENİLİKLER DEVAM EDİYOR! -

Ayrıntılar:

En İyilier bölümünden Karakterler hakkında Ayrıntılı Bilgi Arabilirsiniz.. Şık Görünümü ve Kalitesi en Çok Beğenilen Özelliklerle Birleştirildi..

Yeni Grand Reset Sistemi, Karakter Özellikleri Kadar Gelişmiş Guild Özellikleri ve Hesap Türü ( Premium Sistemi )

Gelişmiş Kullanıcı Paneli İşlemlerinizi Daha da Kolaylaştıracak. Aynı Zamanda King Param İle Daha Çok Gelişin ! Elde Edeceğiniz King Para ile Premium Alabilirsiniz.. Vip Üye Olabilirsiniz.. Dilerseniz Nakite Çevirin!

İstatistiklerden Bağlantı hızınız ile Server Hızı Arasında Oluşabilinecek Lagı Gösteren Sistem Eklentisi İle Ayrıntılı Bilgileri Alabilirsiniz..

Yüksek Güvenliği Ve AntiHacker Sitemi ile Kötü Kalpli Kullanıcılara geçit Vermeyen Tek Portal !
    Yapacağınız sistem Verilen izinlere Aykırı ise,
    Siteye girişiniz Engelleniyor!
    Giriş Yaptığınız ( Daha önce girdiğiniz ) Hesap Veya Hesaplar BANLANIYOR..
    Banlananlar Admine bildiriliyor ve O ip Üzerinden Giriş Yasaklanıyor..

Ban listesinden Banlanan Account ve Karakterleri görebilir, Kimin Banladığını, Banlanma Nedenini, Banlı Kalma Süresini ve Ne Zaman Açılacağını Görebilirsiniz..

Site Adminleri, Game Adminleri ve Game Masterleri Gösteren Yöneticiler Listesi.....

Panel Yönetimli Kurallar Bölümü. Kuralları Duyurulara eklemeye Gerek Yok.. Kurallarınızı Panelden istediğiniz Zaman değiştirebilirsiniz.

Kategorili Download bölümü, Yedek Link veya not eklemesi ile Birden Fazla Link ve Kırık Link Bildirimi Yapabilirsiniz..

Tasarım ve Kodlama: DeLLy & ReŞo
    Demo Site: kingmuonline.servegame.com ( Geçici Adrestir. kingmuonline.com a Geçilecektir. )

Lütfen Konuyu Temiz Tutalım. Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz.. Türkiyenin İlk Yerli MuOnline Portalı - MD Portal ! -

Yapan Yapiyor Bazıları Mön Mön Bakıyor.

•  MDPortal | Yeni Mu Online Portali...

Admin Paneli Premium Yönetimi de Tamam
  • eyw :D buda iyi oldu cano

Akaruzdan Sonra Bi yenilik de ben yaptım boylesi daha iyi bence
  • AdamLar İşi ßiLiyor.

BişeyLer yapabiLceğini sanıp Hacke Kalkışan ip Ler ve Yapmak istedikleri de Admin paneLinde (=

hayırlı oLsun

Bu da Karakter Panelimiz hayırlı oLsun
  • Karakter PaneLimizdeki GeLişmeLer..

Rankings Karakterler Guild ve PK List OLarak 3 e ayrıldı
  • Elinize sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergunaksoy1

Pekı bunun muweb gıbı bır acıgı warmı warsa neLer bunu test ettınızmı ??

Kimin Gücü Yeter ki Hacklemeye

Buyrun Size KALİTE !

Test Etmek Bile İmkansız .. Denedim İşte Sonum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akaruz -- 6 Eylül 2008; 17:16:49 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.