Şimdi Ara

MDPortal | Yeni Mu Online Portali... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu Gerçekten Güzel. Çok Güzel Bir Çalışma.

Birde Tüm Yaptıklarınızı Konunun İlk Mesajına Eklerseniz Daha İyi Olur..
  • ÇOK GÜZEL ÇALİŞMA SERGİLENMİŞ HELAL OLSUN gerçekten MUONLİNE KURSAM KULLANMAK İSTERİM TABİ PAYLAŞİRSAANİZ SEVE SEVE İNŞALLAH O DA OLUR. REŞAT KARDEŞ VE MD TEAM.
  • Reşat deiL KArdes Raşit..
  •  MDPortal | Yeni Mu Online Portali...

Siteden Karakter oLuşturma İşLemi de tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akaruz

quote:

Orjinalden alıntı: ergunaksoy1

Pekı bunun muweb gıbı bır acıgı warmı warsa neLer bunu test ettınızmı ??

Kimin Gücü Yeter ki Hacklemeye

Buyrun Size KALİTE !

Test Etmek Bile İmkansız .. Denedim İşte Sonum:

MDPortal | Yeni Mu Online Portali...

ne yaptın da böyle bi banlama verdi?

• quote:

Orjinalden alıntı: DeLLy®

Siteden Karakter oLuşturma İşLemi de tamam

Bişey Daha Ekliim.. PremiumLar Siteden 4 Karakterten az Char ADı yazarak da karkater AçabiLecek..

DL BK .. DeğerLi isimler dimi

• Valla helal olsun çok mükemmel bi çalışma 2005 de server kurmaya başladığımızda bensende bi ışık olduğunu keşfetmiştim çalışmalarını takip ediyorum ve çok beğeniyorum inşallah daha iyi işlere imzanı atarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: DialogMu

Valla helal olsun çok mükemmel bi çalışma 2005 de server kurmaya başladığımızda bensende bi ışık olduğunu keşfetmiştim çalışmalarını takip ediyorum ve çok beğeniyorum inşallah daha iyi işlere imzanı atarsın

SaoL kirwem Durmak yok Dewam

Bu da Pk Listesi....

• pk clear penç hazar ona göre katil olun.
  • [font="Times New Roman"]GüzeL OLmuş TebrikLer.

KuraLLar Çok Katı...Noob Demek Yasak OLursa oyunun zevki mi çıkar...

Det. KuraLLara Laf yok

Kuralların Kahramanı Ugur..

Kuralların kahramanımı yaw güleyimde araya gitmesin uqur bunları senmi buldun yoksa xxxx serverinin kurallarından esinlenerek neredeyse aynısını mı koydun.. Bide kahraman ilan edilmis Hero Uqur kuralların kahramanı.. aslında (Ç)Alıntı yapmak istemiş herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Xeo_ -- 10 Eylül 2008; 1:27:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Xeo_

[font="Times New Roman"]GüzeL OLmuş TebrikLer.

Det. KuraLLara Laf yok

Kuralların kahramanımı yaw güleyimde araya gitmesin uqur bunları senmi buldun yoksa xxxx serverinin kurallarından esinlenerek neredeyse aynısını mı koydun.. Bide kahraman ilan edilmis Hero Uqur kuralların kahramanı.. aslında (Ç)Alıntı yapmak istemiş herhalde..

Xeo başka işin yokmu senin..Kimsenin Biyerden kural çaldıgı yok..Sen keyfne bak yalakaligini sürdür ama bu topicte diiL..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 10 Eylül 2008; 15:55:35 >

• @Xeo bak genç bu kuralları ellerimle yazdım..MuKoLiq serverimiz için hazırLamıştım.Reso ya verdim kuralları..Seni hiç alakadar etmez.
    Ayrıca dikkatimi çekti açık aramaya çalışıyorsun ne iş ?Meyva veren ağaç genemi taşlanıyor yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 10 Eylül 2008; 16:55:44 >
  • Orjinalden alıntı: _Xeo_

[font="Times New Roman"]GüzeL OLmuş TebrikLer.

Det. KuraLLara Laf yok

Xeo Cok Ayıp Cok Meyve Veren Agacları taslama.. Adamlar yazmıslarsa yazmıslar zaten her server icin olması gereken kurallar onlardır daha farklısı zaten anormal olurdu.. Bosver Polemik cıkartmaya DEGMEZ..

• Helal olsun güzel çalışma ellerinize saglık size Allah sabır versin cok ugras gerektirir
  • Eyw..PortaL FazLa uqraştırmıyorda Şu çekemeyenler yokmu boş boş konuşanlar onlar uqraştırıyo..Zaman kayıpları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

Eyw..PortaL FazLa uqraştırmıyorda Şu çekemeyenler yokmu boş boş konuşanlar onlar uqraştırıyo..Zaman kayıpları.

Yok bea onlar işin en BASİT kısmı
    O sıradan dedikleri kuralların 6. maddesine baksın bakalım hangi serverda var
  • AFK kalmak Serbest diye kural koymak sacma.. Zaten AntiAFK programı var Episode2 de kurarsın kac dk da lorene atsın yada kastıgı haritanın girisine yollasın o zaman gider.. Digerlerinden farkolsun diyebişeler eklemişsin akıllılık edip ama birebir kopyası hatta bitiş bile kelime degişiklikleri haric aynı anlam ifade ediyor neyse gülelim Eglenelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

AFK kalmak Serbest diye kural koymak sacma.. Zaten AntiAFK programı var Episode2 de kurarsın kac dk da lorene atsın yada kastıgı haritanın girisine yollasın o zaman gider.. Digerlerinden farkolsun diyebişeler eklemişsin akıllılık edip ama birebir kopyası hatta bitiş bile kelime degişiklikleri haric aynı anlam ifade ediyor neyse gülelim Eglenelim..

Yaw harbi şu işareti tam senin gibiLer için yapmışLar""
    BiLiyorsunki bzm server episode2 değildi 97n idi versionu.Ve ben bu kuralları onun için hazırlamıştım.Hiç birşeye bişeyler eklediğim yok.ßunLarı sıfırdan ben yazdım.Herşeyde kendinize bir pay çıkartmayın herkezi kendiniz gibi sanmayın.ßen sizin gibi [Ç]alıntı yapıpda altına imzamı atmam.Sen eğlenmene bak zaten.

• kingmuyu oynamayi düşünüyorum..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßyFast

kingmuyu oynamayi düşünüyorum..!

GüzeL düşünce
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.