Şimdi Ara

MDPortal | Yeni Mu Online Portali... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kirlilik olmasin dedim bu msj a ekliyorum

MDPortal | Yeni Mu Online Portali...

YeterLi sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexix01 -- 23 Eylül 2008; 20:06:57 >

• VGrand Hakkında Bilgi Verilecekmi ?

Çalışmaları Merak Etmeye Başladım..
  • Valla şu anda deLLy vb Bot yazıyor..ßende okul sitesini yapıyorum..Kısacası ßiraz ara verdik
  • vGrand vJuniora Göre Cok cok Profesyonel olacağı kesin. hatta bugune kadar gördüklerinizden daha iyi olacağını garanti edebilirim -ki bunu vjuniorda da gördük-

En azından Ajax ın ne oLduğunu bilen biri şimdiden tahmin ediyor olabilir. tasarım konusunda da kendimizi ıspatlamış bi takımız. hacktor01 in eklediği 8. resmi kullanmayı düşünüyorum daha iyisini bulursak değişiriz tabi.

Ancak ortağımın dediği gibi. VB bot yazıyordum (BUgün Bitti :) ) şimdi onu Lisanlama işiyLe uğraşıyorum.. Ortağım da Okul sitesi hazırlıyor. şimdilik askıda kalsa iyi olur zaten acelesi yok kimsenin.

vjunior u da Lisanslayıp dağıtmak istiyorum.. satmak değil amacımız. ama kullanan herkesten haberdar olma ve CopyRihgt yazılarını silme gibi durumlarda mudahale edebilmek için bunu yapmalıyız.

ilginiz için teşekkürler. bi kaç gune kadar vGrand Ss Lerini burada görebilirsiniz. hatta demo bile kullanırsınız KingMu Serverlarında.

• Galiba Bu Dünyada Bir İlk Olucak. Ajax İle Süslenmiş Bir Mu Web Şuana Kadar Hiç Bir Yerde Ben Görmedim.

Çok Güzel Olacağını Tahmin Edebiliyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

Galiba Bu Dünyada Bir İlk Olucak. Ajax İle Süslenmiş Bir Mu Web Şuana Kadar Hiç Bir Yerde Ben Görmedim.

Cevir kazı yanmsın Simdide bunlara usaklık ediyosun Et Et Sen bu dünyaya bunun icin gelmişsin zaten..

Ben Sana Maddi Anlamdada Yardımcı Oldum. Burda Uşaklık Diye Bir Kavram Yok.

Ajax İle Yapılacak İlk Mu Web Olacak. ve Senin Bununla Gurur Duyman Lazım. Çünki Sonuçta Kodlayanları Türk.

ki Zaten Uşaklık Etmek Gibi Bir Kavram Olsa Onlara Bir Şekilde Yardım Etmem Gerekir. Ama Zaten Mu Online Oynamadığımı Defalarca Dile Getirdim ve Onların Ekibinden Biride Değilim.

Bu Sadece Bir Yorum ve Olumlu Bir Eleştri. Gönderdiğim Mesajı Yanlış Algılaman Benim Problemim Değil

• ßoşver Extreme Bunun içn topici kirletmeye deqmez..Lee hadi sende kendi topic'ine..Gerçi sende topicde kalmadı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

ßoşver Extreme Bunun içn topici kirletmeye deqmez..Lee hadi sende kendi topic'ine..Gerçi sende topicde kalmadı ya

Sende Haklısın Ben Bu Arada Hala Akaruz Hakkında Ortaya Atılan Konu İle İlgili Bir Foto Göremedim. Bilgehan Hala Bir Foto Koymadın Ne Zaman Koyacaksın ?
  • O konu boş
    Adam sadece Muonline Link'i istemiş..Üstüne tıkladıqın zamanda benzer konuları gösterio Bunlar onu da akaruz yazdı sanmışlar yada o özelliqi biLmioLar
  • quote:

quote:

quote:

Galiba Bu Dünyada Bir İlk Olucak. Ajax İle Süslenmiş Bir Mu Web Şuana Kadar Hiç Bir Yerde Ben Görmedim.

Cevir kazı yanmsın Simdide bunlara usaklık ediyosun Et Et Sen bu dünyaya bunun icin gelmişsin zaten..

Ben Sana Maddi Anlamdada Yardımcı Oldum. Burda Uşaklık Diye Bir Kavram Yok.

Ajax İle Yapılacak İlk Mu Web Olacak. ve Senin Bununla Gurur Duyman Lazım. Çünki Sonuçta Kodlayanları Türk.

ki Zaten Uşaklık Etmek Gibi Bir Kavram Olsa Onlara Bir Şekilde Yardım Etmem Gerekir. Ama Zaten Mu Online Oynamadığımı Defalarca Dile Getirdim ve Onların Ekibinden Biride Değilim.

Bu Sadece Bir Yorum ve Olumlu Bir Eleştri. Gönderdiğim Mesajı Yanlış Algılaman Benim Problemim Değil

Sen yukarda ne yazdın nee anlat bakim.. maddi anlamda yardımda mı bulundun.. Yalan konusma 5kurus paran gecmedi bu servera ByLoRD halen Para bekliyor mademki Sözünün erisin Bursumdan para gelicek Onu yunusa yatırıcam diye söz vermeseydin yolla adama adamlıgını görelim bi kerecik yaa.. Foto Bekliyordun yaa Koyduk Koyduk Sen ancak RF oyna ByRobocop herneyse Kazan dibim kara demez alıp yapıstırdım fotoyu sonrada bıdı bıdı ettiler edine din alın size foto.. Haaa İngilizce bilmiyorsa onuda ögretin ingilizcede Thnx diye bişe yok dogrusu Thanks dir buda tesekkür ederim anlamına gelir bilmeyen varsa iyi ögret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Lee| -- 9 Ekim 2008; 23:41:26 >

• quote:

Sen yukarda ne yazdın nee anlat bakim.. maddi anlamda yardımda mı bulundun.. Yalan konusma 5kurus paran gecmedi bu servera ByLoRD halen Para bekliyor mademki Sözünün erisin Bursumdan para gelicek Onu yunusa yatırıcam diye söz vermeseydin yolla adama adamlıgını görelim bi kerecik yaa.. Foto Bekliyordun yaa Koyduk Koyduk Sen ancak RF oyna ByRobocop herneyse Kazan dibim kara demez alıp yapıstırdım fotoyu sonrada bıdı bıdı ettiler edine din alın size foto.. Haaa İngilizce bilmiyorsa onuda ögretin ingilizcede Thnx diye bişe yok dogrusu Thanks dir buda tesekkür ederim anlamına gelir bilmeyen varsa iyi ögret

Lee Takıldıgın şey oysa dur ben sana Türkçe'yi öğreteyim..
    Türkçe'de gelicek diye bişey yoktur..Doğrusu gelecek olmalı
    Cümle içinde (O)nu büyük harfle başlamaz..
    Yunus'un y'si büyük olmalıydı..
    bişe>>birşey Daha sayardım da Topic kirleniyo..Lütfen topic'ten uzaklaşırmısın ?
    İnan şu sonda yazdığın kelime (edine din) bunun anlamını Türkçe öğretmenim bile bilmiyo

Millete İngilizce dersi vereceğine oturda türkçene bak sayın ÖĞRETMENİM

• quote:

quote:

bişe>>birşey Daha sayardım da Topic kirleniyo..Lütfen topic'ten uzaklaşırmısın ?
    İnan şu sonda yazdığın kelime (edine din) bunun anlamını Türkçe öğretmenim bile bilmiyo

Bende biraz ekliyeyim dedim ayrıca;

yatıracam ==> yatıracağım

• quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

quote:

quote:

Bende biraz ekliyeyim dedim ayrıca;

yatıracam ==> yatıracağım

Ha Doğru Unuttum. Beleş Aldığım Setlerin Parasını Şimdi İstiyorsunuz.. Sen O Parayı Artık Rüyanda Göremessin Gerçi Sorun Burda Parayı Görebilmen Değil, Benimle İlgili Hiç Bir Şey Bilmemen. Ne Kadar İlginç Olduğunu Sende Biliyorsun. Benim Sadece Adımı ve Yaşımı Bildiğin Kişiyle İş Yaptın. Belki Ben Hep Adanadaydım Belkide Hep İzmirdeydim. Belki Ben Bu Söz Ettiğim İki İl'dede Değildim. Yani Sen Tanımadığın Biriyle İş Yaptın. Başta Bana Güvendin. Gerçi Güvenilir Birisiyim Bu Konuda Sorun Yok. Ama Sorun Senin Yönetime Getirdiğin Saçma Kurallar Oldu ve Sen Oyunu Neden Bıraktığımı Çok İyide Biliyorsun. Konuyu Baştan Açmak İstemem Çünki Artık Benim İçin Önemi Yok. Ama Ben Burda Mu Online Oyuncularına Sormak İstiyorum.

Forum Sahibi Olduğunuz Bir Yerde Rütbenizin Düşürülmesine Karar Verilse Nasıl Tepki Verirdiniz ? Gerçi Bu Olay Beni Çok Sinirlendirdi Ama Tabi Buna Sebep Olan Temel Sebepte Tabiki Mithat'tı. Burak Bana Şunu Yap Bunu Yap Burak Ben Bu Olmak İstiyorum Şu Olmak İstiyorum Dedi. Tabiki Hayır Dediğimde, Bilgehana Dediki : Burak Bana Şunu Yapmıyor Bunu Yapmıyor. Doğal Olarak Bilgehan Bana Kızdı. Aslında Bu Tarz Bir Kayırmayı Ben Asla Kabul Etmezdim Etmemeyede Gayret Ettim. Hiç Bir İşten Anlamayan Birine Görev Verirseniz Ne Olur Bilirsiniz

Zaten Benim İçim Ferah. Benim Sorunum Yok. Ama Şunuda Unutma Senin Serverındaki Oyuncuların Yarısını Oraya Ben Getirdim. Gerek Yaptırdığım Reklamlar Gerekse Forumun Aldığı Hit Sana Oyuncu Kazandırdı. Ben Ayrıldıktan 1 Ay Sonra Ne Oldu. Res Attınız. Atmasaydınız 10 Oyuncu Anca Vardı Serverınızda.

İşte Herşey Bundan İbaret Bu Tartışmalarımızın Tek Nedeni Bu. Gerisi Boş.

Bu Arada Şunuda Söyleyeyim. Benim Tartışmam Bilgehan İledir. Ben Mithatla Falan Muhattap Değilim. ve Yunusta İyi Biri Eğer Tartışmalara Oda Ortak Olmasaydı İyi Projelerimiz Vardı Ama Yarım Kaldı.

Not : Lütfen Bu Konuda Artık Bunları Konuşmayalım. Arkadaşın Konusu Kirleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade -- 10 Ekim 2008; 18:50:31 >

• quote:

Mu Türkiye Ne Zaman Açılıyor Çalışmalar Hakkında Bilgi Alabilirmiyiz ?

muTürkiye mi???
    MDportaL konusundayız...
  • Aaah Dalgınlığıma Gelmiş. O Kadar Uzun Yazdımki Hangi Konuya Mesaj Attığımı Unutmuşum
  • @Extreme , olur böle vakalar...
    Bu arada su portallari cıkarin artikda kullanalim...Elin masterinin weblerini kullanmaktan bıktık...
  • Bende merakla bekliyorum iyi çalısmalar
  • Beklediğinize değicek
    Ben bile bekliyorum düşünün yani
  • Valla ArkadaşLar Büyük bi Proje var..1-2 Gün içinde Onu gerçekleştiricez..Ondan sonra vjunior Lisansli olarak dagıtıldıktan sonra vGrand çalışmaları devam edecektir..Şimdilik bu kadar biLgi yeterLi sanırım
  • woow Raşitim Sarı Seni açmış
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.