Şimdi Ara

MDPortal | Yeni Mu Online Portali... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orjinalden alıntı: ßyFast

kingmuyu oynamayi düşünüyorum..!

GüzeL düşünce

Düşünüyoruz öyleyse varız
  • Resim Galerisi ve Üyeler İçin resim Upload Eklendi Hayır oLsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

AFK kalmak Serbest diye kural koymak sacma.. Zaten AntiAFK programı var Episode2 de kurarsın kac dk da lorene atsın yada kastıgı haritanın girisine yollasın o zaman gider.. Digerlerinden farkolsun diyebişeler eklemişsin akıllılık edip ama birebir kopyası hatta bitiş bile kelime degişiklikleri haric aynı anlam ifade ediyor neyse gülelim Eglenelim..

Yaw harbi şu işareti tam senin gibiLer için yapmışLar""
    BiLiyorsunki bzm server episode2 değildi 97n idi versionu.Ve ben bu kuralları onun için hazırlamıştım.Hiç birşeye bişeyler eklediğim yok.ßunLarı sıfırdan ben yazdım.Herşeyde kendinize bir pay çıkartmayın herkezi kendiniz gibi sanmayın.ßen sizin gibi [Ç]alıntı yapıpda altına imzamı atmam.Sen eğlenmene bak zaten.

Kuralları Onlara Ben Yazdım. Çalıntı Yaptıkları Doğru. Ama Altına İmza Atmamışlar.

Uğur Bence Afk Kalmak Serbest Yanlış Bir Kural Olmuş.. Playerlar Nedense İşlerine Gelmediği Zaman ; O Kadar Emek Harcadım vs vs Söylüyorlar.. Ama Çoğuda AFK Kalıyor. AFK Kalınca Nasıl Emek Harcanıyor Ben Onu Çözemedim. Bence AFK Yasaklarsanız Daha İyi Olur. Bunun İçin Adminlerin Etrafta Dolaşmaları Gerekir Yada Bilgehanın Bahsettiği AntiAFK Programını Uygulaman Gerekir.

Bu Arada Bende Map Yapımı Üzerinde Çalışıyorum. Çok Büyük ve Engellerle Dolu Olan Bir Yarış Alanı Hazırlıyorum. Umarım Başarabilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

AFK kalmak Serbest diye kural koymak sacma.. Zaten AntiAFK programı var Episode2 de kurarsın kac dk da lorene atsın yada kastıgı haritanın girisine yollasın o zaman gider.. Digerlerinden farkolsun diyebişeler eklemişsin akıllılık edip ama birebir kopyası hatta bitiş bile kelime degişiklikleri haric aynı anlam ifade ediyor neyse gülelim Eglenelim..

Yaw harbi şu işareti tam senin gibiLer için yapmışLar""
    BiLiyorsunki bzm server episode2 değildi 97n idi versionu.Ve ben bu kuralları onun için hazırlamıştım.Hiç birşeye bişeyler eklediğim yok.ßunLarı sıfırdan ben yazdım.Herşeyde kendinize bir pay çıkartmayın herkezi kendiniz gibi sanmayın.ßen sizin gibi [Ç]alıntı yapıpda altına imzamı atmam.Sen eğlenmene bak zaten.

Kuralları Onlara Ben Yazdım. Çalıntı Yaptıkları Doğru. Ama Altına İmza Atmamışlar.

Uğur Bence Afk Kalmak Serbest Yanlış Bir Kural Olmuş.. Playerlar Nedense İşlerine Gelmediği Zaman ; O Kadar Emek Harcadım vs vs Söylüyorlar.. Ama Çoğuda AFK Kalıyor. AFK Kalınca Nasıl Emek Harcanıyor Ben Onu Çözemedim. Bence AFK Yasaklarsanız Daha İyi Olur. Bunun İçin Adminlerin Etrafta Dolaşmaları Gerekir Yada Bilgehanın Bahsettiği AntiAFK Programını Uygulaman Gerekir.

Bu Arada Bende Map Yapımı Üzerinde Çalışıyorum. Çok Büyük ve Engellerle Dolu Olan Bir Yarış Alanı Hazırlıyorum. Umarım Başarabilirim.

Afk konusunda aslında haklısın.Ama zaten millet zor servera gelemiyor birde afk yasak olunca tamam artık tek başına gezersin serverdaZamanında turkish mu da dediğin gibi afk yasaktı..Adminler gelir duel atar s.a yazar cevap bekler vsGerek yok bence.Herkes kendisi bilir tabi.
    Çalışmanda başarılar

• Bizde Globale Uyalım AFK Serbest Yapalım Diyorsunuz Yani

Bide Aklıma Küfür Konusu Geldi.. Küfür Genelde Global Serverlarda Yasak Olmayan Birşey. Bu Konuda Private Serverlar Niye Küfürü Yasaklıyor Merak Ettim. Eminim Burda Herkez Günlük Hayatta Aç Gibi Sövüşüyordur Kelime Anlamı Terbiyesiz Olsada Küfür Etmek Bir Özgürlük.. Bu Hak Kısıtlanmamalı

Benim Şuanda Oynadığım Oyunun ( Link imzada ) Serverında Aç Gibi Sövüyoz Diğer Irklara.. Gm Ler Kah Kah Yarılıyo

Mudan Sıkılan Varsa Oyuna Beklerim. 53 LVL Oldum. Max Lvl 55

• birader naptınız siz ya utanmasanız siteden lvl kastırıcaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: waRRioR

birader naptınız siz ya utanmasanız siteden lvl kastırıcaksınız

Kodu Yazmayı Biliyorlarda Yapıyorlar.
  • ExtReme1®:Katılım zamanı: 12 Haziran 2008; Mesaj sayısı: 329

VaLLa.. Adamın Post Kasmaktan Baska.. İşi Yok..^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ByLoRD| -- 16 Eylül 2008; 16:28:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -By_LoRD-

ExtReme1®:Katılım zamanı: 12 Haziran 2008; Mesaj sayısı: 329

VaLLa.. Adamın Post Kasmaktan Baska.. İşi Yok..^^

3 Ay Süre İçinde 329 Mesaj Atmak Demek : Foruma Gün İçinde Ortalama 4 yada 5 Mesaj Göndermek Demektir..

Eğer Sen Günde Foruma 4 yada 5 Mesaj Atılmasını Post Kasmak Olarak Görüyorsan, Kusura Bakma Ama O Senin Cahilliğindendir..
  • MD PortaL vGrand GeLiyo...

Yeni PortaL Hakkında Kısaca BiLgi verim

vGrand Tamamen Ajax olacaktır..Ajax Hakkında biLgisi olanlar biLir ve ne kadar güzel olacagini tahmin edebiLir (=
    Şu anda vJuniorda da Ajax Örnekleri var..
    Örn:
    Üye olurken Kullanıcı adi Sorgulamasi,
    Resim GaLerisi gibi ..

MDPortaL vGrand Çalışmaları başlamış durumdadır..Şu an Portalın Alt yapısı hazırlanıyor..

Ayrıca vJunior vGrand Bittikten sonra Dağıtılacaktir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

MD PortaL vGrand GeLiyo...

Yeni PortaL Hakkında Kısaca BiLgi verim

vGrand Tamamen Ajax olacaktır..Ajax Hakkında biLgisi olanlar biLir ve ne kadar güzel olacagini tahmin edebiLir (=
    Şu anda vJuniorda da Ajax Örnekleri var..
    Örn:
    Üye olurken Kullanıcı adi Sorgulamasi,
    Resim GaLerisi gibi ..

MDPortaL vGrand Çalışmaları başlamış durumdadır..Şu an Portalın Alt yapısı hazırlanıyor..

Ayrıca vJunior vGrand Bittikten sonra Dağıtılacaktir..

vGrand : İşte Devrim Yaratıcak Çalışma Budur. Adamlar Boş Boş İş Yapmıyor. Buna Tüm Oyuncularında Destek Vermesi Gerekir..

• -By_LoRD-
    Uzaklaştırılmış
    15 gün cezanın 12 günü kaldı.

Adamın Kuralsızlık ve Ciddiyetsizlikten aşka İşi Yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Akaruz

-By_LoRD-
    Uzaklaştırılmış
    15 gün cezanın 12 günü kaldı.

Adamın Kuralsızlık ve Ciddiyetsizlikten aşka İşi Yok

Bizene Kardesim Be ne haLi vaRsa göRsün..
  • Şu anda vGrand altyapısı hazırlandı..Tasarım ve kodlama aşamasına geçiyoruz..

Sitenin Temasi(Bu resimde Normal ama Arkaplan yarısaydam olacaktır)
     MDPortal | Yeni Mu Online Portali...

Herşey Bunun üzerinde Ajax olarak yazılacaktır..Bittiqinde Hep birLikte Güzelliqini tartışırız artık

• quote:

Orjinalden alıntı: DeLLy®

Şu anda vGrand altyapısı hazırlandı..Tasarım ve kodlama aşamasına geçiyoruz..

Sitenin Temasi(Bu resimde Normal ama Arkaplan yarısaydam olacaktır)

Herşey Bunun üzerinde Ajax olarak yazılacaktır..Bittiqinde Hep birLikte Güzelliqini tartışırız artık

arka pLani deistirsen daha hos oLr bence

• varsa daha güzeli olabilir..Şimdilik bunu yaparız herhalde..Daha güzelini bulursak değişiriz tabi neden olmasın
  • quote:

varsa daha güzeli olabilir..Şimdilik bunu yaparız herhalde..Daha güzelini bulursak değişiriz tabi neden olmasın

sen ajax yazabiliomusun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

varsa daha güzeli olabilir..Şimdilik bunu yaparız herhalde..Daha güzelini bulursak değişiriz tabi neden olmasın

sen ajax yazabiliomusun ?

www.muziksohbet.com
    www.axifm.com
    vJunior da da var..uye olurken ve resim galerisi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLy® -- 24 Eylül 2008; 10:08:26 >

• quote:

bunLAri buLabiLdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexix01 -- 23 Eylül 2008; 16:37:47 >

• 1. Resim güzelde Renksiz gibi Renk werirsek güzeL olur

SaoLasin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.