Şimdi Ara

Me®t e Bi teşekkürü borç bilirim :)DaggerOfName Upgrade i Tecrübe meselesi demekki ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daggerımı +3 yaptım da +4 e basacam inş. neler yakmalıyım bazıları item+ trina dior siz ne dersiniz
    DEMİŞTİM herkes trinaydı şuydu buydu dedi Me®t in dediğini yaptım ve sonuç
    yaktıklarım bunlar
    https://store.donanimhaber.com/13/b1/3e/13b13e99248bf78de166e13c226ab451.jpg
     Me®t e Bi teşekkürü borç bilirim :)DaggerOfName Upgrade i Tecrübe meselesi demekki ^^

sırası ile fp+5 stiletto+8 rogu skirt+6 +7 pads+7 clever+7 bow ve maul +sword +8 ler
    ve sonuç :)
    game cam neden açık die soranlar;video da çekiorum +0 dan beri inş. +6 olunca utube da izlersiniz :) buraya da koyarım gerçi

mert
    iftarda bendensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NidderuN -- 23 Eylül 2007; 18:41:00 >

• Ben derimki az bi atak icin ondan olma//
  • Trina Kullan Bence +4 diye kullanmamazlık etme
  • 3 4 tane fp kır daha sora kımsenın basmadıgı bır anda bas ama dıkkat et senın basacagın sıra kımse basmasın mumkunse serverın 3 unde bas
    mesela edana daysan e3 de bas
  • Trinayla Bas Gitsin..!!!
  • Bugune kadar cok GİGA HB +6 bastım
    +1 leri alıp 3 trına ile +6 yapıp satıyodum ... Yaklasık 10 Giga 15 civarı HB basmısımdır _____Trina ile +6 ya bi kere yandı O da bi garip yandı yarıdan sonra kırmızı oldu +5 trina ile garanti (bence) yaptıklarıma dayanarak soyluyoruym .... +6 ya da korkmadan basabilirsn______ Ama +7 e bişey di
    yemem ****
  • quote:

Orjinalden alıntı: W

Ben derimki az bi atak icin ondan olma//

öle olsa haklısında +6 ya basacam amacım o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne olursa olsun her upgradeyi tirna ile yap, çünkü geri dönüşü olmayan bir item. mümkünse yani evde oynuyorsan gerci cafelerde acık ramazanda ama gece bas, upgrade çansının arttığını düsünüyorum en azından senin yaktığın itemler başkasına yaramıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: KulaaKesik

Bugune kadar cok GİGA HB +6 bastım
    +1 leri alıp 3 trına ile +6 yapıp satıyodum ... Yaklasık 10 Giga 15 civarı HB basmısımdır _____Trina ile +6 ya bi kere yandı O da bi garip yandı yarıdan sonra kırmızı oldu +5 trina ile garanti (bence) yaptıklarıma dayanarak soyluyoruym .... +6 ya da korkmadan basabilirsn______ Ama +7 e bişey di
    yemem ****

yani bişi yakmadan direk tirina ile mi basayım
  • 5 tane +7 fp Hiç biri geçmicek
    5 tane +8 maul hiç biri geçmicek
    1 tane +7 Chitin geçmicek
    trina + bus + dagger +3 = dagger +4
    +6 ya basarken hepsinden 3 yada 2 arttır ve uniq kullan
  • 10 tane +8 item al middle class la yak wood fln olsun belki +9 çıkar ardından 1 fp 2 tane tane +7 cleaver yak +4 dagger of name
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhun1453

ne olursa olsun her upgradeyi tirna ile yap, çünkü geri dönüşü olmayan bir item. mümkünse yani evde oynuyorsan gerci cafelerde acık ramazanda ama gece bas, upgrade çansının arttığını düsünüyorum en azından senin yaktığın itemler başkasına yaramıyor

eet ozmn neler yaksamki bi de o war
    bu item benim için gerçekten çok önemli
    @xlhsnlx
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

5 tane +7 fp Hiç biri geçmicek

sağol 1hafta sonra basmayı düşünüorum böle basacam inş gerçer :)
  • he o dedim seyleri yakarak +6 ya kdr exc shard bastım +6 yıda trinay la gene aynı seyleri yakarak +7
  • Ben trına ile +5 e basarken onden hiç bir sey yakmadım ; direk +5 trina ile 6 basmadan once 2 fp yada duruma gore cleaver yakıyodum ____e senin iteminin donuşu olmadgna gore +6 ya basarken bişeyler yak derim ama ben yineliyorum "ben" +5 e basarken bişey yakmadan koyuyodum ...Trina ile ha

İnsallah gecirirsın -- bizim evde 6 pc var -- 6 arkadasız-- Bu sekılde 2 tane 70 staffı bide kalkan +6 oldu --

Yandıgını gormedım . . .Yakanlar heralde 7 e basanlar Başarılar . . .
  • bu yanarsa kötü olur ama benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: KulaaKesik

Ben trına ile +5 e basarken onden hiç bir sey yakmadım ; direk +5 trina ile 6 basmadan once 2 fp yada duruma gore cleaver yakıyodum ____e senin iteminin donuşu olmadgna gore +6 ya basarken bişeyler yak derim ama ben yineliyorum "ben" +5 e basarken bişey yakmadan koyuyodum ...Trina ile ha

İnsallah gecirirsın -- bizim evde 6 pc var -- 6 arkadasız-- Bu sekılde 2 tane 70 staffı bide kalkan +6 oldu --

Yandıgını gormedım . . .Yakanlar heralde 7 e basanlar Başarılar . . .

tmm inş.

• Bir kere veriliyor
    Riske atmaya gerek yok NE bulursan yak
  • quote:

Bir kere veriliyor
    Riske atmaya gerek yok NE bulursan yak

oda doğru
  • quote:

5 tane +7 fp Hiç biri geçmicek

oha onlar +6ya basarken yakılır naptın yaw
    4tane claver +7 yak trinasız bas
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.