Şimdi Ara

Me®t e Bi teşekkürü borç bilirim :)DaggerOfName Upgrade i Tecrübe meselesi demekki ^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trinasız +5e bas hemen hemen sonrada +6 ya trina ile bas olur korkma
  • okadar risk alamam
  • İşin Zor
  • eet öle gerçektende
  • Yürü be nureddin abi kim tutar seni
  • ber bana bus bide 5-6m basam yanarsa
  • fll trina ile bas artık yanarsa şansına küs
  • yeni aldıgım char da +7 flame shard war bende +8 bassam mı diye düşünüyorum
  • Tecrübeli arkadaşlardan yardım istemiş Nureddin ama ne kadar tecrübesiz varsa toplanmış doğrusu :) Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar +4e basarken trinanın gereksiz olduğunu bilir :)

Nureddin istersen 3-5 tane +7 fabric yak , istersen 2-3 +8 item yak , bas sonrada . Trina boşver . Ben +5 de bile trina girmemiştim sen devam et +5 de de taktik veririm :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 23 Eylül 2007; 16:45:14 >
  • BUS : +3e Kadar %100 Geçer
    Trina + Bus : +5e Kadar %100 Geçer

Dagger +5 oldu mu? Sırada
    Parama kıyarım yeterki dagger upg olsun diyosan.
    Serverlara reset atılıyo o sırada server3 e gir;

5 FP+7 - 2 Shell+7 - 2 MD+7 [ Hiç bişey geçmicek ]
    BUS + Trina : Dagger+6

Dagger+7 için;
    5 Chitin+7 - 2 Cleaver+8 - 2 Priest Shell+7 - Sword Of Death+7 [ Hiç bişey geçmicek ]
    BUS + Trina : Dagger+7

Not : UPG de %100 Geçer diye bişey yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wh0IsN3xT -- 23 Eylül 2007; 17:33:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Tecrübeli arkadaşlardan yardım istemiş Nureddin ama ne kadar tecrübesiz varsa toplanmış doğrusu :) Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar +4e basarken trinanın gereksiz olduğunu bilir :)

Nureddin istersen 3-5 tane +7 fabric yak , istersen 2-3 +8 item yak , bas sonrada . Trina boşver . Ben +5 de bile trina girmemiştim sen devam et +5 de de taktik veririm :P

Me®t konuyla alakası yok ama imzandaki videoyu izledim sen ordaki beyaz-yesil t-shirtli cocukmusun?
  • ben direk trina'lı gecirdim hiç bişey yakmadım ama senin sansına kalmıs bişey.. illa item yakcam diyorsan sana 1 öneri 3 priest +7 fp 2 tanede +7 cleaver yak bas gecerse gecer gecmezse bana küfür etme
  • TRİNA KULLANCAKSAN +4 VE +5 SADECE TRİNA İLE GARANTİ BİLDİĞİM KADARIYLA..+5 DEN +6 YA BOL İTEM VE UNİQ YAK VE TRİNA KULLAN
  • sakın +5 e kadar trina ile garanti diye düşünme, elinde olan gereksiz tüm itemleri yak geri dönüşü yok bu itemin.

trinasız +4 de yakan forumda olsun reelde olsun cok gördüm. trina kesinlikle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 23 Eylül 2007; 18:04:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Tecrübeli arkadaşlardan yardım istemiş Nureddin ama ne kadar tecrübesiz varsa toplanmış doğrusu :) Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar +4e basarken trinanın gereksiz olduğunu bilir :)

eet msn den arklarda sana sormamı söledide unuttum^^ deneyecem böle trinasız inş. geçer geçmezse boğazına yapışacam
  • :P
  • garanti ya direk bas
  • Güncel
  • Herkes İftara kaçtı heralde
  • Nureddin şımartma beni yav :P Ama illa ki bişiyler yaparız diyorsan bi ara çıkar beni yemeğe
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.