Şimdi Ara

Meb bağıra bağıra kayıtlar yapıldı dıyor sız hala belge dıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel kardeslerım benımde kardesım teog sınavına gırdı ve kayıtlar otomatık olarak yapıldığını meb söyledı neden hala bır seylerı zorluyorsunuz ? Bıraz daha bılınçlı davranın kardeslerım

• Aynen abi haklisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik olarak kayıt diye bir şey yok. Sadece liselere "ön kayıt" yapıldı. Tam olarak ben bu lisede kesin olarak okuyacağım diyorsanız liseye gidip "tam" kayıt yaptırmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

Otomatik olarak kayıt diye bir şey yok. Sadece liselere "ön kayıt" yapıldı. Tam olarak ben bu lisede kesin olarak okuyacağım diyorsanız liseye gidip "tam" kayıt yaptırmalısınız.

Bunun bi suresi var mi . Ben sehir disindayim ama okul mudurunu arayip secmeli dersi sordum istedigin zaman gel olur dedi ama bu pulu fotografi falan sormadim

• quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

quote:

Otomatik olarak kayıt diye bir şey yok. Sadece liselere "ön kayıt" yapıldı. Tam olarak ben bu lisede kesin olarak okuyacağım diyorsanız liseye gidip "tam" kayıt yaptırmalısınız.

Bunun bi suresi var mi . Ben sehir disindayim ama okul mudurunu arayip secmeli dersi sordum istedigin zaman gel olur dedi ama bu pulu fotografi falan sormadim

Okul açılıncaya kadar süreniz var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

quote:

Okul açılıncaya kadar süreniz var

Cok sagolun icimi rahatlattiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.