Şimdi Ara

MEB Fatih Projesi SAMSUNG Galaxy 10.1 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
45.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ACRIII

quote:

Orijinalden alıntı: cgnskmnnn

Arkadaşlar merhabalar :)
    Yeni dağıtılan Vestel Tabletlere uygulama yüklemeyi anlatmak üzere tekrar aranızdayım
    Tabletteki e-mail hesabına giriş yapın bu yeni bir hesap olsun.
    Sonra bilgisayardan apk'ları mail ile tablete yollayın ve yükleyin
    Hayırlı olsun

Saol kardeşim oldu fakat ben tablete root atmak istiyorum bu konuda bir fikrin var mı içerisine mdm isimli bir uygulama yüklemişler herşey kilitli

bbaşarabilirsem yazarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: cgnskmnnn

Arkadaşlar merhabalar :)
    Yeni dağıtılan Vestel Tabletlere uygulama yüklemeyi anlatmak üzere tekrar aranızdayım
    Tabletteki e-mail hesabına giriş yapın bu yeni bir hesap olsun.
    Sonra bilgisayardan apk'ları mail ile tablete yollayın ve yükleyin
    Hayırlı olsun

apk'ları tablete yükleyebiliyorum fakat yüklerken "bu uygulama mobil cihaz ...." tarzı bir hata veriyor. bunu nasıl düzeltebileceğim?
  • Beyler geçen hafta cuma günü bize dağıttılar vestel vp10.e-mailden biz oyun filan attık astro uygulaması attık(görev yöneticisi tarzı bi şey) sonra biz doya doya oynadık bi hafta sonra bi baktım tablette wifi kapanmıyor mdm kararı ile kapanmamaktadır yazıyo.bugün ise okula gittiğimde yüzde doksanının tabletindeki uygulamalar kitlenmiş yani engellenmiş.diğer kitlenmeyenlerin ise internet bağlantısı yaptıkları zaman hemen engellenicek uygulamaları.şimdi hiç bi uygulama çalışmıyor sadece tarayıcı ve galeri çalışıyor.şimdi napmalıyız bi bilgi verirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dream64

Beyler geçen hafta cuma günü bize dağıttılar vestel vp10.e-mailden biz oyun filan attık astro uygulaması attık(görev yöneticisi tarzı bi şey) sonra biz doya doya oynadık bi hafta sonra bi baktım tablette wifi kapanmıyor mdm kararı ile kapanmamaktadır yazıyo.bugün ise okula gittiğimde yüzde doksanının tabletindeki uygulamalar kitlenmiş yani engellenmiş.diğer kitlenmeyenlerin ise internet bağlantısı yaptıkları zaman hemen engellenicek uygulamaları.şimdi hiç bi uygulama çalışmıyor sadece tarayıcı ve galeri çalışıyor.şimdi napmalıyız bi bilgi verirseniz çok sevinirim

bizde de imam hatibe dağıttılar. fen lisesi-anadolu liselerine yok. (!)
  • Bunun okulun başarı seviyesiyle alakası yok, zaten sadece başarılı okullara dağıtılsaydı bu pilot uygulama olayının bi anlamı kalmazdı. Sonuçlar doğru olmazdı.
  • Konu gelmiş Fatih projesi dillendirilmiş. Bu kadar sarfiyat boşa diyerek konuyu özetleyeyim. Okulumu düşünüyorum da kaç öğretmen tablet, akıllı tahta vb kullanacak veya kullanmaya istekli acaba... Ben ilk okuldayım ama diğer okulların da durumunun bizden farklı olmadığını düşünüyorum.

Fiyatı 600TL'lik tablet yerine Pardus yüklenmiş diz üstü bilgisayar dağıtsaydı öğrenciler o bilgisayarları geliştirmek için uğraşacak belki aralarından programcı, bilgisayar uzmanı kişiler çıkacaktı. Tablet ise sadece tüketime yöneliktir. Onunla Android üzerine program bile yapamazsın. Çünkü bu işlere müsait değildir.

Klavyesi sanaldır. Ne kadar uğraşırsan uğraş f klavye bir bilgisayada yazdığın kadar hızlı yazamazsın.

Peki bu işin çözümü nedir? Madem elinde fazladan dağıtacak paran var sokağa saçacaksın ama nereye saçacağını bilemiyorsun. Bari okullara öğrenci başına yıllık 500TL gönder. Bak bakalım neler oluyor. Okulların temizlik, ısınma, fotokopi, projeksiyon, oyuncak, bahçe sorunlarının hepsini halledersin. 10 yıl sonra zaten okullar gelen parayı kullanacak yerimiz yok bari öğrencilere dizüstü bilgisayar dağıtmaya başlayalım bile derler.

Sizin küçük gördüğünüz paraları biz öğrencilerimizden dileniyoruz ki öğrenci başına 500TL okulları uçurur, eğitimde sorun kalmaz.

• Çok güzel özetlerdin. Tamamen heves işi, biz nasıl heveslenip alıyorsak hükümette heveslenmiş dağıtmış. Zaten konuda başka birisi demişti, "herkese tablet dağıtacaklarına sınıf başına 1 projeksiyon dağıtsalardı" diye. çok büyük paralar onları hiç kullanmayacakların eline gidiyor. en fazla 1 ay kullanılır. o da oyunlarıyla falan. Kimse elinde o kadar kitap varken tabletle uğraşmaz.
  • onun yerine önce okullaşmayi bitir sıraları değiştir karatahtayı değiştir yalıtım yap spor alanları yap vs vs. birileri zengin oldu dandik android sadece oyun oynamaya yarayan tabletlerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanunal

Konu gelmiş Fatih projesi dillendirilmiş. Bu kadar sarfiyat boşa diyerek konuyu özetleyeyim. Okulumu düşünüyorum da kaç öğretmen tablet, akıllı tahta vb kullanacak veya kullanmaya istekli acaba... Ben ilk okuldayım ama diğer okulların da durumunun bizden farklı olmadığını düşünüyorum.

Fiyatı 600TL'lik tablet yerine Pardus yüklenmiş diz üstü bilgisayar dağıtsaydı öğrenciler o bilgisayarları geliştirmek için uğraşacak belki aralarından programcı, bilgisayar uzmanı kişiler çıkacaktı. Tablet ise sadece tüketime yöneliktir. Onunla Android üzerine program bile yapamazsın. Çünkü bu işlere müsait değildir.

Klavyesi sanaldır. Ne kadar uğraşırsan uğraş f klavye bir bilgisayada yazdığın kadar hızlı yazamazsın.

Peki bu işin çözümü nedir? Madem elinde fazladan dağıtacak paran var sokağa saçacaksın ama nereye saçacağını bilemiyorsun. Bari okullara öğrenci başına yıllık 500TL gönder. Bak bakalım neler oluyor. Okulların temizlik, ısınma, fotokopi, projeksiyon, oyuncak, bahçe sorunlarının hepsini halledersin. 10 yıl sonra zaten okullar gelen parayı kullanacak yerimiz yok bari öğrencilere dizüstü bilgisayar dağıtmaya başlayalım bile derler.

Sizin küçük gördüğünüz paraları biz öğrencilerimizden dileniyoruz ki öğrenci başına 500TL okulları uçurur, eğitimde sorun kalmaz.

Sorun dillendirilmesi doğru, ancak çözüm yanlış. Bu ülkede öğrenci başı 500 tl gönderirsen okullara, çoğu (sözüm meclisten dışarı) müdür sıfatıyla gezenlerin ve onun yalakalarının altına araba çekmekten, onlara yazlık almaktan başka bir işe yaramaz maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanos

Sorun dillendirilmesi doğru, ancak çözüm yanlış. Bu ülkede öğrenci başı 500 tl gönderirsen okullara, çoğu (sözüm meclisten dışarı) müdür sıfatıyla gezenlerin ve onun yalakalarının altına araba çekmekten, onlara yazlık almaktan başka bir işe yaramaz maalesef.

Çözüm doğru ancak yöntem sorgulanabilir. Örneğin doğrudan okula para göndermek yerine o para kadar okulun harcamalarını karşılamak gibi veya okulda bu söylediğim hizmetleri karşılamak gibi bir yöntem benimsenebilir. Para okul müdürüne değil okul aile birliğine yatırılır ve çok sıkı takip edilebilir. Para göndermeden okulun faturaları bu parayla ödenebilir. Belirli kredi kartlarına belirli miktarlar yüklenerek okul aile birliğinin bu parayı gerekli yerlere harcaması sağlanabilir. Önemli olan parayı yedirmemekse aslında bir çok yöntem bulunabilir. Önemli olan niyettir. Sözün özü okullara öğrenci başı 500TL harcanmış olsa eğitimde bu kadar başarısız olmazdık. 4+4+4 ile sınıflar kalabalıklaşmaya başladı. Tüm gün okulum ikili sisteme geçti. Ve biz her yıl daha başarısız oluyoruz. Üniversiteye giriş için sınavına katılmak zorunlu olmadığı halde her yıl sıfır çekenlerin sayısı artıyor. Hükümet en sonunda sıfır çekenleri açıklamayı yasakladı. Ancak bu sorunun gözden ırak olmasını sağlar sorunu çözmez.

• rom atan veya root yapan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık günah ya. yazıklar olsun düzenli olarak verdiğimiz vergilerimize. adamlar root peşinde nasıl oyun oynarım peşinde. fatih projesinin sonun böyle olcagı belliydi. ayıp size ...
  • tablete rom attım arkadaslar sım kartı 3g msajlasma konusma yapılıyor ısteyen bana ulasabılır.
  • tablete rom attım arkadaslar sım kartı 3g msajlasma konusma yapılıyor ısteyen bana ulasabılır.
  • AtesliPanda kullanıcısına yanıt
    tablete rom attım arkadaslar sım kartı 3g msajlasma konusma yapılıyor ısteyen bana ulasabılır. @AtesliPanda
  • https://www.facebook.com/groups/272856596217704/ gruba gelin beyler ROM ROOT 3G SIM KARTI KONUSMA MESAJLASMA MARKET HEPSİ BURDA !!!
  • nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qw12 -- 22 Haziran 2014; 20:32:07 >
  • hocam bana acil lazım bir video filandır yok mudur ?
  • Yahu hocam dedğiniz her şeyi yaptım ama tarayıcı ve appstore yükleyemedim onu da bir anlatsanız
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Appstore derken zaten orijinal google play store kullanamıyoruz. Tarayıcı olarak da dolphin öneriyoruz. Uygulama marketi olarak 1mobile ya da mobogenie
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.