Şimdi Ara

MEB ÖĞRETMENLİK BURSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bursu alanlar var mı , ne zaman belli olacak sonuçlar , başvuru yapmamız gerekiyor mu bilen varsa bilgilendirsin arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuçlar geçen sene 12 Eylülde açıklanmış ama belki bu sene daha erken açıklanır. Meb'in sitesinden bakabilirsin. Burs için kykdan başvuru yapıyormuşuz çoğu yerde öyle yazıyor ama kesin bir bilgi yok duyuru yapılır mutlaka takip edelim.
  • Tosbaga. T kullanıcısına yanıt
    ben meb bursu alıyorum geçen sene yılbaşı akşamı açıklanmıştı sonuçlar başvuruya gerek yok
  • Başvuru yokmuş kardeşim. Öğretmen liseliler banko alıyorlarmış.

Sizce 93 kontenjanlı bir bölümden kaçı öğretmen liselidir aşağı yukarı? Bizim kontenjan 4 kişi meb bursu için. Ona göre kafamda gelir-gelmez diye bir şey oluşacak da. Ben 15. isem bölümde ve önümdekilerden 11 tanesi öğretmen liseli ise burs geliyor misal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoenix_20 -- 11 Ağustos 2015; 15:44:21 >
  • Phoenix_20 kullanıcısına yanıt
    Herkes ilk 5 tercihinde tutturmuyor ama kardeşim.
    Umutlu ol
  • LoveG35 kullanıcısına yanıt
    Umutlu olmaya çalışıyorum. İnşallah gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phoenix_20 kullanıcısına yanıt
    Bende Akdeniz Türkçe Öğretmenliğini kazandım kardeşim, 38 inci girmişim.
    Bölümün kaç kişiye bu bursu verdiğini nerden öğreniyoruz, yardımcı olursan çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss öğretmenlik sınavı
    10 ay önce açıldı
    Tıp Okuyana Verilen KYK Bursu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LoveG35 kullanıcısına yanıt
    Osym taban puanlar var ya orada yaziyor haci. Ustte ek puanli taban puan, okul birincisi kont. Meb kont. Falan yazar. Meb konta bak. Ama cok fazla olacagini sanmam. Türkçe'ye pek yer ayirmamis vicdansizlar

Sen siranı nasıl öğrendin hacı? Ben de merak ediyorum ama bulamadım. Sanırım okuldan kayıt yaptırmak lazımmış. Orada asiyorlarmis listeyi. Ben e-kayıt yaptirdiydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoenix_20 -- 24 Ağustos 2015; 11:58:49 >
  • bu burs icin sadece basariya mi bakiyolar ? mesela ben 15. girdim ve 2. tercihimdi bolumde de 7 kisiye veriliyor cikma ihtimali nedir

• Tosbaga. T kullanıcısına yanıt
    Hocam ek tercihle gelse de oluyor mu burs
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: ligament

Hocam ek tercihle gelse de oluyor mu burs

Ek tercihte kapatmışlar. Benimde 7. tercihim geldi kaçtı burs.

• arkadaslar basari sirasina gore mi yoksa rastgele mi veriliyor bu burs? ogretmen liseliler disinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: freecool29

arkadaslar basari sirasina gore mi yoksa rastgele mi veriliyor bu burs? ogretmen liseliler disinda.

Öğrencinin İhtiyaç durumuna göre KYK belirliyor kime verileceğini. Başarının önemi yokmuş.
  • hadi ya :(

• Arkadaşlar öğretmen bursu alıp almayacağımızı MEB'in sitesinden veya KYK sitesinden mi öğreneceğiz?Geçen sene ne zaman belli olmuştu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.