Bildirim
MEB TEKRAR TESTİ mi APOTEMİ DENEME mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çöz ne kaybedersin -
meb tekrar testi varken apotemi mi?
up
meb tekrar testlerinin kimyası gerçekten güzel bu sene aytde kimyadan baya zorlayacaklarını düşünüyorum. -
Hocam gecen sene kimya ortalamasi en dusuk ders olarak 1 netin altinda kaldi. Daha neyini zorlayacaklar :D -
UP lütfen
Statlar üzerinden yorum yapmak saçmalıktan ve avutmadan ibaret. Ne yani adamlar aaa geçen sene kimya ortalaması 1 netin altında bu sene biraz daha kolay mı soralım dicekler böyle saçmalık mı olur. Size kalmış isterseniz çözmeyin. Siz ösymnin piyasadaki soru bankalarından soru aldığını filan düşünüyorsunuz herhalde. Rn basit örnek kurban metal örneği.
Ben daha kolay sorarlar demedim ama daha zoru olmayacağı kesin. ÖSYM'nin belli bir seviyesi var her dersten eleyici sorusunu da soruyor verdiğiniz kurban metal örneği gibi. Ancak daha da zorlayıp net ortalamasının iyice düşmesinin iyi olmayacağını onlar da bilir zaten yeterince iyi seviyede bence. Sizin görüşünüz saygı duyarım. -
hocam bu meb tekrar testini önerir misinquote:
Orijinalden alıntı: gigied
meb tekrar testi varken apotemi mi? -
hocam ironiydi aslinda. bilmiyorum hic cozmedim mebi
Bu meb testleri apotemiyle karşılaştırılacak kadar iyi mi yav
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X