Şimdi Ara

MEB testleri ve YGS 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu meb in yayinladigi testleri cozen var mi ? Ona paralel sorularin cikma ihtimali nasildir ? Bence cok yuksek ihtimal o testlerin benzerlerini soracaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorarlarsa mıçtık rez alın

• Lejyoner1 kullanıcısına yanıt
    Valla bana sorabilirler gibi geliyo ama osym bu belli mi olur ?

• Çıkmayacak sorular bir dünya ''öğretme amaçlı kalıp soruları'' yerleştirmişler testlere.Meb bu kursları dershanelere son verdirmek amacı ile açtı ve bu kazanım testleri de adı üstünde kazanım dershanelerin verdiği yaprak testler ile özdeş gözüküyor.Ne demek istediğimi sorulara bakarsanız iyice anlayacaksınız Tavsiyem bunlarla vakit kaybedene kadar 345 SB den problemler -fonksiyon-olasılık falan çözün bir de özellikle mat1 de sorulan soru tipleri çok az değişiyor her sınav anca 3 5 özgün soru katıyorlar örn geçen sene i işlem sorusu zaten özgün sorular mantık kümeler den geliyor diğerleri son 5 yılı çözün rahatlarsınız Kazanım falan fasa fiso
  • (matematik icin konusuyorum) guzel kaliteli ve ozgun sorular vardi. bir test 12 soru zaten. adam akilli gomulseniz 1 gunde bitirirsiniz. bir sey kaybettirmez.

• Bence gayet saglam. Zaten soru sayisi az. 120 net altının çözmesi gerekiyor bence.

• Up

• Geometriyi paralel sorarlarsa geo yu fulleyen cok nadir cikar sinavda. Ben boyle zor geo sorulari gormedim hayatimda.

• 5 hamlede ygs yerine bunları çözün tekrar olur. ama biyolojisi berbat almayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik kimyası fiziği nasıl arkadaşlar deneyenler varsa yazıcıdan çıkartcam da

• çözümleri var mı
  • Mr.Clicker kullanıcısına yanıt
    Fiziginin cogunu cozdum .Normal duzeyde sorular .Olur da benzer sorular gelir dusuncesiyle cikartip cozdum .Bence coz iyi olabilir.

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Cevap anahtari var Meb sitesinde

• streptococcuspnemonia S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.