Şimdi Ara

MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
489
Cevap
10
Favori
187.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi
    MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri
    2'nci Or. Kh. ve Des. Gr. Loj. Des. K.lığı Shr. Hiz. Bl. K.lığı MALATYA
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı 
    Sınıfı MUHABERE 
    Statüsü Kısa Dönem Er 
    Branşı - 
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA 
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012 
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri MEBS Okl. ve EM MEBS Okl. Gös. ve Tatb. Tb. 2'nci Gös. ve Tatb. Bl. K.lığı
    MAMAK ANKARA
  • benimde acemilik burada.bakalım nasıl geçecek
  • acemilik bura,ustalık çankaya kho..bakalım bizi neler bekliyor
  • Arkadaşım 12 Ağustos'da MEBS'e acemiliğe başlıyor. Ayın 15'inde Ankara'da olucam. Ziyaret etme gibi bir şansım olur mu yoksa çarşı izninde dışarı çıkınca mı görüşebiliriz? Bir de ziyaretçilerin aileden olma şartı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Arkadaşım 12 Ağustos'da MEBS'e acemiliğe başlıyor. Ayın 15'inde Ankara'da olucam. Ziyaret etme gibi bir şansım olur mu yoksa çarşı izninde dışarı çıkınca mı görüşebiliriz? Bir de ziyaretçilerin aileden olma şartı var mı?

yok acemide çarşı izni olmaz, bir ay çıkış yasak,

görüşebilirsin dostum hatta sana dua bile eder iyi geldin diye epey zaman veriyorlar görüşmek için, yanında börek vs kahvaltılık ta götürebilirsin, kantinde yersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Arkadaşım 12 Ağustos'da MEBS'e acemiliğe başlıyor. Ayın 15'inde Ankara'da olucam. Ziyaret etme gibi bir şansım olur mu yoksa çarşı izninde dışarı çıkınca mı görüşebiliriz? Bir de ziyaretçilerin aileden olma şartı var mı?

görüşebilirsin dostum hatta sana dua bile eder iyi geldin diye epey zaman veriyorlar görüşmek için, yanında börek vs kahvaltılık ta götürebilirsin, kantinde yersiniz.

Adamla uzun süredir görüşemiyorduk, askerde gidip telafi edeyim bari. Ziyaret günleri veya saatleri nasıl oluyor peki? Ben çarşamba günü gidicem. Hafta içi sorun olmaz umarım.

• quote:

quote:

quote:

Adamla uzun süredir görüşemiyorduk, askerde gidip telafi edeyim bari. Ziyaret günleri veya saatleri nasıl oluyor peki? Ben çarşamba günü gidicem. Hafta içi sorun olmaz umarım.

hergün bile gidebilirsin neden geldin demez kimse, onun içinde iyi olur, gün çabuk geçer.

yok yok sorun olmaz, adını soyadını bölüğünü bil yeter.

kantine gelmesi 15-20 dk yı bulabilir çünkü aranızda ki mesafe epey fazla yürüyerek gelicek.

• quote:

hergün bile gidebilirsin neden geldin demez kimse, onun içinde iyi olur, gün çabuk geçer.

kantine gelmesi 15-20 dk yı bulabilir çünkü aranızda ki mesafe epey fazla yürüyerek gelicek.

Adı soyadı tamam da, bölüğünü nasıl öğrenicem? Askerlik yapmadığım belli oluyor.

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı Muhabere
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı KOMUTA YERLERİ İŞLETME TK.K. VE MU.TK.K.
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA

• quote:

quote:

Adı soyadı tamam da, bölüğünü nasıl öğrenicem? Askerlik yapmadığım belli oluyor.

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı Muhabere
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı KOMUTA YERLERİ İŞLETME TK.K. VE MU.TK.K.
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA

yedek subaysa kolay bulurlar zaten sayıları sınırlı. ad soyad yeterli olur.

• Beyler ben Yedek Subaylık sınavına burada gireceğim. Tam olarak nerdeydi burası yav. Kırıkkale yolu üzerinde sol tarafta kalan yer mi acaba? Belki 500 kere önünden geçmişizdir ama hiç dikkatimi çekmemişti bu zamana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Beyler ben Yedek Subaylık sınavına burada gireceğim. Tam olarak nerdeydi burası yav. Kırıkkale yolu üzerinde sol tarafta kalan yer mi acaba? Belki 500 kere önünden geçmişizdir ama hiç dikkatimi çekmemişti bu zamana kadar.

Kırıkkaleye giderken sağda ... gerçi şimdi adı değişmiş herhalde geçenlerde baktım başka birşey yazıyordu ... sitelerin tam karşısına düşüyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elel

quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Beyler ben Yedek Subaylık sınavına burada gireceğim. Tam olarak nerdeydi burası yav. Kırıkkale yolu üzerinde sol tarafta kalan yer mi acaba? Belki 500 kere önünden geçmişizdir ama hiç dikkatimi çekmemişti bu zamana kadar.

Kırıkkaleye giderken sağda ... gerçi şimdi adı değişmiş herhalde geçenlerde baktım başka birşey yazıyordu ... sitelerin tam karşısına düşüyor ..

mebs club ın adı efsane ya değiştirilmemeli
  • arkadaşlar MU-605)(KOMD).TLF.SNT.OP.ÇVŞ bunun açılımını bilen varmı
  • Muharebe yedek subay hangi bölümler oluyor genelde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebecihasan

arkadaşlar MU-605)(KOMD).TLF.SNT.OP.ÇVŞ bunun açılımını bilen varmı

santralde telefoncu olacaksın

arkadaşım vardı santralde olan rahatlar
  • Beyler genel itibariyle MEBS hakkında:

1)Acemiliğin buradaysa yaşadın, çok rahat bir acemilik seni bekliyor.

2)Ben usta birliğimde buradaydım.Nöbetten anam ağladı, günde 2 saat uyku haramdı. Ama nöbetler şimdi kalkmış, benden sonra gidenler rahatmış.

Acemiliğini burada yapıp usta birliğini başka yerde yapanlar hergün telefonla ararlardı kıymetini bilemedik MEBS'in diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allcanquit

Beyler genel itibariyle MEBS hakkında:

1)Acemiliğin buradaysa yaşadın, çok rahat bir acemilik seni bekliyor.

2)Ben usta birliğimde buradaydım.Nöbetten anam ağladı, günde 2 saat uyku haramdı. Ama nöbetler şimdi kalkmış, benden sonra gidenler rahatmış.

Acemiliğini burada yapıp usta birliğini başka yerde yapanlar hergün telefonla ararlardı kıymetini bilemedik MEBS'in diye.

doğru dostum

bir asker için acemilik mebs te ÇOK iyi ama

usta birlik MEBS zor !
  • mebse gelenler genelde ankaraya dağılıyormuş yada mebs de kalıyormuş doğrumudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebecihasan

mebse gelenler genelde ankaraya dağılıyormuş yada mebs de kalıyormuş doğrumudur

Evet eskiden oyleydi ama bizden sonra degismis. Baska illere atiyorlar. Usta'da kalanlara gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.