Şimdi Ara

MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI MAMAK ANKARA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
10
Favori
187.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedeler sohbeti koyulaştırın sizden öğrenecek çok şeyimiz var
  • 333 kd olarak acemiliği MEBS'te yaptım. Yanınıza giderken soğuktan koruyucu krem götürün. Kulaklarınız, dudaklarınız soğuktan mahvolacak. Ve Mamak'ın rakımı yüksek olduğu için çok soğuk olur. Nisan ayının sonu olmasına rağmen sabah 9 olsa bile tüfeği tutmakta zorlanıyorduk soğuktan. Büyük ihtimal sabah 04:30'da kalkıcaksınız. Bi de acemi asker olduğunuz için 4 günde bir gece 1 saat koğuş nöbetiniz olur. Size tavsiyem, acemi işlerde yazıcı olun. ''Yazısı güzel olan var mı'' diye soracaklar ilk hafta, hemen atlayın. Eğitimden tamamen yırtarsınız, millet dışarıda soğukta tüfek omza yaparken siz sıcakta olursunuz. Hatta gece koğuş nöbetinden de yırtar, bi güzel uyursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullitt68 -- 10 Aralık 2010; 18:06:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Eheh.. Son aylarda ben hep gösteri tatbikatin oralardaydim. Yedek subay adaylarını kayıt ediyorduk.. Eğitimlerine birebir şahit oldum asteğmenlerin.. Adamlar aglicakdi nerdeyse :D Cok denetleme gördük ya rekor 7 ya da 8 olmasi lazim. Şubatta hergün 6 saat bayraktepedeydik..Bizim komutanlar degişmişdir ama..

Weezer bende ordaydım kesin sima olarak tanıyorum seni :) biz şubat ayında gördük galiba bi tane başkada görmedik. aslında denetleme vardı da bize yoktu komutanlar denetleniyordu.

arkadaşın dediği gibi kendinizi soğuktan koruyun içlik, kazak, ne varsa alın krem de alın lazım oluyor birde selpak alın o da lazım oluyo :) kantin'de karaborsaya düşer mazallah çekilir iş deil sonra :D
  • Ewt devrelerim , yolculuk başlayacak ANKARA'ya , Söğütlüçeşmeden Trenle gideceğim ailemle . Tren 23:30 da kalkıyor . Aynı trende olan varsa iki çift sohbet edebiliriz. Telefonum açık olacaktır. İmzamda bulabilirsiniz. Herkese hayırlı teskereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

Ewt devrelerim , yolculuk başlayacak ANKARA'ya , Söğütlüçeşmeden Trenle gideceğim ailemle . Tren 23:30 da kalkıyor . Aynı trende olan varsa iki çift sohbet edebiliriz. Telefonum açık olacaktır. İmzamda bulabilirsiniz. Herkese hayırlı teskereler.

bende ordayım goruselımmı orda kapıda bakalım soracagım ıcerıde kım bu kısı dıye
  • Acemiliği burda yapacağım.Nerde benim tertiplerim?
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği ANKARA Mrk. K.lığı 2'nci As. İz. Blg. 2'nci Mot. As. İz. Tb. K.lığı
    YENİMAHALLE ANKARA
    Sınıfı Muhabere
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı KOMUTA YERLERİ İŞLETME TK.K. VE MU.TK.K.
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI
    MAMAK ANKARA
  • tertıpler benım usta bırlıgı de acemı bırlıgı de MAMAK / ANKARA. buraya istanbuldan gelecek arkadaslar var mı ????
  • slm devrelerım
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı Muhabere
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı KOMUTA YERLERİ İŞLETME TK.K. VE MU.TK.K.
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI
    MAMAK ANKARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnbykz

tertıpler benım usta bırlıgı de acemı bırlıgı de MAMAK / ANKARA. buraya istanbuldan gelecek arkadaslar var mı ????

bende istanbuldan hareket edeceğim salı sabahı çıkarız
    arabayla gideceğiz bizim ankarada akrabalar falan var onları görürüm ilk ailemle gideceğim sonra 5 gibi teslim oluruz tertip
    ismim selim
  • arkadaslar bulusup mu gideceğiz..
  • arkadaşlar salı sabahı saat 10 thy bilet aldım biryerlerde buluşalım ismim özgür usta birliği erzurum
    mail:ozgur.yorul@iha.com.tr
  • tertıp ben de salı sabahı yola cıkarım orda kesın goruselım. benım ısmım de gokhan. istanbul beykoz dan
  • ben ankarayı az çok biliyorum ancak mamak'ı bilmiyorum nasıl gidileceğinide bilmiyorum..Aştide buluşmak gerek
  • tertıpler ben ıstanbuldan gelıcem ve buyuk ölcude gece yola cıkıp sabah astıde olurum maıl adresımı verdım ersinerg@hotmail.com
    bende bulusup gıtmede fayda var sınav yerınde bıle dh kardeslıgı super olmustu bulusalım devreler
  • selim_soylemez@hotmail.com

ekleyin tertiplerim
    istanbul k.çekmeceden salı sabahı gideceğim ankaraya 4-5 gibi teslim olmayı düşünüyorum ben son ana kadar özgür kalmakda fayda var D:
    Sınıfı PİYADE 
    Statüsü Kısa Dönem Er 
    Branşı - 
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA 
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği GATA MYO K.lığı
    KEÇİÖREN ANKARA 
    Tertipler sali gunu gorusuruz istanbuldan geliyorum saat 4 5 gibi teslim olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximusix -- 10 Nisan 2011; 2:17:14 >
  • Arkadaslar bence öğlen 12 gibi bulusup 2 gibi birliğe teslim olalım..hem işlemlerimizi hallederiz erkenden.Son ana bırakmayalım..
  • selim ekledık senı msn den nerdesın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.