Bildirim
MECİDİYEKÖY'de telefoncu???
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
var :D bak bende mecidiye köylüyyüm telefonumu iki yıldır aynı yeren alıyorum.çünkü içerde genelde iyi yüzlü ilgili vebilen adamlar var. Profilonun olduğu sokağa girmeden köşede...sağ Yanında fotoğrafçı var, öbür yanında köşede tekel bayisi gibi bir bakal var... telefoncunun tam karşınıda taksi durağı var...adını hatırlamıyorum ama tek zaten...küçük bir dükkan... ha bu gün çıkınca adınada bakarım zaten.Birde istersenwww.hepsiburada.com'dan da bakabilirsibn ordada çok iyi kampanyalar oluyor bazen.Çeşitte bol.Ürün teslimide hafta içi yaparsan hemen 2 gün içinde olabşliyor(ama bu 4-5 günede çıkabilir :) )
-
"Böyle bir yeri, tüm Türkiye'yi dolaşsan bulamazsın." diycektim tam, ama tam da aradığın bölgede yer söylemiş sana dEAn. -
okyanus iletişimmiş adı kardeşim :D ( . ) haklısın aslında ama bu civarda bulunabilcek en iyi yer...yani fiyatları genelde biyasanın bayağ altında ve garantiye götürdüğümdede garantisi sağlam çıkmıştı...adamlar arkadaşım falan değil,ama ilgileri ve güler yüzlülükleri beni genelde(yinede araştırmama rağmen) ordan alış veriş yapmaya itiyor..Yani ben tavsiye ederim o kadar :D -
eywallah kardeşim bugün gidip bi göz atacağım, sürekli tel. değiştirince güvenilir bi satıcı arıyo insan... -
KARKAS AVEA bayii görürsen kaç...
ne dedikleri ne yaptıkları belli değil. Yalan dolan herşey..
benim ve iş arkadaşımın belgelerini kaybettiler 2 hafta arayla ne olduğunu anlamadan 3 hafta oyaladılar sağolsunlar avea ile işbirliği yapıp... -
ben tonerciyim bölgede bütün esnafların ve arkadaşalrımın gittiği dürüst. 2 el alırken ve satarken değerine alan teknik servis uygun cam ve ekran değişimi yapıyorlar
aksesuar çeşitleri fazla ve uygun fiyatları tavsiye ederim
yer tarıfı olarak murat muhallebicisi var merkezde ana caddede onun yanında otobus durağı var onu 3 metre geçince pasaj girişi kuyumcunun altı ismini hatırlamıyorum ordakı arkadaş eskiden emnıyet müdürülüğü hamurabının sokağındaydı dükkanı şimdi orda kendi dükkanında tavsıye ederım..en az kendım 3-5 cıhaz aldım 2 el hiçbir problem yaşamadım birçok destekte ucret almıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonerborsasi.com -- 15 Şubat 2015; 22:10:51 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X