Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
176.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özelden yazdım hocam.
  • SxXXxN kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Bunun için TV box a da ihtiyacınız yok. Filmleri flash a indirip tv ye takıp izleyin. Boşuna para vermeyin yani.
    ilginize teşekkürler hocam ama flash menüsü klasörleri açık gösteriyor. eski bir tv. panasonic plasmalardan. o sebepten basitte olsa stabil çalışacak ucuz yollu bir öneriniz olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herrss1

Morph tv türkçe karakter sorunu yaşıyorum. Movie hd ise hiç altyazı yok çözümleri nedir
    İkinci dili de türkçe seçince düzeliyor.

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    ben aldım ama halen hareket yok
  • Gelen km9 lar root'lu mu? Kontrol edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

11.11 de aynı satıcıdan almıştım. 10 günde teslim edildi. Sürenin yarısı Türkiye'de geçti.

Darısı bizim ürünlerin başına...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Beyler bir sorum olacak. Benim net hızı 11-13 mgbt arası gidip geliyor. Kullandığım tv box 3 yıllık m8s. Dün netten bir film izleyelim dedik. Korku filmi Nun ' ı izlemek istedik. Eşimde ben de korku filmlerini çok severiz. Neyse, film başladıktan 7-8 dakika sonra film takıldı maalesef. Biraz bekleyelim yüklesin dedik ama izletmedik filmi. Şimdi bu durum benim net hızından mı kaynaklı yoksa cihazın yetersizliği mi? Bu arada cihaz ram 2 GB ve kablosuz bağlanıyorum. kM9 gelince de aynı sıkıntıyı yaşar mıyım?
    720p ve 1080p çözünürlük için 5m.bit yeterli olur,
    4K için 25m.bit hız gerekiyor.

m8s derken işlemcisi W mi X uzantılı mı ya da sekiz çekirdekli mi.
    Sadece bir filmde bu sorun yaşanıyorsa filmi paylaşan portaldan kaynaklanıyor olabilir.
    Korku filmleri için alternatif program çok.

• Bugun siparis vererek araniza katildim arkadaslar benim emektar mxııı u bugun sattim vedalasmak zor oldu ama yarin kargoya veriyorum

Mx3 teki konforu umarim bulurum ancak son zamanlarda nedense bazi projeksiyona bagladigimda sikinti oldu ve ip tv yi duzgun izleyemedim zaten isletim sistemide eskimisti

Simdi soru su ki bu aldigimiz adamdan baya siparis gecilmis baktim sorun olmaz umarim

Arayuz benim icin cok onemli kullanan arkadaslar nasil buldular mx3 un arayuzu cok iyidi

Birde projeksiyonda sorun yasamam umarim bu konuda sorun olursa bana destek olacak arkadas ariyorum benim icin onemli cunku

Youtube ve iptv den baska bisey seyretmiyorum zaten film konusunda sorun yasamayacagim belli eski islemci gucunden

Bizim kargolarda umarim sikinti olmaz

• suncuoglu S kullanıcısına yanıt
    Cevabı burada ;
    https://forum.donanimhaber.com/android-tv-box-icin-tavsiye--108948920

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 27 Kasım 2018; 1:20:51 >
  • 04.47 de gelen maile göre hulk 3C store dan aldığım Km9 kargoya verilmiş kargo takibinde tahmini teslimat tarihi 15,26 Aralık yazıyor.

Kargonun gümrüğe takılmama sı için dualarınızı eksik etmeyiniz yapacak başka bir şey yok çünkü taktiri ilahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 27 Kasım 2018; 5:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atisaca

04.47 de gelen maile göre hulk 3C store dan aldığım Km9 kargoya verilmiş kargo takibinde tahmini teslimat tarihi 15,26 Aralık yazıyor.

Kargonun gümrüğe takılmama sı için dualarınızı eksik etmeyiniz yapacak başka bir şey yok çünkü taktiri ilahi
    Evet aynı satıcı benimkini de kargoya vermiş. Diğer mağazadan alanların ki henüz verilmedi sanırım. Hayırlı olsun herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 27 Kasım 2018; 7:2:26 >
  • Bizimkiler de kargoya verilmiş. (eHome Tech Store)

Tahmini varış süresi 17-30 Aralık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıl başına kadar gelmezse en az 1 hafta daha ileri atar tatil nedeniyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 27 Kasım 2018; 8:13:35 >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Kullandığım cihazın işlemcisi dört çekirdekli Amlogic s812 imiş. Ram 2 GB. 3-4 yıllık cihaz. Bu sorunu her zaman yaşamıyorum. Bazen izletmiyor, eziyet oluyor resmen. Şimdi baktım da 53 dolar vermişim zamanında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 27 Kasım 2018; 9:11:54 >
  • Benim ürün de kargoya verilmiş. Umarım yılbaşından önce elimize ulaşır.
  • Evet cihazlar kargoya verilmiş , sevke hazır diyor. Yılbaşına anca gelir. Hatta Ocak ilk haftayı da bulabilir.

• mecool km9 antutuda 46bin alırken x96 max 60bin almış aynı donanıma sahip cihazlar arasında antutu puanı neden farklı bilen arkadaşlar açıklayabilir mi?hangisini alacağımız kolaylaşır
  • P.tesiyi beklediler bütün siparişleri toplamak için herkeste başladı süreç.Bakalım hangi satıcının hangi sitenin ürünü ilk gelecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.