< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (140. sayfa)
-
-
Ben de bir süre daha araştırıp, olmazsa sizin dediğiniz gibi lisanslı bir cihaz alabilirim. Corelec üzerinden disney çalıştırmayı deneyeceğim fırsat bulursam. Ama next stickin harici apk kurulmasının korumaya alınması kötü olmuş. stremio ve seyirtürk gibi kullandığım programlar var. Teşekkür ederim cevabınız için .
-
Disnes+ çalışmanızla ilgili olumlu bir gelişme varmı :)
-
maalesef bir gelişme olmadı. Ben e cihazı sattım ve botech wzone aldım.
-
Muhtemelen bizi de aynı son bekliyor :) Piyasası nedir bu cihazların?
-
Farklı farklı fiyatlar gördüm 2.el sitelerinde. Ben 650 TL ye sattım. Bence ederi bu kadardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Next 4K TV stick'den hala memnun musunuz? Alınabilir bir cihaz mı? Internette Y kablo ile apk kurabilenler varmış. Bu sorunu çözebildiniz mi? Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
-
Merhaba. İlk versiyon KM9 var. GooglePlay’de Disney+ yok. Haliyle apk ile kurdum ancak Türkiye’den giremiyorum. Üyelik bilgilerimle giriş yaptım. Filmi buldum ancak izlemeye bastığımda +91’li bir numara istiyor.
VPN kurdum, ABD’den giriyormuşum gibi. Ona da hata kodu 73 verdi.
Nasıl kurabilirim sıkıntısız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun bende de var. 1-2 yıl sorunsuz kullandım. Şuan hiçbir wi fi yi görmüyor. Sadece lan dan bağlanıyor. Siz bir çözüm buldunuz mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de şöyle bir sorun vardı görüyordu fakat bağlanamıyordum şöyle çözdüm modemden wifi güvenlik düzeyini en düşük seviyeye düşürdüm bu şekilde baplana bildim. Bağlandıkdan sonra tekrar wifi ayarlarını normale dönderdim şu an sorunsuz bağlanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X