Cevabınızı tam anlayamadım, sanırım yanlış kişi etiketlediniz. Ama şunu da sorayım: içinde ki ota ile mi update ettiniz yoksa başka bir yöntemle mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 12 Ekim 2020; 9:24:34 > |
Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (136. sayfa)
-
-
Eyvallah deneyelim bizdequote:
Orijinalden alıntı: jetsonsGeçenlerde android10'a update yaptım. Sıfır kurulum yaptı içerisine yüklü bende şu an. Kurduğum tüm programları tekrar yüklemek zorunda kaldım ama cihaz şu an android 10 :)
Ayrıca timerla ilgili kimse de dönüş yapmadı. Yatarken kapanması için zamanlayıcı kurmuyor musunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nereden update yaptınız hocam?
Hayır size yazdım. Burning tool vs kullanmadım. Dosyayı indirip flash belleğe attım. Local update seçeneği ile update yaptım.
Dosya Link : https://www.mecoolonline.com/pages/android-tv-box-download
Hatta updateden sonra prime video yüklü geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 12 Ekim 2020; 21:46:33 >
-
Öncelikle ilginize teşekkür ederim o halde. İki sorum olacak:
- Yüklü gelen prime videoda hiç film, dizi vb izlediniz mi? Ben programa girebiliyorum ama bir şey izleyemiyorum. Program hiçbir dizi vb. ni açmıyor. (Hatta sizin yazınız üzerine ben de KM9'dan KM9 Pro android 10 yükseltmesi yaptım ama aynı durum devam ediyor.)
- Sizdeki cihaz orjinalinde KM9 mu yoksa KM9 Pro mu? Bendeki KM9 (ama son hali ile üzrinde KM9 Pro-Android 10 yüklü) ve izleyemiyorum. Acaba cihazın donanımı mı yetersiz diye akla geliyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 12 Ekim 2020; 22:40:40 > -
Prime video hesabım yok şimdi bir videoya baktım evet açılmadı ben bunun olayını da netflix gibi hiç açılmıyor sandım.
Bendeki cihaz km9 aospdu km9 pro yüklemiştim şimdi de km9 pro android10'a yükselttim.
Ayrıca çalışmadığına işinize yaramadığına üzüldüm.
-
İki soru daha sorsam:
- cihazın son halinden memnun musunuz? Ben bugün yükselttim, donma ve takılmalar oluyor. Sıkıntılı.
- Airmausumun geri tuşu çalışmamaya başladı. (Oysa kodi içinde çalışıyor, diğer hiçbir şeyde çalışmıyor) kendi orjinal kumandasında sorun yok. Sizde de böyle mi acaba? Özetle eski yazılıma geri döneceğim sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben takılmalar hissetmedim.
Ürünü aldığım dönemde pro için yapılan kumandalardan almıştım airmouse'um yok bu yüzden deneyemiyorum.
-
Teşekkürler bir ara denemek lazım
Eskiye nasıl dönülüyor şu anki romun linki var mıquote:
Orijinalden alıntı: Gunebakan44İki soru daha sorsam:
- cihazın son halinden memnun musunuz? Ben bugün yükselttim, donma ve takılmalar oluyor. Sıkıntılı.
- Airmausumun geri tuşu çalışmamaya başladı. (Oysa kodi içinde çalışıyor, diğer hiçbir şeyde çalışmıyor) kendi orjinal kumandasında sorun yok. Sizde de böyle mi acaba? Özetle eski yazılıma geri döneceğim sanırım.
Ben aşağıdaki linkteki firmware kısmında bulmuştum:
-
DNS değiştirme, tarih değiştirme, Prime Videonun eski apk sürümleri vb. pek çok başarısız denemeden sonra, olayı tesadüfen çözdüm nihayet. İlgilenenler için yazayım: Aptoidden "Amazon Instant Video" uygulamasını indirdim, başka da bir şey yapmadım. Bu arada Amazon prime'ı öneririm arkadaşlar, aylık 8 TL'ye epey kaliteli dizileri var.
Edit: Bu arada yazılımı pro.ya yükseltmiştim, bazı aksaklıklardan ötürü eskiye döndüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 21 Ekim 2020; 7:59:29 > -
Süper oldu bu teşekkür ederim bilgilendirme için
Ben de bu airmouse var. Amazon Prime'da video açıldığında işaretlediğim tuşa basarsanız altyazı ve ses seçenekleri ancak öyle çıkıyor. Ek bilgi olarak sunmuş olayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 20 Ekim 2020; 9:57:44 > -
Merhaba instant videoyu yükledim.videolar oynuyor Fakat altyazı seçenekleri çıkmıyor. Sizde durum nedir? Altyazı seçenekleri çıkıyorsa Sizin kurduğunuzun versiyon bilgisini verebilir misiniz. Tşk.
Düzelme: kumanda paylaştığınız mesajı görmemiştim. Cihazın kendi kumandasındaki menü tuşu da video oynarken ses ve altyazı seçeneklerini aktif hale getiriyor. Mouse , kumanda biraz karışık bir kullanım ama yine de çözüm oldu. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mars51 -- 20 Ekim 2020; 22:44:9 >
Airmouse öneririm. Netflix, chrome vb uygulamalarda hayat kurtarıcıdır.
-
merhaba,
KM9 cihazım var, bu cihaza android 10 nasıl yükleniyor? verdiğiniz linkte android 10 KM9 pro ile uyumlu deniyor. KM9 ile uyumlu olmadığı belirtilmiş.
-
KM9'u önce KMP Pro.ya yükselteceksiniz.
-
Android 10'lu km9 Pro romunu portlamışlar. Onu kurabilirsiniz. Ama ne işe yarayacak ki Android 10?
Netflix 1080 yada amazon prime yüksek çözünürlük sağlar diye düşünmüştüm ama....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X