Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
176.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf bu yüzden nickimi yeni değiştirdim hocam.
    Sabah ne güzel sevinçliydim akşam maçlarım var bakacağım dedim. Maç başladı bir şimşek hoopp tv box el fatiha...

1 saat uğraştım farklı kablolar farklı tvler farklı hdmi portları nafile.

Maçlarda zehir oldu, ne gsnin galibiyetine sevinebildim nede denizlinin mağlubiyetine üzülebildim. 🤦‍♂️😅

O kadar şey yüklemiştim en başta türkvod seyirtürk ve diğer aplikasyonlar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu aralar donma yapmaya başladı sanki benimki bu kadar çabuk mu yıprandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navigation bar a güncelleme gelmiş aptoide de gördüm yükledim uygulama ücretli olmuş bar rengini değiştirmiyorsunuz ekranda sürekli açık kalıyor kaldırıp yine eski sürümü kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 14 Eylül 2020; 2:29:59 >
  • Arkadaşlar amazon prime bizim cihaza yükleniyor ama videolar açmıyor. Hem Googleplay hem de aptoide versiyonlarını denedim.
    Ayrıca apk bilen var mı netflix gibi?

• albati kullanıcısına yanıt
    Bende açamadım 7,90 TL iyi fiyat ama kaçırmayın derim diğer arkadaşlara
    Root hide yaptım magisk ile belki işe yarar diye olmadı inşallah düzgün bir APK buluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aviator_

Bende açamadım 7,90 TL iyi fiyat ama kaçırmayın derim diğer arkadaşlara
    Root hide yaptım magisk ile belki işe yarar diye olmadı inşallah düzgün bir APK buluruz.
    2-3 senedir kullanıyoz, en son hd netflix apksını da bulduk idare ediyorduk.
    Şimdi amazon prime açıldı ama bizim cihazda çalışmıyor.
    Mi box s mi alsak diyorum ama 2 senelik ve düşük donanımlı cihaza 400 küsür vermek de ne bileyim, karar veremedim.

Gerçi bizim cihaz ne kadar donanımlı olsa da merdiven altı olduğundan sürekli resmi uygulamalarda lisans sorunu yaşıyoruz.

Aynen öyle. Sırf donanımlı ve Netflix açıyor 4k desteği var diye aldık ancak yalan oldu. O dönem keşke mi box alsaydim diyorum. Zaten kullandığım 3 tane uygulama var. Netflix YouTube stremio mi box bunlar için yeterli bir cihaz. Mi box ın direk desteği varmi prime için sanıyorum üstünde tuşu vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: aviator_

Aynen öyle. Sırf donanımlı ve Netflix açıyor 4k desteği var diye aldık ancak yalan oldu. O dönem keşke mi box alsaydim diyorum. Zaten kullandığım 3 tane uygulama var. Netflix YouTube stremio mi box bunlar için yeterli bir cihaz. Mi box ın direk desteği varmi prime için sanıyorum üstünde tuşu vardı
    Hocam o dönem ben önce Mi box 3 almıştım ama beklentilerimi karşılamadı iade ettim.
    Kapanmıyor, uyku moduna geçiyor bu yüzden HDD'ler de uykuya geçmiyordu.
    Bir de AVR ile kullandığımdan dijital sesleri aktarmada sorun yaşamıştım.
    Tabi o zamanlar daha çok medya oynatıcı beklentim vardı. Netflix vs. kullanmıyordum.
    KM9 bizi Android TV versiyonuna alıştırdı.

Şimdi Mi box S biraz daha iyileştirilmiş modeli, donanım olarak pek fark yok.
    Sırf Amazon prime video için değer mi bilemedim. Bir kaç ay sonra prime'ın fiyatı yükselir ve içerikler bizi tatmin etmezse pişman olmayalım.
    Gerçi pişman olsak ne olacak çok para değil aslında.
    2 yıl önce de aynı paraya satılıyormuş, kurları düşününce şimdi yarı fiyatı gibi bişey.

Konuştukça fikir değiştiriyorum

Sadece streaming için Xiaomi stick tv çıkardı fiyatı da uygun ama donanım baya zayıf. Kullanıcı yorumları olumlu olursa bir tane ondan almayı planlıyorum. Diğer türlü zaten km9 yeter

• Almak isteyen olursa ben cihazımı satıyorum, zaten doğru düzgün kullanmaya da fırsatım olmadı. Tertemiz, sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Arkadaşlar amazon prime bizim cihaza yükleniyor ama videolar açmıyor. Hem Googleplay hem de aptoide versiyonlarını denedim.
    Ayrıca apk bilen var mı netflix gibi?
    Netflix hd seyredebiliyor muyuz? Apk’nı paylaşır mısınız? Ben netflix’i540p seyrediyorum, idare ediyor. 720p gösterebilen aplk bulursam çok memnun olurum.

• Merhabalar,

Cihaza air mouse kumanda bağladım. Yanında gelen algılayıcıyı km9'daki boş usbye taktım. Gayet güzel çalışıyorlar ancak sanal klavye birtürlü ekrana gelmemekte. Usb algılayıcıyı sökünce sanal klavye aktif oluyor. Bu sorunu yaşayan, çözen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • xLUNATICx kullanıcısına yanıt
    Bende de gelmiyordu. Sırf bu yüzden sesli komutun olduğu uygulamalar dışında klavyeyi kullanabilmek için air mouse'un usbsini çıkarmak durumunda kalıyordum.

Aradım taradım bulamadım, bilen varsa yazsın nasiplenelim.

Tabi ürünüm servisten gelirse 😅

• Mecool km9 tv boxum vardı, bozuldu servise gitti ve yapılamadı. Para iadesi formu oluşturuldu sanırsam para iadesi yapılacak hepsiburada tarafından.

Yeni bir tv box alacağım, bütçe 600 tl ve yurt içi düşünüyorum. Aliexpress artık kargo ücreti almaya başladı ve devlet yüksek vergiler koymaya başladı, korkmaya başladım.

X96 max plus iyi midir ? Başka tavsiyelere de açığım.

• Mi box veya Amazon firestick veya Xiaomi stick al kafan rahat eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetYOL -- 28 Eylül 2020; 15:19:25 >
  • AhmetYOL kullanıcısına yanıt
    Ethernet portu yok bunların.
    150 tl ugreene para gömmem gerekebilir oda aliexpressten yani

• Ethernet ihtiyacın yokki bunlarda mecool gibi ethernet mecbiriyetin yok

• Timer olarak kullandığınız kaliteli ve kullanışlı uygulama var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 4 Ekim 2020; 19:31:29 >
  • Amazon Prime Video yükleyemedim cihaza. Tecrübesi olan var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt

Geçenlerde android10'a update yaptım. Sıfır kurulum yaptı içerisine yüklü bende şu an. Kurduğum tüm programları tekrar yüklemek zorunda kaldım ama cihaz şu an android 10 :)

Ayrıca timerla ilgili kimse de dönüş yapmadı. Yatarken kapanması için zamanlayıcı kurmuyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.