< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 10 Aralık 2018; 17:26:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 10 Aralık 2018; 17:26:25 > |
Arkadaşlar km9 ile ilgili kısa bir video çektim. Performansını merak edenler izleyebilirler.
https://www.youtube.com/watch?v=ttsWkiRxdXM |
Netflix sonsuza dek marketten saklayamaz uygulamayı. Elbet markete ekleyecek. (Android TV)
Sadece netflix için alınması doğru değil zaten. Bu alette yeni nesil işlemci yüksek ram ve stabil bir işletim sistemi var. Daha önce yazmıştım izlenimlerimi ama detaylı olarak şimdi fırsatım oldu. -Cihaz çok stabil ve hızlı. Anında tepki veriyor donma/takılma olmadı saatlerce kullandım. -Marketi normal google play(cep ve tablet marketi) değil. Android TV e uygun Google play marketi var. Yani Android TV uyumlu uygulamaları görüyorsunuz. -Markette neler var derseniz, Puhu TV, Youtube, kodi, tv+ vb. temel uygulamaları bulabilirsiniz. Tivibu, Digiturk play gibi uygulamalar markette yok(ben türk telekoma mail attım android tv uyumlu hale getirin lütfen diye) ama bunun cihazla bir alakası yok ilgili uygulamanın yayıncı ve google ile alakalı. Android TV uyumlu versiyonu geliştirdiklerinde markete eklenir. -Cihazda Aptoide TV diye bir market var tam olarak Türkçesi şudur ki "Google Play" den cep telefonuna yüklenebilen uygulamalar bu markette var. Ancak uygulamaların çoğu fare ile kontrol edilebiliyor (cep sürümü olduğu için). Burada Tivibu, Chrome gibi uygulamalar. -HDD resetlemesi evet var ama hdd adaptörlü olursa veya cihaz kapalıyken takarsanız problem yok. -İntenretin 24 mbit. 22 mbit hız aldı cihaz kablolu ile. Wifi kullanmadım. -Youtube, puhu tv. vb. uygumalar kalite olarak hiç bir problem yok. Yayın neyi destekliyorsa gösteriyor. -Netflix SD yayınında problem yok. Çalışıyor ama HD ve UHD için sanırım apk beklemek gerek ancak yakında durum düzelir. -Air play ve dlna test etmedim işime yarayan birşey olmadığı için. -İP TV problemsiz sıkıntısız kolay bir şekilde izliyorum. -Cihazın arayüzü saf android değil. Android TV olarak geliyor. Nvidia Shield TV deki ile aynı arayüze sahip. -Oyun ile işim olmadığı için denemedim. -Sesli komut özelliği Türkçe destekli ve problemsiz çalışıyor. Temel işlevleri yerine getiriyor. (Puhu tv aç, saat kaç gibi sorular sorabiliyorsunuz. vb.) -Kumandası çok narin ve ele tam oturuyor kalite hissi veriyor. -Andorid TV özelliklerinin nimetlerinden yararlanıyorsunuz, mesela ben netflix izliyorum ana ekrana geldiğimde netflix yayını sağ altta devam ediyor. -Özellikleri yeni keşfediyorum bende. Güzel bir dünya Android TV. zaman geçirmek için birebir. |
Amazon fire stick ve diğer atv rom'lu tv box'lar için:https://kporte.wixsite.com/files
Eklediğim linkten bir çok mod'lu uygun apk'lar indirip yükleyebilirsiniz. İlk baştaki APKtime uygulamasını ilk olarak yükleyin, içinde atv romlu cihazlar için luncher dahil bir çok araçların apk'ları var. Ya da google da "atv suitable for rom devices apk" diye aratın, bir çok kaynak var Bulduğunuz apk'ları Pc'e yükleyin. usb üzerinden cihaza daha rahat yüklersiniz. |
forumda herkes biliyordur ancak genede bilmeyen kalmıştır diye Netflix ile ilgi küçük bir not ekleyim dedim. çünkü okuduğum mesajlardan herkes netflix 4 k olayına takılmış olduğunu gördüm...
malumunuz netflixi hepimiz ücresiz ultra hd izliyoruz...sanal kredi kartı oluşturup 1 ay deneme sürümünü ücretsiz izliyoruz...1 ay sonra tekrar başka bir sanal kart oluşturup başka bir mail adresi ile tekrar izliyoruz...olurya bilmeden para verip izleyenler vardır diye küçük bir hatırlatma :) |
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR
EVİNİZDEN BEREKET, SAĞLIK, MUTLULUK, HUZUR EKSİK OLMASIN İNŞALLAH |
Muhteşem fikir hocam, tüm çalışan uygulamaları bir alanda topmamız yeterli, Mecool_KM9 adı altında bir bir google drive açılsa yeterli olur, herkesede acık olsa işlem tamamdır, Konu sahibi yapabilir sanırım... en baş sayfayada eklese..
|
Dün geceden beri uğraşıyorum. Dizayn aşamasında. Yeni başlayanlar için şimdilik yeterli olur.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813 |
Hocam modlu vavoo kur(turkvodlu olan)..cinema HD ad free olan apkyi kur..sensi TV..puhu tv..aptoide tv yi kurup kirmizi logolu netflixi kur(wireless fare almalisin).netflixi surekli ücretsiz kullanmak için sanal kredi kartı ve mail adresin ile bir aylık aldın.bitime yakın iptal Edip başka sanal kart oluşturup başka maille yeniden al.boyle böyle..bu arada bazı apklar ana sayfada çıkmıyor.cikmasi için sideload-channel-launcher apksini googleye yaz indir.biraz kurcala işte cihazı.bu söylediklerimi yuklediysen hayal bile edemeyeceğin kdr kanallara sahipsin..yabancı alt yazılı bütün filmler..güncel türk filmleri diziler..vs vs..internetin hizliysa hepsi bedava..bu cihaz kullanmasını bilene derya deniz..ben çok memnunum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|