Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
176.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

KM9'u önce KMP Pro.ya yükselteceksiniz.

onu nasıl yapacağız? önce android 8.1'den android 9'a mı yükseltmek gerekiyor?

• otchill O kullanıcısına yanıt
    Yok öyle olmuyor. Onun içinse uğraşmayın. Bu cihazda netflix 1080p için çözüm coreelec çalıştırmak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt

Bravo hocam. Sırf prime için Mi box alacaktım süper oldu bu. Ama çözünürlük çok iyi değil. Ayarlarda hepsi full olmasına rağmen. Aksiyon filmlerinde özellikle çok belirgin oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albati kullanıcısına yanıt

Ne demek. Paylaşalım ki herkesin yararına olsun. Görüntü kalitesi filmden filme değişiyor sanki. Dün izlediğim filmde görüntü fena değildi. Dediğiniz gibi bende de görüntü kalitesi en iyi ayarında. Netflix'teki gibi çözünürlüğü test edebilsek güzel olacak ama ben bulamadım.

• otchill O kullanıcısına yanıt

Aşağıda paylaştığım linkte çok güzel anlatılmış, inceleyin isterseniz:

• paylaşım için teşekkürler, ancak bu işlemi yaparken cihaz brick felan olursa sorun yaşarım diye düşünüyorum. Son durumda andorid 9.0 yada 10 ile cihazda işe yarar ne gibi faydalar var? Nasıl bir fark yaratır? kısaca özetlerseniz o duruma göre güncellemeyi yapıp yapmayacağıma karar vereceğim.

yardımlarınız için tekrar teşekkürler

• Arkadaslar amazon prime i sorunsuz çalıştıran var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilburak35 -- 27 Ekim 2020; 14:11:1 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 28 Ekim 2020; 8:31:57 >
    bunları denemiştim ama çalışmadı. tekrar komple silip bi daha deneyim. sagolun

• Aptoidden "Amazon Instant Video" uygulamasını kurup, denediniz mi? Normal Prime Video uygulamasını değil, Amazon Instant Video uygulamasını.

onu imdirmedim sanırım bi de onu deneyeyim.

• Merhaba arkadaşlar..Öncelikle hepimizin Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..Benden de size bayram hediyesi gelsin   Netflixi 1080p izlemek isteyen arkadaşlar bu apk yı kurun boxunuza ve izleyin..Modlu bir apk dır...Buradan indirebilirsiniz..

https://mega.nz/file/7wFD1SQL#Hgx62q0SX3IrIEbZrYXJjzZ9ZK0nXJSMAgHGNCBdj70

Bu apk nın boxunuzda 1080p çalıştırması için Widevine L1 sertifikası olması gerekir sertifikanız L3 ise 1080p çalışmaz..Bunu Drm info apksı indirip çalıştırarak öğrenebilirsiniz...Saygılar..

• exotic34 E kullanıcısına yanıt
    Key istiyor. Sizde varsa başka yere upload edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Key istiyor. Sizde varsa başka yere upload edebilir misiniz?

kontrol ettim verdiğim linkten normal indirilebiliyor siz key istiyor demişsiniz öyle bir durum yok ama tekrar kontrol edeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic34 -- 18 Kasım 2020; 1:6:57 >
    Nereden buldunuz bu arada bu apk'yı? Bi konu linki falan var mı takip edebileceğim? Freaktab'e baktım da göremedim.

Mega'dan indirmek için decryption key istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 29 Ekim 2020; 21:53:59 >
  • quote:

Nereden buldunuz bu arada bu apk'yı? Bi konu linki falan var mı takip edebileceğim? Freaktab'e baktım da göremedim.

Mega'dan indirmek için decryption key istiyor.

ben key koymadım megaya ama neden istedi anlamadım

Bu apk yı bende Freaktab tan almıştım KM3 konusunda var ama orada verilen Mega linkleri ölmüş.. link burası: https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x2/765121-mecool-km3-android-amlogic-s905x2-android-9-0-ddr4-4-64gb-rom-dual-wifi-bt4-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic34 -- 18 Kasım 2020; 1:5:27 >

Oturum açma ekranında sizi netflix'e başlayamıyoruz diyor.

• quote:

Oturum açma ekranında sizi netflix'e başlayamıyoruz diyor.

Sertifikayı kontrol ettinizmi L1 olması gerekir..Birde başka kurulu Netflix apk ları varsa hepsini silip sadece bu apk yı kurup yeniden deneyin.. bendeki Km3 te sıkıntısız çalışıyor test patternde de çözünürlük 1080p olarak gözüküyor..Sizde neden bağlanma hatası verdi bilemiyorum..

Sertifika l1. Fakat km3'te orijinal Google sertifikası varken km9'da yok. O yüzden bu tip apklar çalışmıyor.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.