Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
176.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atinali28

Telegram uygulamasını çok fazla kişi kullanmıyor. Bu uygulama yerine WhatsApp veya Bip kullansak daha uygun olmaz mı?

%99 kişi telefon numarası görünsün istemiyor.
    O yüzden Telegram uygun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üzerinden indirdiğim filmleri Android box ile izleyeceğim. 4k derdim yok. Daha ekonomik hangi cihazı onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg smart tv kullanıyorum ama dibim düştü adeta cihazı görünce
  • Bence whatsapp grubu kurmak daha kullanışlı olur.Daha aktif olur.Mesela iptv grubu var baya yararlı oluyor.

• Cihazları gelen arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun biraz resim,görüntü bilgi paylaşın sanırım gömüldünüz KM9
  • Arkadaşlar merhaba,

Benim KM9 da bugün elime ulaştı.Cihazın dilini Türkçe yaptım ve logiteck k400 plus klavye bağladım ancak klavyedeki Türkçe karakterler çalışmıyor.Ayarlara bakıyorum klavye dillerinde Türkçe görünmüyor.Bu sıkıntıyı nasıl aşabilirim fikri olan var mı?
  • Video, resim, genel değerlendirme bekliyoruz arkadaşlar.
    Özelikle kıyaslama yapacak kişiler varsa süper olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mecool Km9 Satmak isteyen olursa pm gönderebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Anlatamadım sanırım. HD veya UltraHD simgesi çıkıyor ya diyelim ki TV 4K değil o zaman UHD çıkmıyor mu?
    Ben olaya ses açısından bakıyordum.

Pro+ da YouTube 4k 1080p TV de YouTube 4k izlenebiliyor tabi bu gerçek 4k seyrettiğimiz anlamına gelmiyor.

Km9 da Netflix 4k ama aynı ses sisteminde olduğu gibi, eğer TV 4k ise Netflix bunu anlıyor ve çözünürlük 4k veriyor. Sorunuzun cevabı normalde 1080p TV de Netflix 4k açılmaz. Hdcp gibi koruma protokolleri var. Ama Çinlilerin sağı solu belli olmaz belki bunu aşmanın yolunu bulabilirler.

Bende zidoo da var, torrentden indirdiğim 4k filmleri projeksiyon da 1080p olarak izliyorum ve normal 1080p filmden çok daha iyi görüntü alıyorum.

Km9 eğer Netflix 4k yayını 1080p TV ye verebilirse o zaman görüntü kaliteside HD yayına göre çok daha iyi olur.

• suncuoglu S kullanıcısına yanıt
    Bunun için TV box a da ihtiyacınız yok. Filmleri flash a indirip tv ye takıp izleyin. Boşuna para vermeyin yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haftasonu “Hulk 3C” lakaplı satıcıdan ürünü alıp da kargolanan var mı?

Bir de bu standart gönderim(Aliexpress’in) takipli midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morph tv türkçe karakter sorunu yaşıyorum. Movie hd ise hiç altyazı yok çözümleri nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Haftasonu “Hulk 3C” lakaplı satıcıdan ürünü alıp da kargolanan var mı?

Bir de bu standart gönderim(Aliexpress’in) takipli midir?
    EHone Tech de başlamadı daha

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    11.11 de aynı satıcıdan almıştım. 10 günde teslim edildi. Sürenin yarısı Türkiye'de geçti.

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhunter

Arkadaşlar merhaba,

Benim KM9 da bugün elime ulaştı.Cihazın dilini Türkçe yaptım ve logiteck k400 plus klavye bağladım ancak klavyedeki Türkçe karakterler çalışmıyor.Ayarlara bakıyorum klavye dillerinde Türkçe görünmüyor.Bu sıkıntıyı nasıl aşabilirim fikri olan var mı?
    Playstoreda external keyboard helper diye program olması lazım. onu kurup klavye ayarlarından aktif ederseniz Tr karakterler çalışır. Ancak ekran klavyesi çıkmayabilir. Sadece harici klavye ile yazı yazabilirsiniz. Şu an kullandığım mi boxta bu şekilde. Km9da da aynıdır muhtemelen.

• Km9 ları gelen arkadaşlar güle güle kullansınlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SxXXxN kullanıcısına yanıt
    Ustam videonuzu izledim bize vermiş olduğunuz bilgiler için tşkler smart iptv ( yüklü olan iptv kanallarından bahsetmiyorum ) uygulaması ücretlimi hangi sürüm ve apk paylaşımı yapabilirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.