Şimdi Ara

Medal Of Honor BETA 2010 -Test- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • single kısmı unreal3, multi kısmı frostbite motoruyla yapılcakmış..
  • Grafikler biraz hayal kırıklığı olmuş sanki..
  • MÜŞAVİR arkadaşımıza key verdim oda 5850 de test edip ss leri burada paylaşacak, hem karşılaştırmış oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

single kısmı unreal3, multi kısmı frostbite motoruyla yapılcakmış..

Hmm ilginçmiş. İlk defa bir oyunun single ve multi bölümleri için farklı motor kullanıldığını duyuyorum. Epic fail olmasın da
  • Single akar o zaman. Zaten multi oyunlarla işim olmuyor. Çünkü ilk çıkan trailer neree şu yukarıdaki çamur görüntüler nere. çok fark var. demek sebebi buymuş.
  • Zaten oyunun Single kısmını EA Los Angeles Studios yapıyor, Multiplayer kısmını DICE yapıyor. İki bölümde kullanılan oyun motorları farklı. Single kısmının çok iyi olmasını bekliyorum. E3 deki sunumda multiplayerı fena durmuyordu, son halini oyun çıkınca görürüz.
  • evga presscisionda renderer ı nasıl gösteriyoruz oyunda d3d10 falan yazıyor ya..ayrıca oyun 2. bc2 gibi olmuş adamı yürütme biraz sıkıntı gibi..ayarları yüksek yaptım bayağı rahat oynatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 21 Haziran 2010; 19:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

evga presscisionda renderer ı nasıl gösteriyoruz oyunda

Evga değil MSI afterburner kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Chucky-

quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

evga presscisionda renderer ı nasıl gösteriyoruz oyunda

Evga değil MSI afterburner kullandım.

cevap verdiğin için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

yine mi 2. dünya savaşını anlatıyorlar yoksa modern birşeyler varmı oyunda.

Zaten 2. dünya savaşında M4A1 vardı değil mi...
  • alternatif evrende geçiyordur belki
  • 3 4 senedir grafikler hep aynı seviye yemin diyorum şu ekran kartımı niye aldım diye kendi kendime soruyorum daha faydalı şeyler yapabilirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

3 4 senedir grafikler hep aynı seviye yemin diyorum şu ekran kartımı niye aldım diye kendi kendime soruyorum daha faydalı şeyler yapabilirdim

8800gt zamanında o kadar çok sattı ki, oyun yapımcıları da bunları düşünüyor. Kaç yıllık Unreal Engine 3 hala kullanılıyor ve kullanılacak. (örnek: Mass Effect 3)
  • Farklı bölümden ss ler eklendi.
  • Biraz geç oldu ama artık kusura bakmayın. Zaten KEY'ide alıp hiç ettim. Keşke iş görecek biri alsaymış. online oynamak bana göre değilmiş, gözümü açamadım doğru düzgün. SS almaya vakit bulamadan indiriyor adamlar. Neyse artık sakin yerlere kaçarak birkaç ss almayı başardım. Bununla idare edicez, malum "Koyunun olmadığı yerde Keçiye Abdurrahman Çelebi derler" miş.

Ayrıca şu resimleri yüklemek bile 30-35 dk sürdü. İE denmidir nedir bilemiyorum ama işin içine resim girince PC sanki çöküyor. (google görselde arama yapıyorum hiçbir resmi göstermiyor mesela, neyse bu ayrı bir mevzu)

Medal Of Honor BETA 2010 -Test-

• @MÜŞAVİR

Dostum key telef olmaz merak etme, oynayamadıysan istediğin birine verebilirsin bilgileri.
  • quote:

@MÜŞAVİR

Dostum key telef olmaz merak etme, oynayamadıysan istediğin birine verebilirsin bilgileri.

Senin çözünürlüğe sahip olmadığımdan 1440*900 de yapabildim ancak ve senin ss aldığın yerlerden alamadım maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

@MÜŞAVİR

Senin çözünürlüğe sahip olmadığımdan 1440*900 de yapabildim ancak ve senin ss aldığın yerlerden alamadım maalesef.

Tamam sorun değil, oyunun 2. haritası biraz daha sakin, aslında orada rahat ss alıp oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Chucky- -- 22 Haziran 2010; 1:58:23 >
  • Kasmasa nolcak ya çamur gibi grafikler COD4 bile daha iyi

• Dağa taşa bakıyorumda sanki dx5 le yapmışlar oyunu.Bildiğin kutu gibi taşlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.