Şimdi Ara

Medal Of Hornor Limited Edition(Bölümde takıldım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm arkadaşlar medal of hornorda 'get into the soflam' diye bir bölümde kaldım 20-25 kere oynamışımdır.Hala geçemedim Deli oldum yardım ederseniz sevinirim...Oyundan Resim

• büyük zevk aldığım bölüm mouse un topuyla 3 tane silah çeşidin var , mouse ın 1.tusu ile hedef seçiyorsun üstüne gelip.. biraz hızlı olacaksın.
  • lazer güdümü ile çalışıyor sistem fakat ortadan sonra lazer çalışmıyor anlamış değilim takıldım kaldım
  • İlk oynadığımda lazer sol taraf ile orta taraf arasında aktifti.. sonraki oyunlarımda sağ ile orta arasında aktif kaldı ve bölümü geçemiyorum. Oynayıp geçenler bilgi verebilir mi?

Edit: E tuşuyla lazer diğer tarafta aktif oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutp -- 18 Ekim 2010; 0:06:00 >
  • bende burada kaldım sanırım. oyunun daha başları. lazer güdümü felan yok ilk oyunda bi ateş edebildim ama tutturamadım sonraki oyunlarda ateşte edemedim lazer güdümü yok E harfi ile de aktif olmuyor.
  • bende aynı problem var oyundaki bug ın laserin üst tarafta yazan RNG range yani mesafe den kaynaklandığını tahmin ediyorum çünkü hedeflediğinizde haritanın bazı kısımlarına dürbünü doğrultğunuz zaman 0004 metre gibi olanaksız rakamlar veriyor buda lazeri 4 m flan gibi bi mesafe uzağa tuttuğunuzu ve sizin kendi hattınız olduğunu varsayarak vurmuyor haritadan kaynaklanan bi hata dikkat edin ne zman RNG de 400 500 gibi bi rakam yazsa ozman saldırı yapabilmektesiniz nası fixlicez oda bi soru :)
  • bu arada bölümü restartlayın düzeliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.