Şimdi Ara

Medcell kazığı lg g2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lg g2 de artık bildiğimiz alıştığımız ekran sararması olayı baş gösterdi yaklaşık 1- 1,5 ay önce üstelik sağ üst köşe kalın bir çizgi halinde ,sol üst köşe de mercimek büyüklüğünde . Kliksa'dan almıştım telefonu mayıs 2014 de 1199 tl ye.Tabi uygun fiyat diye paralel ithalat falan demeden atladım. Medcell garantiliymiş.Tabi birşey olmaz deyip aldım.Bugün baskı kaynaklı ekran sararması şeklinde bir sebep ile 450 tl ücret istediler.Telefonun tamiri için.Bende geri yollamalarını işlem yapmamalarını söyledim.Hiç kimse ben aldım hala taş falan demesin denk gelme, şans meselesi paralel ithalat telefonlarda 200-300 ucuz diyoruz sonrasını düşünmüyoruz.

İlk ve son kazık yemişliğim olsun bu.Zaten telefonu gelince en yakın zamanda olduğu gibi satışa koyacağım uygun fiyata. Medcell ile işiniz olmasın.Ben memnun olana denk gelmedim henüz.Sıfır darbe, ki neredeyse sıfır çizikli fonksiyonel hiç bir sorunu olmayan telefona baskı ile ekran sararmış dediler Lg Türkiye bile bunun kronik lcd hatası ve kendilerinin sorunu olduğunu söylüyor.Paralel ithalat oradan buradan hele ki medcell cihazları bir daha düşünün falan da demiyorum.Almayın arkadaş, denk gelince parasını bırakın mal gibi hissediyorsunuz.1-2 kişi belki okur da vazgeçer diye yazdım bunu.Kalın sağlıcakla.

• chnbfr C kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam. bende medcell garantili aldım ve dediklerinizden sonra içime kurt düştü. ama işte dediğiniz gibi 200-300 daha ucuz bulunca cazip geliyor.
  • Sen oyle diyorsun ama bende 1 bucuk sene once turkcell den yani başarı garatisi adi altinda aldim bende de 309 serisi oldugu icin ekranda sararma oluştu dedik okadar garantili aliyoruzz madem goturelimde yenisini taksinlar ve sonuc husran ekranda cizik dahi yok kulanici hatasi var diyip yapmadilar okadar anlatsamda dusrumu sizin hataniz dediler ve yapmadilar siz siz olun asla başarı garanti li cihaz almayin isi yokusa suruyolar simdi en kisa zamanda tuketici hakem heyetine gidecem
  • Ekran sararmasi ile karsilasan arkadaslar telefonda cok oyun oynayipta telefonu cok mu isindiriyorsunuz ? Bende g2 kullaniyorum iyice tirsmaya basladim bide sizin seri ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

geçmiş olsun hocam. bende medcell garantili aldım ve dediklerinizden sonra içime kurt düştü. ama işte dediğiniz gibi 200-300 daha ucuz bulunca cazip geliyor.

Haklısın cazip oluyor ama bir anda cortluyor , sonra uğraş dur.Emini bu tarz sorunlar Vodafone, turkcell ,yada direkt firma servislerinde de çıkıyor yok değil ama paralel ithalatçıların servis olayı yok, onlar sekreterya 2 tane müşteri temsilcisi bayan bitti. Valla marka takıntım yok Apple da kullandım,Samsung da , lg de...Ne olursa olsun satış sonrası artık benim için 200-300 liradan daha önemli.. Tecrübe ettim bunu.Bugün yaşadığım sinirin 200-300 lıra ile ölçülmeyeceğini düşünüyorum.Abartarak söylileyyim bu adamların teknik servisinde tonavida bile olmadığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mak06

Sen oyle diyorsun ama bende 1 bucuk sene once turkcell den yani başarı garatisi adi altinda aldim bende de 309 serisi oldugu icin ekranda sararma oluştu dedik okadar garantili aliyoruzz madem goturelimde yenisini taksinlar ve sonuc husran ekranda cizik dahi yok kulanici hatasi var diyip yapmadilar okadar anlatsamda dusrumu sizin hataniz dediler ve yapmadilar siz siz olun asla başarı garanti li cihaz almayin isi yokusa suruyolar simdi en kisa zamanda tuketici hakem heyetine gidecem

Abi istisna olabilir tabi ki .Satış sonrası her şeyi ile teknik servis , bilgi , ulaşılabilirlik en iyi hangisi yada hangileri ise onları tercih etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhakan23

Ekran sararmasi ile karsilasan arkadaslar telefonda cok oyun oynayipta telefonu cok mu isindiriyorsunuz ? Bende g2 kullaniyorum iyice tirsmaya basladim bide sizin seri ne ?

Ben aksine hiç oynamam bir ara clash of clans'a sardım. O da 1 ay sürdü ilgilenemedim.Net ve telefon daha çok.Telefonu ısındıracak bir özel uygulama felan da yüklemedim.Seri no ; nerenin malı hazırda aklımda yok 1-2 güne telefon gelince yazarım.
  • 14k6 bendeki sorun yok
    Lg vintek zamaninda parca yok diye g3 veriyordu size killik yapmislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbfr

quote:

Orijinalden alıntı: xhakan23

Ekran sararmasi ile karsilasan arkadaslar telefonda cok oyun oynayipta telefonu cok mu isindiriyorsunuz ? Bende g2 kullaniyorum iyice tirsmaya basladim bide sizin seri ne ?

Ben aksine hiç oynamam bir ara clash of clans'a sardım. O da 1 ay sürdü ilgilenemedim.Net ve telefon daha çok.Telefonu ısındıracak bir özel uygulama felan da yüklemedim.Seri no ; nerenin malı hazırda aklımda yok 1-2 güne telefon gelince yazarım.

Cok tesekkur ederim cevaplarin icin de ben iyice tirsiyorum bune ya bende senin gibi kullaniyorum korkudan oyun oynayamiyorum.
  • quote:

Herkese selamlar;

Lg g2 de artık bildiğimiz alıştığımız ekran sararması olayı baş gösterdi yaklaşık 1- 1,5 ay önce üstelik sağ üst köşe kalın bir çizgi halinde ,sol üst köşe de mercimek büyüklüğünde . Kliksa'dan almıştım telefonu mayıs 2014 de 1199 tl ye.Tabi uygun fiyat diye paralel ithalat falan demeden atladım. Medcell garantiliymiş.Tabi birşey olmaz deyip aldım.Bugün baskı kaynaklı ekran sararması şeklinde bir sebep ile 450 tl ücret istediler.Telefonun tamiri için.Bende geri yollamalarını işlem yapmamalarını söyledim.Hiç kimse ben aldım hala taş falan demesin denk gelme, şans meselesi paralel ithalat telefonlarda 200-300 ucuz diyoruz sonrasını düşünmüyoruz.

İlk ve son kazık yemişliğim olsun bu.Zaten telefonu gelince en yakın zamanda olduğu gibi satışa koyacağım uygun fiyata. Medcell ile işiniz olmasın.Ben memnun olana denk gelmedim henüz.Sıfır darbe, ki neredeyse sıfır çizikli fonksiyonel hiç bir sorunu olmayan telefona baskı ile ekran sararmış dediler Lg Türkiye bile bunun kronik lcd hatası ve kendilerinin sorunu olduğunu söylüyor.Paralel ithalat oradan buradan hele ki medcell cihazları bir daha düşünün falan da demiyorum.Almayın arkadaş, denk gelince parasını bırakın mal gibi hissediyorsunuz.1-2 kişi belki okur da vazgeçer diye yazdım bunu.Kalın sağlıcakla.

Ben de sizle aynı durumdayım yeni yolladım medcele telefonumu.
    O zaman bana da aynısını yapacaklardır muhtemelen.
    Telefonda darbe izi var mıydı?
    Bir de bu koşullarda hakkımızı nasıl aramalıyız araştırdınız mı?
    Bu nasıl ahlaksızlık yahu!

• Ekran sararması olayı sabit bir sorun. Telefonda darbe falan yoksa paralel olsun distribütör olsun garanti dahilinde yapıyorlar. Kesinlikle tüketici hakem heyetine başvurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

quote:

Herkese selamlar;

Ben de sizle aynı durumdayım yeni yolladım medcele telefonumu.
    O zaman bana da aynısını yapacaklardır muhtemelen.
    Telefonda darbe izi var mıydı?
    Bir de bu koşullarda hakkımızı nasıl aramalıyız araştırdınız mı?
    Bu nasıl ahlaksızlık yahu!

Telefonumda bırak darbeyi ekranında en ufak kılcal .çizik bile yok.Telefonu aldığım ilk günden itibaren jelatin ve slim armor case ile kullandım.Araştırıyorum ne yapılır ne yapılmaz yasal olarak bakalım ama şunu biliyorum.Telefonu teslım alırken kargocunun yanında açıp sıkıntısı varsa hiç teslim alamamayı düşünüyorum.Servis dönüşü bir işleme konulmasa bile sıkıntılı geri dönebiliyor forumda bir çok örneği var .

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Ekran sararması olayı sabit bir sorun. Telefonda darbe falan yoksa paralel olsun distribütör olsun garanti dahilinde yapıyorlar. Kesinlikle tüketici hakem heyetine başvurun.

Ekrana baskı kaynaklı ekran sararması demişler.Dedim teknik servisin verdiği evrakta bunu yazdınız mı evet yazdık dediler.Bakalım araştıracağım ne olacak ne olmayacak.Kesinlikle hakem heyeti de aklımda.Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Ekran sararması olayı sabit bir sorun. Telefonda darbe falan yoksa paralel olsun distribütör olsun garanti dahilinde yapıyorlar. Kesinlikle tüketici hakem heyetine başvurun.

Ekrana baskı kaynaklı ekran sararması demişler.Dedim teknik servisin verdiği evrakta bunu yazdınız mı evet yazdık dediler.Bakalım araştıracağım ne olacak ne olmayacak.Kesinlikle hakem heyeti de aklımda.Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    bende aynı durumdayım abi Bimeks den almıştım bende ekran sararmasından garantiye gönderdim servis ilgilenmedi. Tüketici haklarına nasıl vericez,nasıl bir yol çizelim ?

• quote:

quote:

Beni telefonda ellerine ulaşmış ama henüz bakmamışlar.Muhtemelen bana da kullanıcı hatası diyecekler.
    Forumda medcellden sıkıntı yaşayan pek çok üye mevcut.
    "khoray" arkadaşımız da sıkıntı yaşıyor.Ortak hareket ederiz hakkımızı alırız.@chnbfr@khoray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Acayip Adamm -- 18 Mart 2015; 13:11:08 >

• Benim de Türkiye garantili yani Başarı garantili.Servise 2 kez gönderdim.ekran sararması vardı ekran yenisiyle değiştirildi.sonrasında cohaz brick oldu bu kez de ankartı değiştiler.Tabi bu işlemlerin hepsini garanti dahilinde ücretsiz yaptılar.Elektronik şans işi ancak dediğiniz gibi paralel ithalatlarda servis sıkıntılı olabiliyor..
    Saygılar
  • quote:

quote:

Ne yaptınız gelişme var mı?
    Bugün ben de aradım 500 tl ücret çıkardılar.
    Ben bu kadar adi bu kadar pişkin firma görmedim.
    Telefonda en ufak bir darbe yok ama darbe kaynaklıymış sararma.
    (Telefonda en ufak bir kılcal çizik yok.Eminim bakmadılar bile)
    Allah belanızı versin hakkımı helal etmiyorum medcell.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Acayip Adamm -- 20 Mart 2015; 15:56:48 >

• quote:

quote:

quote:

Sarı ekran sorunu ile gelen çok cihaz olduğu için darbe kaynaklı deyip garanti dışında bırakıyorlar gelen paraları da cebe atıyorlardır. Kesinlikle hakkınızı arayın tüketici hakem heyetine başvurun bir ay içinde ya yaparlar ya da para iadesi alırsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sarı ekran sorunu ile gelen çok cihaz olduğu için darbe kaynaklı deyip garanti dışında bırakıyorlar gelen paraları da cebe atıyorlardır. Kesinlikle hakkınızı arayın tüketici hakem heyetine başvurun bir ay içinde ya yaparlar ya da para iadesi alırsınız.

Ama satarken 2 yıl garantili diyerek satmayı biliyorlar.

Bu Dubai Bilişim ile Medcell aynı şirketlermiş sanırım.(Şikayetvar.com'dan okudum)

Gelen cihazın çok olması bu ahlaksızlığı bu üç kağıtçılığı yapmalarını gerektirmez.

Kardeşimin General mobile discovery telefonunu yolladım ekran sararması yüzünden.Tam 1 günde ücretsiz ekran değişimi yapıp gönderdiler.Forumda o kadar atılıp tutulan telpa bozuk kulaklığı da değiştirip gönderdi.

• Arkadaşlar benimde bugün satardı medcell ama çok az sarılık var yaparlar mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.