şimdi evden çıkıp teknosa ekstraya ve media mark gidiyorum bir şey bakmamı isteyen arkadaşlar varmı acaba.
bende balçova media marketten şimdi geldım.hama kompenent kablo aldım.15 tl..
Dün bende Teknosa extra ya uyradım ve Forumda çok sevilen bir arkadaşa rastladım.hadi bilin bakalım kimdir bu arkadaş?????
hiç bir şey kalmamış valla herkes götürmüş toshibaları bize hava kalmış gerçi parada yoktu ya en çokda sıra bekleme bela geldi
ben açıldığı gün gittim saat 3 falandı gittiğimde sıra falan kalmamıştır herhalde deyip gittim ama baktım sanki mahşer yeri gibiydi oralar neyse bu sıra beklenmez dedim teknosa exxtra ya gittim memlekette kriz falan bahane orasıda sanki bedava gibi millet malları birbirinin elinden kaparmış gibi alıyor girerken ps2 vardı bir stantda 50 kadar yaklaşık 25 30 dakika falan gezdim içeride fiyatlar hiç cazip gelmedi çıktım çıkarken ps2 standında bir tane ps2 kalmamış şaşırdım açıkçası sonra çıktım otobüse binip dönecektim yanıma iki sivil polis geldi aralarında konuşurlarken kulak kabarttım gel şuraya girelim ne var ne yok bakalım çıkalım dediler bende onların arkalarına takıldım en öndeki kimliğini gösterdi arkasındaki arkadaşı ve bende geçtik beklemeden orada millet tozun toprağın içinde 1.5-2 saat sıra bekliyor neyse içeri gezdim içeriyi bazı ürünlerde güzel fiyatlar vardı diğer teknoloji marketlerine göre peşin olarak bir bayiye gidin belki daha ucuza bile alırsınız iyi bir pazarlıkla ben sadece ihtiyacım olan bir usb bellek aldım ve arkadaşımada bir harici hdd alıp çıktım baktım millet 3er 5er tane lcd cep tel laptop dvd player almış çıkıyor bir evin kaç tane lcd kaç tane dvd player ihtiyacı var hadi satar diyelim aldığı fiyatın kaç para üstüne satacak insanları anlamak mümkün değil
millet ucuz birşey görmesin yeterki ihtiyacı olsun olmasın ""yahu ne olacak 10 liraymış"" deyip alıyor birde böbürleniyor ucuz aldım diye halbuki kullanamayacak bunu herkes için söylemiyorum ama bu çoğunluk böyle
quote:
Orijinalden alıntı: Se2len
hiç bir şey kalmamış valla herkes götürmüş toshibaları bize hava kalmış gerçi parada yoktu ya en çokda sıra bekleme bela geldi
iyiki almamışsın çünkü o tv ye o para çok bence, sonuçta o tv nin normal satış fiyatı 42 inch için konuşuyorum 700 eur civarı e buda bu yüksek kurla bile en fazla 150 tl indirim demek olur, bence hiç alınası değil
quote:
Orijinalden alıntı: aviator35
quote:
Orijinalden alıntı: Se2len
iyiki almamışsın çünkü o tv ye o para çok bence, sonuçta o tv nin normal satış fiyatı 42 inch için konuşuyorum 700 eur civarı e buda bu yüksek kurla bile en fazla 150 tl indirim demek olur, bence hiç alınası değil
ben de 1400 tlden almadım o tvyi ama piyasada 1900 tlden de aşağı görmedim (teknosada 1900)
dediğim gibi fiyatlar diğer teknoloji marketlerine göre ucuzdu ama bir bayiye gidip sıkı bir pazarlıkla daha ucuza alınabilir
bende gittim ama kalabalğı görünce sırada durmaya cesaret edemedim. Hanımla çocuk ta vardı ezdirmemeyim dedim
quote:
Orijinalden alıntı: mbirol
Dün bende Teknosa extra ya uyradım ve Forumda çok sevilen bir arkadaşa rastladım.hadi bilin bakalım kimdir bu arkadaş?????
Bulamadım kimmiş..?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme