Şimdi Ara

Media Markt & Digicom aleyhine Mahkemeye Başvuracağım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
4.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tobreakuaro

valla hocam bende samsunga acicam galiba dava 1.5 aydir odenmeyen para iadesi yuzunden

http://forum.donanimhaber.com/m_102327040/mpage_5/f_//tm.htm#104088221

faydalı olabilir.
  • İlk defa böyle bir bulutlanma görüyorum. Genelde servisler bu hataları göremez(!) ama sizin durum çok vahimmiş.

Bu sorunlar her markada olabiliyor yani herhangi bir markanın ürünleri sorunsuz değil. Şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 10 Nisan 2015; 15:45:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sharp olunca şans demek biraz yetersiz kalıyo bence. Sonuçta dünyanın en kaliteli panel üreticisinden bu şekilde hatalı bi ürün çıkabilme ihtimali olmaması lazım hadi oldu diyelim tek tük olur ama bütün seride rastlanan bi durum ise sharp a yakışmamış diyorum. Ben kendim 2 tane sharp tv kullandım bu 3. olacaktı diğerleri süper çıkmıştı ama anlaşılan sharp ta fiyat a oynamaya başlamış bu da onu piyasadaki sıradan ürünlerin arasına katar. Sony de toplama marka oldu sharp ta fiyat a oynamaya başladı şimdi hangi tv.yi alacağım iyice kafam karıştı. Var ise tavsiye edebileceğiniz bi tv modeli yorum eklerseniz sevinirim.
  • ykskomd Y kullanıcısına yanıt
    Bende 2 tane sharpı iade ettikten sonra kararsız kaldım sony bakıyorum yabancı forumları inceliyorum (avforum-hdtvtest-ledtvbuyingguide) 2 tv öne çıkıyo sony x8005 ve x9005 bunlarda da 60 inc yok 65te tv üniteme büyük geliyo ve fiyatlar ucuk zaten bir süre daha bekleyip 2015 yeni modelleri bekleyeceğim gibi.

lg suan kullandıgım tv (47la670s) beni tv izlemekten soguttu özellikle maçlarda dikey gölgeler çok sinir bozucu
    samsung alayım diye düşündüm samsungta da teşhirde gördüğüm 8200 modellerinde (2 magazada aynı sorunu görünce) dikey olmasada maçlarda ekranın ortalarında gölgelenme sorunu vardı

koreliler tv piyasasının içine etti ucuza sattıkları için diğer firmalarıda ucuza yönelttiler ama sonuc olarak son müşteriye ucuzlamadı sadece pahalı ama kalitesiz panellerle doldu heryer.

testlerde bu tv alınır diyebileceğim tvlerin fiyatları 10 binden başlıyo sharpın 2014 serisi televizyonları ne hikmetse gelmedi 2015 serisi gelirmi bilmiyorum adamlar 2. jenerasyon 4klara geçtiler fiyat/performans oranlarıda baya iyi ama digicomum getirme olasılıgı varmı bilmiyorum insallah digicom sharpı bırakırda düzgün bir firma getirir 60UE30 ve 60UD30 serisi güzel gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykskomd

konu sharp olunca şans demek biraz yetersiz kalıyo bence. Sonuçta dünyanın en kaliteli panel üreticisinden bu şekilde hatalı bi ürün çıkabilme ihtimali olmaması lazım hadi oldu diyelim tek tük olur ama bütün seride rastlanan bi durum ise sharp a yakışmamış diyorum. Ben kendim 2 tane sharp tv kullandım bu 3. olacaktı diğerleri süper çıkmıştı ama anlaşılan sharp ta fiyat a oynamaya başlamış bu da onu piyasadaki sıradan ürünlerin arasına katar. Sony de toplama marka oldu sharp ta fiyat a oynamaya başladı şimdi hangi tv.yi alacağım iyice kafam karıştı. Var ise tavsiye edebileceğiniz bi tv modeli yorum eklerseniz sevinirim.

Bulursanız FALD TV alın, bu sorunlar pek yaşanmaz.
  • Samsung Lg bunlar işin suyunu çıkartan firmalar Panasonik bildiğim kadarıyla Türkiye den çekildi Toshiba yı hiç anlayabilmiş değilim bazen kalitesiyle şaşırtıyor ama uçuk fiyatlarla bazen de vasat ürünler çıkartıyor Sony desen tam bi toplama tv markası oldu en son çıkan modeli w955 te lg panel kullanmış geriye çok fazla seçenek kalmıyor.
    Bir zamanlar Philips çinlilere satılmadan önce güzel modelleri vardı hatırlıyorum 14 bit panel 17 bit panel diye reklamını yapıyordu şimdi kaldımı acaba philips te gerçekten kaliteli denilebilecek modeller?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

konu sharp olunca şans demek biraz yetersiz kalıyo bence. Sonuçta dünyanın en kaliteli panel üreticisinden bu şekilde hatalı bi ürün çıkabilme ihtimali olmaması lazım hadi oldu diyelim tek tük olur ama bütün seride rastlanan bi durum ise sharp a yakışmamış diyorum. Ben kendim 2 tane sharp tv kullandım bu 3. olacaktı diğerleri süper çıkmıştı ama anlaşılan sharp ta fiyat a oynamaya başlamış bu da onu piyasadaki sıradan ürünlerin arasına katar. Sony de toplama marka oldu sharp ta fiyat a oynamaya başladı şimdi hangi tv.yi alacağım iyice kafam karıştı. Var ise tavsiye edebileceğiniz bi tv modeli yorum eklerseniz sevinirim.

FALD Full Array Local Dimming olan tv modelleri var mı Türkiye piyasasında?

• quote:

quote:

quote:

Samsung JS9500 lerin FALD olduğu konuşuluyor, henüz kesinleşmedi. Yakında Türkiye'ye gelir. Şu an için bildiğim başka bir model yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung JS9500 lerin FALD olduğu konuşuluyor, henüz kesinleşmedi. Yakında Türkiye'ye gelir. Şu an için bildiğim başka bir model yok.

Görüp nasıl bi performans sergilediğini bakmak lazım birde araba fiyatına olmazsa olabilir. Sasmung ilk tercihim değildir hiçbir zaman ama güzel bi model tv çıkartırsa olabilir. Zaten çok iyi marka dediklerimiz bizi yanıltmaya başladı son günlerde.

• benim de kliksa'dan bir 47" philips tv siparişim olmuştu. geldi. servis açtı panel kırık hatta göçük.
    raporu geldi, aradım ettim, ups geldi geri götürdü. yenisi yollandı. servis geldi açtı. panel boydan boya kırık.
    şimdi ben parasını verip 1 aydır tv'min olmayışına mı yanayım, yine rapordu ups ti servisti telefonlarla uğraşacağıma mı yanayım?
    paramı iade istesem verseler bile taksitle verecekler, olan limitime oldu.
    internetten almak da bir tuhaf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kujeste

benim de kliksa'dan bir 47" philips tv siparişim olmuştu. geldi. servis açtı panel kırık hatta göçük.
    raporu geldi, aradım ettim, ups geldi geri götürdü. yenisi yollandı. servis geldi açtı. panel boydan boya kırık.
    şimdi ben parasını verip 1 aydır tv'min olmayışına mı yanayım, yine rapordu ups ti servisti telefonlarla uğraşacağıma mı yanayım?
    paramı iade istesem verseler bile taksitle verecekler, olan limitime oldu.
    internetten almak da bir tuhaf.

Paranizi neden taksitle versinler. Satis iptal olur taksitlerin hepsi ayni anda iptal edilir. Limitiniz yine eski tutarina yukselir.

Turkiye'de tv. Kesinlikle internetten alinmalidir. 14 gunluk kosulsuz iade hakki olmasa bir cok tv.yi iade edemez servis kahriyla ugrasir mahkemelik olurdu insanlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Görüp nasıl bi performans sergilediğini bakmak lazım birde araba fiyatına olmazsa olabilir. Sasmung ilk tercihim değildir hiçbir zaman ama güzel bi model tv çıkartırsa olabilir. Zaten çok iyi marka dediklerimiz bizi yanıltmaya başladı son günlerde.

Artık TV piyasasında iyi marka diye birşey yok zaten. Model bazında değerlendirmek gerek, bazen iyi TV'ler çıkabiliyor.

Yalnız araba fiyatına olması muhtemel, bu modellerde bazen yüksek oranda indirim olabiliyor. Alınırsa o şekilde alınır herhalde.

• Eskiden ne güzeldi gidiyorduk 55 ekran Arçelik Beko Vestel tv alıyorduk en az 10 sene bozulana kadar hatta tüpü bitiyordu tüpü değiştirtip tekrar kullanmaya devam ediyorduk. O zamanlar herkes de halinden memnundu. Şimdi yok HD yok Full HD yok 4K yok HDR Tv aldığımız hiçbir TV.yi 5 sene boyunca teknolojisi eskimeden hevesimiz kaçmadan izleyemiyoruz. Ben kendim 7 senede 3 tv değiştirdim 4. tv.yi aldım sorunlu olduğu için iade ettim. Teknoloji geliştikçe biz insanlar daha doyumsuz olmaya başladık bu da teknolojinin sayısız nimetlerinin yanında gelen kötü alışkanlıklardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabahattin ali

fotoğraflar
     Media Markt & Digicom aleyhine Mahkemeye Başvuracağım Media Markt & Digicom aleyhine Mahkemeye Başvuracağım

bu sitede herkes böyle şeylerden şikayet ediyor ya benim gözlerim görmüyor ya da herkes fazla mızmız diyordum ama demek ki ben çok şanslıymışım. geçen hafta aldığım tv'de böyle şeyler yok. fotoğraf çekmişsin, onda bile çok belli. çıplak gözle kim bilir nasıl.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Burada mesele şu, ilk olarak teknolojik marketlerde teşhir ürünleri genelde hatasız oluyor siz görüp beğeniyorsunuz ama eve o ürün gelmiyor depodan kapalı kutu ürün geliyor yani siz bu olayı satın aldıktan sonra fark edebiliyorsunuz. İkinci olarak yukarıdaki fotoğrafta görülen ışık sızması aydınlık ortamlarda çok fark edilmiyor ama karanlık ortamda birde arka aydınlatma seviyesi orta veya orta üstü ayarlandığında kabak gibi belli oluyor. Bu aşamadan sonra ya uğraşmayıp kaderimizde bu varmış deyip karanlıkta en düşük arka aydınlatma ayarlarında kullanmaya devam ediyorsunuz yada uğraşıp haklı olarak bu şekilde sorunlu olan ürünü iade ediyorsunuz
  • Ugrastim sonuna kadar. Bilirkisi lehime rapor duzrnledi. Buyuk ihtimalle kazaniyorum davayi. Hakkinizi yedirmeyin bu firmalara

• quote:

Orijinalden alıntı: sabahattin ali

Ugrastim sonuna kadar. Bilirkisi lehime rapor duzrnledi. Buyuk ihtimalle kazaniyorum davayi. Hakkinizi yedirmeyin bu firmalara

samsung 51e551 plazmamda dikine çizgiler çıktı bende tv araştırdım sony fald 55inç 5699tl olduğundan bütçemi aştığı için ikinci el televizyonlara bakıyordum. sonra bu linki gördüm:https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-sharp-lc60uq10e-320232790/detay

bi araştırayım dedim modeli google ladım bu başlık çıktı:https://forum.donanimhaber.com/sharp-60uq10-152-ekran-3d-quattron-pro-led-tv--91439186-5

başlığı okurken sizin yorumunuzu ve başlığınızın linkini buldum ve okudum ama sonucu merak etmeme rağmen sonucunu yazmamışsınız.

• sabahattin ali S kullanıcısına yanıt
    Hocam netice ne oldu? Kazanıp paranızı aldınız mı?
  • Davayı kazandım fakat temyize gittiler. Dosya Yargıtay'da şu an. Bekliyoruz.

• Dava 3 yıl mı sürdü ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.