Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Media Markt Faturalı Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Robot Süpürge Garantisi Devam Ediyor Satın Al 5 Ağustos 2024 22:12 1 1 Media Markt Faturalı Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Robot Süpürge Garantisi Devam Ediyor Media Markt Faturalı Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Robot Süpürge Garantisi devam ediyor. 5 ay garantisi devam ediyor. Fazla kullanılmadı. Sulu paspas özelliği var ve hiç kullanılmadı. yedek fırçası ve paspasi hediye. Orjinal kutusu, faturası, kullanma kılavuzu vs. herşey var. Dyson aldığım için satıyorum. Fiyat 5.950 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Media Markt Faturalı Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro Robot Süpürge Garantisi Devam Ediyor CBS UZAKTAN ALGILAMA (COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ) QGIS ARCGIS DESTEK PROJE ÖDEV YARDIM AMAZON.COM.TR 500 / 75 tl KOD ENPARA kredi kartı açana 50 tl veriyorum