Şimdi Ara

Media Markt garantiden degisim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Media Markt internet magazasindan gecen sene Dell marka bir bilgisayar aldim. Son iki ayda uc kere tamir gordu, dorduncu de yoldaydi. Dell'i arayip degisim talebinde bulundum ve kabul edildi. Degisim icin verdikleri raporla Media Markt'i aradim. Degisim icin gonderecegimi kesinlikle iade istemedigimi soyledim, karsidaki hanimefendi de depoyu hemen bilgilendirecegini, bilgisayar gelir gelmez yenisinin gonderilecegini soyledi. Bilgiasayari gonderdikten sonraki hafta boyunca neredeyse hergun arayip durumu sordum ve bir cevap alamadim. En son bugun aradilar ve iade yapildigini soylediler. İade istemedigimi, degisim yapamiyorlarsa eski bilgisayarimi geri gondermelerini istedim, distributorden degisim yaptirabilmek icin. Para iadesinin yapildigini ve hicbirsey yapamayacaklarini soylediler.

Bilgisi olan varsa asagidaki sorulara yardimci olabilir mi?
    Tuketici mahkemesine gidecegim de bu mahkeme olayi ne kadar surer? Boyle bir durumda hakli bulunur muyum sizce? Hakli bulunsam ne olur, karsi taraf muhtemelen eski bilgisayarimi veremeyecektir, bu durumda zararimi nasil tanzim ederim?

Not: suan bilgisayarin satis fiyati 7000 tl civari. Ben 5000 tl'ye almistim. Dogal olarak odenecek miktar 5000 tl. Yani aynisindan satin alamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.