Bildirim
MEDİA MARKTA TELEFON KAMPANYASI DEVAM EDIYORMU?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o sadece mediamarktta değil tüm turk telekom bayilerinde var. Aralık 2009'a kadar devam ediyor kampanya. Tabi bu kampanya stoklarla sınırlıdır. yarın hemen bir Türk Telekom bayisine uğra. -
quote:
Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
o sadece mediamarktta değil tüm turk telekom bayilerinde var. Aralık 2009'a kadar devam ediyor kampanya. Tabi bu kampanya stoklarla sınırlıdır. yarın hemen bir Türk Telekom bayisine uğra.
medıa marktadada öle bı kampanya vardıda ondan:S
sordum -
quote:
Orjinalden alıntı: sensizimgonulcelen
quote:
o sadece mediamarktta değil tüm turk telekom bayilerinde var. Aralık 2009'a kadar devam ediyor kampanya. Tabi bu kampanya stoklarla sınırlıdır. yarın hemen bir Türk Telekom bayisine uğra.
sordum
mediamarktlarda da Turk Telekom görevlileri stant açıyorlar, kampanyayı tanıtmak için. Yani mediamarkt çok uzaktaysa, taa oraya kadar gitmene gerek yok, en yakındaki TT bayisi de yapıyor. Sözleşme yapıyorsun, hemen veriyorlar telefonu. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sensizimgonulcelen
quote:
sordum
mediamarktlarda da Turk Telekom görevlileri stant açıyorlar, kampanyayı tanıtmak için. Yani mediamarkt çok uzaktaysa, taa oraya kadar gitmene gerek yok, en yakındaki TT bayisi de yapıyor. Sözleşme yapıyorsun, hemen veriyorlar telefonu.
burda bı kac turktelekom gorewlılerıne sordum ama malesef yoktu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X