Şimdi Ara

Media Player Sahibi Olmak Nasıl Bir Duygu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 100 liraya kadar bir Dvd Player almak istiyordum ama sizlerin tasviyesiyle Media Player almaya karar vardim, lakin bu konuda aşırı bilgisizim.
    WD Live, Dark Mini Mania, Popcorn ... gibi bir sürü marka var,

Sizden ricam bana üç aşağı 5 yukarı 200 lira civarı bir media player tavsiye etmeniz. Forumda hemen hemen okumadığım konu kalmadı gibi, insan bilmeyince bocalayıp kalıyor,
    Bir de bu Media Player lara normal Dvd diskler takılıyor mu? yani disk sürücüsü var mı?
    Son olarak ise bu Media Playerlar Blu-Ray disk çalıştırıyor mu?

Bu 3 soruma cevap verirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

Edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu25 -- 23 Kasım 2010; 16:07:44 >

• Sorun cevapsız kalmasın

DVD player almak bu saatten sonra çokta mantıklı değil. 200 civarı WD Live TV modelini alırsın. Harici DVD bağlanıyor biliyorum. Blu-ray diskin bağlanıp bağlanmadığını (bu model için) bilmiyorum ama üst modellerde Popcorn C200 ve Dune 3.0'da olduğunu söyleyebilirim. Hatta Dune 3.0'da dahili Bluray okuyucusu var.
  • ben de bu ay almayı düşünüyorum böyle bir alet. kısmetse bi led tv alıcam odaya 32'' bi de media player ama bu media player tam olarak nedir bilmiyorum mesela bilgisayarda bir filmin altyazısı kayıyorsa gom playerden düzeltebiliyodum ama bu alette böyle bi şansım var mı?
  • Her modelde var mı bilmiyorum var dersem yalancı olurum ama wd live hd modelinde mevcut altyazı senkronu.
  • Genelde bir çok modelde var. Popcornda var mesela, Ayrıca WD Live modelinde de var.
  • Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
  • Wd ve c-200 var. Guzel bir duygu.
    Dvd-player iyidir hostur ama bir yere kadar.
  • Uygun fiyatlı olduğu için Piranha Aqua E Type dvd player aldım, usb ve kart giriişleri de var, 1-2 sene işimi görsün yeter mantığıyla aldım, inşallah 2 seneye kalmadan da bir media player alacağım, zaman ayırıp yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.